Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    manisasporun antramandaki görüntüleri iizlediniz mi
    hayir izleyemedim noldu antremanda?
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok olmaz gibi daha önce oynaadığı kulübe gitmek istiyor ve miller 1 milyon euro ya transfer oldu ingiltereden birmingamda istiyodu o bursayı seçti
      az mı yani 1 milyon 31 yasında adama biz alsak adım gibi eminim yaw iskocyadan topcumu alınır hemde 31 yasında deriz. ama bırsaya gitti ya manyak topcu olur aynı ınsua gibi
      TRABZONSPOR
      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
      Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hayir izleyemedim noldu antremanda?

Manisaspor Antramanda toplu apaçi dansı ve kolbasti oynuyorlar

Yorum

• Alanzinho ya norveçden bir kulüp talip olmuş.
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alanzinho ya norveçden bir kulüp talip olmuş.
            abi konusu geçiyordu zaten rosenborg külübü teknik direktörüde açıklamaları varidi öyle hatırlıyorum.
            annan-alanzinho takası geçiyordu doğrumudur

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alanzinho ya norveçden bir kulüp talip olmuş.
              İyi de gider mi ki ? Burada aldığı parayı orda sanmıyorum ki versinler. Nasıl olacak bu iş acaba?
              Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Bu manisa ne yapmis. ? Yenilgisini mi kutlamis ççç

Bu arada Isaac baya ögrenmis kolbastiyi trabzon'da.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şampiyonlukta en büyük rakibimizin bursasporun kenny miller gibi bir nokta transferde son yaklaşması canımı sıktı...çok etkili bir hücum hatları var ve birbiriyle oynamaya alışmış bir defansları var kolay da gol yemiyorlar..tekrar bir süpriz yapabilirler..
                  Renkdaş Pursayı çok büyütüyorsunuz gözünüzde. İnan sadece fizik gücüyle maç kazanıyorlar ancak buda artık pek tutmayacak gibi çünkü diğer takımlarda buna fizik gücüyle karşılık veriyorlar. Bence Ozan İpek birde geçen seneki volkan haricinde para edecek futbolcusu yok. Sıkıştıkları anlarda ortaya çıkıp gol yapacak bir elemanları yok İbb kupa maçında da görüldiki biraz akıllı hocası olan takımlar şeftali kurtlarına pek alaa çelme takar....
                  Ağasarlı_61

Yorum

http://www.facebook.com/video/video....22463&comments
                    Isaac hemen atladı kolbastı çalınca kanına işlemiş napsın

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      (Iskocya) medyasina göre senelik 3milion euro alacakmis Miller Bursaspordan...

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...rs/9363362.stm

yillik 3 milyon euroyu bir futbolcuya verecek kadar mőhim adamlar olmuslar mi ki

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu manisa ne yapmis. ? Yenilgisini mi kutlamis ççç

Bu arada Isaac baya ögrenmis kolbastiyi trabzon'da.
                        Nerede var görüntüler renkdaş merak ettim şimdi
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Bursa mevcut hücum hattını bozarsa yarıştan kopar..Miller bizim için iyi haber bence..
                          Herkese Merhaba

Yorum

http://www.facebook.com/video/video....22463&comments
                            İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nerede var görüntüler renkdaş merak ettim şimdi
                            yukaridaki linkde

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursa mevcut hücum hattını bozarsa yarıştan kopar..Miller bizim için iyi haber bence..
                              turgay ve batallasız bir bursa hücum yapamaz bence.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursa mevcut hücum hattını bozarsa yarıştan kopar..Miller bizim için iyi haber bence..

katılıyorum.. zaten bi sıkımlık canları var, volkan sercan ergic ozan ipek, başkada adamları yok. şu 4 lüden volkan gidici gibi gözüküyor bu sene iyice artise bağladı takımdan gönderilmek için elinden geleni yapıyor istanbul hayali olduğunu burada herkes biliyordur heralde, bunu ertuğrul sağlam da biliyor.. aynı şey sercan içinde geçerli, sercan sezon sonu iyi bir teklif gelirse satılır ee ozan ipek ide werder bremen istiyordu ozan a avrupadan teklif gelse zaten durmaz. bursa bu sezon şampiyon olamazsa + 2. liğide kaptırırsa sezon sonu bazı yıldızlarını kaybedebilir, o malum yıldan sonraki ts ye dönerler.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X