Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı basında bir sürü Jovanovic haberi var bizim basında neden yok acaba ? Çok garip

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yabancı basında bir sürü Jovanovic haberi var bizim basında neden yok acaba ? Çok garip
      onlar 3. kızkardeşe don biçmekle meşgul
      ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• 29 kişi neyi bwkliyosunuz ? yalnız ben de ara ara giriyorum başlığa çoğu kişi gibi bi şey yazmadan bakıyorum
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence Manisa maçı müthiş bir kazanım oldu .
          xx
          Serkan-xx-xx-Cale
          Selçuk-Colman-Engin
          xx-Jaja-xx
          bende boyle dusunuyorum..Jaja ileri ne kadar yakın olursa o kadar etkili..

Jajanın oynadıgı alanı daraltmalıyız..

Engin ortayı uclersek orada harika oynayabilecegini gösterdi...

Kendimce tamamlasam kadroyu olurmu:

--------Selcuk-----colman-----engin-----------
          --burak--------jaja---------jovanovic---------

mesela..
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            29 kişi neyi bwkliyosunuz ? yalnız ben de ara ara giriyorum başlığa çoğu kişi gibi bi şey yazmadan bakıyorum
            Tekkeyi boş bırakmaya gelmez Belki birşey olur mazallah haberimiz olmaz...Ne yaparız sonra
            BÜLENT

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende boyle dusunuyorum..Jaja ileri ne kadar yakın olursa o kadar etkili..

Jajanın oynadıgı alanı daraltmalıyız..

Engin ortayı uclersek orada harika oynayabilecegini gösterdi...

Kendimce tamamlasam kadroyu olurmu:

--------Selcuk-----colman-----engin-----------
              --burak--------jaja---------jovanovic---------

mesela..
              Mesela ileride kim olacak,Jaja forvet arkası daha iyi bence,sen bu kadro ile Umut'u kesiyorsun
              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesela ileride kim olacak,Jaja forvet arkası daha iyi bence,sen bu kadro ile Umut'u kesiyorsun
                ileride uc forvet oynatıyorum..Burak-jaja-jova

4-6-0 taktigi...

Yorum

• Gelişme var mı arkadaşlar?
                  Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Türk futbolu büyük bir ivme ile yükseliyor .

-Bir kaç yıl öncesine kadar İstanbul'a getirilemeyecek oyuncular , Anadolu kulüplerine imza atmaya başladı .

-Süper toto rekor üzerine rekor kırıyor , kulüplere büyük bir maddi güç sağlıyor . Bank Asya'da mücadele eden bir kulüp , sadece iddia gelirleri ile üst lige çıkma mücadelesi verebilecek düzeye geldi . Ayrıca sponsorların kulüplere yatırım bedellerinde de anormal bir artış var .

-Yayıncı kuruluş kulüplere büyük maddi olanaklar yarattı , Türkiye kupası dahi çok iyi bir şekilde pazarlandı .

-Ülke futbolu , yerel maçlar yeniden Avrupa kanallarında yer işgal etmeye başladı .

-Süreç yavaş olsada gün geçtikçe bilinçlenen bir taraftarlık olgusu ortada . İnsanlar artık satın alırken kulübe faydasını önemli bir kriter olarak görüyor . Bu özellikle kalabalık taraftar grubuna sahip kulüplere ciddi bir destek sağlıyor .

-Büyük bir tesis hamlesi var , kulüpler birliğine üye her kulüp yeni stad için bastırıyor , siyasi otorite de bu konuya soğuk değil . Yapılan bitirilen ve ihale sürecini geçen 5-6 stadyum var , Bunun iki katı adette proje safhasına getirilen stadyum tesisi var . Bunların hepsi futbol amaçlı tesisler .

