Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye de Jaja gibi bir oyuncu var mı acaba ? Ne Q7 si ne Simao ne de bir başkası!

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilemiyorum ama herhalde bundan sonra daha transfer olmaz. Lakin sanki Serkan'a dublaj yapacak bir sağ beke ihtiyacımız hala varmış gibi geliyor bana. Tayfun ne derece ilaç olabilecek kim bilir.
      Hoca Tayfun'dan vazgeçmiyor . Serkan ideal 11'deki yerini korudukça Tayfun'dan vazgeçeceğini de sanmam .

Yorum

• ben sağ bek alternatifi konusunda rıdvan şimşek'te ısrarcıyım..her ne kadar kötü bir sakatlık atlatmış olsada..
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gaziantepspor, Ahmet Arı'yı süresiz kadro dışı bırakmış. Kumaşı kaliteli bir elaman. Sağ bek-kanat için alınıp, bir köşe de tutulsa zararı olmaz.
          Serkan'a iyi bir yedek olur. (dünün haberi)

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben sağ bek alternatifi konusunda rıdvan şimşek'te ısrarcıyım..her ne kadar kötü bir sakatlık atlatmış olsada..
            Rıdvan'ı Karşıyaka'da izlerken gerçekten etkilenmiştim . Oynadığı futbol pek çok maçta olağanüstüydü . O dönemde buralarda defaatle yazmış çizmiştik .

Yalnız , ciddi sakatlıklar , futbolcunun psikolojisinden fiziksel özelliklerine pek çok şeyi alabiliyor . Henüz 19 yaşında olduğu için toparlanabilme şansı yüksek . Keşke beşiktaşı tercih etmeseydi , belki şu an milli takımın banko sağ kanadında oynuyor olurdu .

Yorum

• gs baya para harcamış..
              yektaya bu kadar para verilmezdi..
              bir anlamda da yazık oldu kendisine

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O değil de şu ücretlere bakıyorum da biz bedava oynatıyoruz yabancıları.
                Colman,Jaja,Alan,Glo,Brozekler,Cale.. hepsi 600 bin € civarı alıyor.

Jaja'yı da sudan ucuza almışız.

Şimdi Selcuk, Egemen ile neden anlaşılmadığını anlıyorum. Denge çok önemli.......
                3 ukalaları hesaba katmayın. Onlar gerçekdışı fiyatlarla kendi sonlarını hazırlıyorlar. Verdiğimiz ücretler bedava değil gayet yerinde. Avrupa da zengin kulüpler hariç bizim seviyemizde
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bursaspor'lular kusura bakmasın ama yönetimleri hakikaten görmemişlik taslıyor. Miller dünya starı mı ki, stada taraftarı toplayıp imza töreni düzenliyorsun. BJK'ye özenmenin de bu kadarı...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rıdvan'ı Karşıyaka'da izlerken gerçekten etkilenmiştim . Oynadığı futbol pek çok maçta olağanüstüydü . O dönemde buralarda defaatle yazmış çizmiştik .

Yalnız , ciddi sakatlıklar , futbolcunun psikolojisinden fiziksel özelliklerine pek çok şeyi alabiliyor . Henüz 19 yaşında olduğu için toparlanabilme şansı yüksek . Keşke beşiktaşı tercih etmeseydi , belki şu an milli takımın banko sağ kanadında oynuyor olurdu .
                    pskolojisinin iyi olduğunu sanmıyorum..shuster rıdvan'ı kampa bile götürmedi a2 takımıyla çalıştırttı..bu durumdayken ve elimizde şenol güneş gibi bir değer varken kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görüyorum ben..
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serkan'a iyi bir yedek olur. (dünün haberi)
                      Abi Ahmet Arı'dan sağ bek olmaz, çok daha ofansif bi oyuncu

Yorum

• Bu sezonun transferde gözdesi denilebilecek Yekta 500 bin € garanti para + maç başı sezonlara göre 6-7-8-9 bin € alacak. Yani bu para makul olanı. Öyle sezon başına 2-3-4 milyon € genel Türk futbol standartlarımız için çok yüksek paralar

Galatasaray Kulübü yeni transferleri Stancu, Yekta ve Zapata için ne kadar ücret ödeyeceğini borsaya bildirdi.
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 14:35.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Serkan'a alternatif Sivas'lı Abdurrahman olabilirdi , nihayetinde bildim bileli sağbek ,bizim çocuğumuz bir-iki maç idare ederdi aslında...
                          Kızdım sana.
                          Bizim çocuğumuz demene de kızdım.

Kaç yıldır aynı seviyede -vasat altı- oynayan bir topçu Abdurrahman.

Savunma bilgisi sıfırın altında.

Bizim kadroda alternatif olarak bile yer alamayacak bir futbolcu.

Vallahi onun yerine Tayfun Cora'yı tercih ederim. Hazır da elimizde.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursaspor'lular kusura bakmasın ama yönetimleri hakikaten görmemişlik taslıyor. Miller dünya starı mı ki, stada taraftarı toplayıp imza töreni düzenliyorsun. BJK'ye özenmenin de bu kadarı...
                            Başkan Messi'yi Bursa'ya getir diye bağırıyorlardı.

Messi,Real Madrid'e gideceğime emekli olurum diyor.Bursa'ya gideceğime işsizlik maaşı alırım der herhalde.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kızdım sana.
                              Bizim çocuğumuz demene de kızdım.

Kaç yıldır aynı seviyede -vasat altı- oynayan bir topçu Abdurrahman.

Savunma bilgisi sıfırın altında.

Bizim kadroda alternatif olarak bile yer alamayacak bir futbolcu.

Vallahi onun yerine Tayfun Cora'yı tercih ederim. Hazır da elimizde.
                              - İyidir iyidir Abdurrahman severim , Tayfun'dan daha iyidir
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yekta'ya 4,5 yıl için 2 Milyon 250 bin Euro garanti para ödenecek.

Yani senelik 500.000 euro garanti para.

Yekta için ödenen toplam para 4.5 yıl için 6 Milyon Euro.
                                Bunlar ödenmesi garanti paralar.
                                Ödemiyorlar ki, boyuna borçlanıyorlar sporcuya sonra alacaklarına karşılık bonservisini eline veriyorlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X