Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Miller iyi adam ama sistem adami bursada oynayamaz
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Miller iyi adam ama sistem adami bursada oynayamaz

benim bildigim ertugrulda sistem teknik direktörü iyi kötü adamlarda bir sistem var

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orhan Gülle İlk yarının en iyi 11ine seçildi. Ve bi arkadaşımın kayınbiraderi. Hedefi Trabzona gelmek. Kulüple anlaşılması durumunda Orhanı almak pek zor olmıyıcak
        Türkiye lginde bonservis ödemeye değecek nadir genç yeteneklerden biri . Eminim daha evvel çeşitli kanallardan kulübe önerilmiştir ve ilgilenilmemiştir bile .

Yorum

• Serdar Abi(farabi),Eren transferi hakkında ne düşünüyorsun,büyük ihtimal yarın sözleşme imzalayacağız...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Abi(farabi),Eren transferi hakkında ne düşünüyorsun,büyük ihtimal yarın sözleşme imzalayacağız...
            17 yaşından bu yana yazıyorum , daha ne yazayım .

Hayırlı uğurlu olsun , umarım sahip olduğu potansiyele kulübümüzde ulaşma fırsatı yakalar .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayırlı uğurlu olsun , umarım sahip olduğu potansiyele kulübümüzde ulaşma fırsatı yakalar .
              Serdar Soner mi Orhan mı?
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdar Soner mi Orhan mı?
                Engin Baytar mı Sezer Öztürk mü ?

Eğer böyle bir seçim durumu varsa , Şenol hoca farklı kriterleri de devreye sokacaktır . Benim görüşüm bu yönde .
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.01.2011, 01:00.

Yorum

Engin Baytar mı Sezer Öztürk mü ?
                  Usta sensin Ama bence Engin Baytar.

Yorum

Anladım Abi saolasın Yıldızı Parlayacak Oyuncular başlığına bi gözatim

Yorum

• Eren işi kesin mi arkadaşlar ?
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• öyle gibi twitterde falanda gecmis beklemedeyiz

Yorum

• Şenol abi , o soruyu sormamın sebebi Şenol hocanında az çok bölge insanı ile benzer bir düşünce içinde olduğunu sanmamdan ileri geliyor . Takımımızdan hiç bir oyuncuyu şu an kritize etmeyeyim , ne demek istediğimi eminim anlıyorsun .

Nitelik olarak bakarsak ikiside cidden yetenekli futbolcular . Orhan Gülle biraz daha mücadeleci ve fizik olarak daha iyi bir seviyeye gelecekmiş görüntüsü hakim . Yalnız o kadar büyütüldü ki yüksek ihtimalle bonservisi astronomik bedellere ulaşmıştır .

Bu kentin köklerine ait olması onun için elbette bir ayrıcalık taşıyabilir ve kulüp bu konuda fedekarlık gösterebilir ama 5-6 milyon euro gibi anormal bedellere ulaşılırsa ısrar etmemek gerektiğini düşünüyorum . O maliyetlerde çok ciddi futbolcular var .

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sinan Engin ; Az önce dedi ki Trabzonspor cooook zor yenilir jajalari falan bugün seytrettim.Coooook kötü oynamalari lazim yoksa yenilmezler.Bu Sinan her gün fikir degistiriyor.Yarin Trabzonun isi zor der yine
                            Beşiktaş şampiyonluktan uzaklaştıkça bizi çıkarıyor öne.Hep içinde bi umut vardı ama o da gitti heralde.

Yorum

Şenol abi , o soruyu sormamın sebebi Şenol hocanında az çok bölge insanı ile benzer bir düşünce içinde olduğunu sanmamdan ileri geliyor . Takımımızdan hiç bir oyuncuyu şu an kritize etmeyeyim , ne demek istediğimi eminim anlıyorsun .

Nitelik olarak bakarsak ikiside cidden yetenekli futbolcular . Orhan Gülle biraz daha mücadeleci ve fizik olarak daha iyi bir seviyeye gelecekmiş görüntüsü hakim . Yalnız o kadar büyütüldü ki yüksek ihtimalle bonservisi astronomik bedellere ulaşmıştır .

Bu kentin köklerine ait olması onun için elbette bir ayrıcalık taşıyabilir ve kulüp bu konuda fedekarlık gösterebilir ama 5-6 milyon euro gibi anormal bedellere ulaşılırsa ısrar etmemek gerektiğini düşünüyorum . O maliyetlerde çok ciddi futbolcular var .
                              Serdar'cım çok sağol cevabın için evet Orhan daha mücadeleci haklısın ama Soner'de sanki daha teknik daha aklıyla oynuyor gibi geldi bana da.Türk oyunculara çok önem veriyorum açıkçası.

Yorum

• Soner de Trabzonlu diye biliyorum,yanlış mıyım?

Yorum

Çalışıyor...
                                X