-Büyük bir tesis atılımı da alttan ilerliyor . Bir çok kulübümüz antreman standartlarını yukarıya taşımaya uğraş veriyor . Bjk ve fenerbahçenin tesisleri ön ayak oldu .Kayseri yeni bitirdi . Ankaragücünün tesisleri muhtemelen Avrupanın en iyi tesisleri . Bir çok kulüp mevcut tesisleri elden geçirdi , Trabzonspor gibi pek çok kulüp yakın gelecekte yeni tesis inşaalarına girecek .

-Ligde rekabet arttı , mücadele seviyesi yükseldi ve çok dikkat çekmesede ülkemizin kendisine has bir futbol ekolü belirmeye başladı . Nasıl İtalya futbolu İngiltere futbolu stil olarak tanımlanabiliyorsa , ülkemizin yerel ligleri de bir karakter kazandı . Özellikle Bursaspor'un şampiyonluğu ve yaklaşık 1 yıldır esen Trabzonspor rüzgarı ligi tek merkezlilikten çıkarmaya başladı .

Tek eksik olan olan konu Avrupa kupalarında Türk takımlarının varlığı . Ancak yukarıdaki konular başarıya ulaştıkça , Anadolu takımlarının Avrupa liglerine adaptasyonu da sağlanacaktır .

Bütün verilere tek bir açıdan bakıldığında 5 yıl sonraki Türk futbolu hakkında önemli ipuçları alıyoruz .

Bunları transfer başlığına yazıyor olmamdaki sebep ise , transferin gündelik bir amaç taşımaması gerektiğini göstermek . Transfer yatırımları kulübün bugününden çok yarınına hizmet etmeli . Bu hizmetin niteliği prestij olabilir , maddi katma değer olabilir , gelecek yıllarda bir kaç kat daha fazla fayda sağlayacak futbolcular olabilir .
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.01.2011, 16:37.

Yorum

• gökhan alsan,goksu,hasan ahmet,utku,habib bu ıyuncuların formu takip edilmeli...

Zira potansiyelleri oldugu soyleniyor..

Bu arada benim gönlümde sezon sonu muhammet,eren(bursa),gokhan suzen(ibb),soner(genclerbirligi)

var...

Ah ah..

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İleride net bir santrafor oynamasına gerek yok . Takım olarak hücum edebiliyoruz . Santrafor oynatmaktansa , Engin gibi içeri katedebilen ve rakibi önde eksik bırakabilecek bir orta alan oyuncusunu tercih ederim .

Jaja daha önde oynamak kaydı ile serbestlik tanınmalı , müthiş üretken bir futbolcu ve ne zaman nerede olması gerektiğini çok iyi biliyor . Bu gözle bir maçını izleyin demek istediğimi anlayacaksınız .

Asilhamsi çok güzel bir şema çıkarmış ama Jovanovic transferi henüz somut bir olmadığı için o bölgeye Pawel yahut Umut'dan birini de yerleştirebilirsiniz(Bana göre o isim Mehmet Çakır'dır mesela) . Sonuçta futbolcular çizgide olmayacak , rakibi blok olarak geride tutan ve içeri katederek-yer değişerek oynayan kanat forvetler .

Yalnız bu formasyonun işlerliği için beklerin performansları hayati öneme sahip . Dün Cale'nin göstermiş olduğu performans bu açıdan müthiş memnun ediciydi .
                        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.01.2011, 16:46.

Yorum

• Jovanovic haberleri yabancı basında bu kadar çıkarken bizim basında neden bişey yok anlamıyorum?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Eren Albayrak gelirse gelecek sene sol kanat onundur.Yavas yavas alttan oyuncu gelmesi gerekiyor ki surekli zirvede yer alalim.Eren boyle futbolculardan biri.Mesela Muhammet'te gelirse onumuzde ki seneler cok sorun olmaz.

Yorum

• alan giderse ....oraya cafercan düsünülmesi lazim

cok begendim onu bize karsi

zaten turkiye kupasinda 5 macta 4 gol atti

Yorum

• bence su asia kupasini beklememiz lazim

ondan sonra belki bir hamle yapariz

Yorum

Çalışıyor...
                                X