İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKemal Tokak'ı da almış sanırım BJK , elde Toraman var Ersan'ı alırlar bir de Egemen'i mi alıcaklar .Bu nedir yahu ?
Araya girip Ersan'ı alamazmıyız acaba .
Egemen'e bonservis bedeli ödemedik o yüzden gitmesine birşey diyemem ama Selcuk giderse ayıp eder.
Yorum
-
el hamudio gelse bu ligi yikar...adam oyle yalandan gol atmiyo..hepsi beceri akil isitut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
el hamido gelsin bikini giyerim. (the ahmet çakar)
avrupanın en iyi golcülerinden birisi adam ajax ın gol makinesi sen neyi alıyon, ancak fiyatını sorarsın öğrendikten sonra ilgilendik ama olmadı dersin gelirsin tıpış tıpış elin bomboş bir şekilde trabzon a."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Olay buna da dönebilir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleel hamido gelsin bikini giyerim. (the ahmet çakar)
avrupanın en iyi golcülerinden birisi adam ajax ın gol makinesi sen neyi alıyon, ancak fiyatını sorarsın öğrendikten sonra ilgilendik ama olmadı dersin gelirsin tıpış tıpış elin bomboş bir şekilde trabzon a.
Keşke şu Sow'u alabilsek , resmen uçurur bizi.
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAjax'la problemleri varmış sanırım , çok zor bir transfer olduğunu düşünmüyorum.
Keşke şu Sow'u alabilsek , resmen uçurur bizi.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Ajax'ın forveti bize uyar diye düşünüyorum. Ölüm ölüm hırlamaya ne hacet?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonspor Transfer Atağında
Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililer, Ajax'ın Faslı golcüsünü renklerine bağlamak üzere.
Yayına Giriş: 03.05.2011 11:22:35
Güncelleme: 03.05.2011 11:22:35
Ligde Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren Trabzonspor, transferde işini sıkı tutuyor.
Özellikle satrafor arayışlarına giren Bordo-Mavililer, aradığı ismi Hollanda da buldu.
Trabzonspor Ajax’ın Fas’lı santraforu El Hamdui ile prensipte anlaşmaya vardı.
Bordo-Mavili kulübün bu hafta sona erecek olan Hollanda liginin ardından Ajax’la El Hamdui için masaya oturacağı öğrenildi.
Geçen sezon Az Alkmaar forması giyen 26 yaşındaki Faslı forvet, 80 maçta 50 gol atmıştı.
El Hamdui, bu sezon formasını giydiği Ajax’ta ise 34 maçta 16 gol attı. Trabzonspor ayrıca Eskişegirspor’dan Alper, Altay’dan Okay ve Glasgow Rangers’ten Edu için de temaslarını sürdürüyor.
TRT
Haberi buldum.. TRT'den baskasinin bu haberi vermemesi beni heycanlandiriyor
Yorum
Yorum