Miller ı kim almış nezaman almış kaynak nedir ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemiller'i dün akşam yazdım ve çok iyi bi rakama alınmışTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleertesi aksam yazdıgın % 60 lık transferden haber yokmu ?[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursaya en az 4 tane atariz Avi Akerde Miller degil Messi kurtaramaz bursayi
Yorum
-
En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 17.01.2011, 23:43....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(Iskocya) medyasina göre senelik 3milion euro alacakmis Miller Bursaspordan...
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...rs/9363362.stm"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöbekte santana,selim teber,abdullah,ziyani
hucumda amrabat,omer sizmanoglu,cangele,kujovic yuksek potansiyelli bir kadro
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöbekte santana,selim teber,abdullah,ziyani
hucumda amrabat,omer sizmanoglu,cangele,kujovic yuksek potansiyelli bir kadroİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
Yorum