Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cluj , Traore için fesih bedelini açıkladıktan sonra , o rakama yaklaşık bedelde , yer yüzünde her hangi başka futbolcyu gündeme almak bana göre çokta mantıklı değil .

Keşke Brozek transferlerinde acele edilmeseydi .

Yorum

• Rahat olsun yarın açıklanır..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• MAddox kardeşim özelden yada direk paylaşımlarını bekliyoruz.En azından ipucu isteriz.
        Mevkisi nedir?
        Forvet mi?Forvetse kanat mı yoksa merkez forvet mi?
        Ortasaha mı?
        Ortasaha ise defansif mi,ofansif mi?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cluj , Traore için fesih bedelini açıkladıktan sonra , o rakama yaklaşık bedelde , yer yüzünde her hangi başka futbolcyu gündeme almak bana göre çokta mantıklı değil .

Abi sonra da niye geç yapılıyor bu transferler denir.

Yorum

Cluj , Traore için fesih bedelini açıkladıktan sonra , o rakama yaklaşık bedelde , yer yüzünde her hangi başka futbolcyu gündeme almak bana göre çokta mantıklı değil .

Ne kadar fesih ücreti ?

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne kadar fesih ücreti ?
              5 milyon euro bildiğim kadarıyla.

Yorum

• Salı günü de yaklaşıyor.
                Més Que Un Club

Yorum

• kiş sadece tek gazete haberi deil

He has scored twice from 17 appearances so far for Liverpool and a loan deal to Turkish side Trabzonspor should go through this week.

They want to take him for the rest of the season with a view to a permanent transfer if he makes an impact.

<-- The porple Gazetesi

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi sonra da niye geç yapılıyor bu transferler denir.
                    Benim bu konuda fikrim farklı .

Alınan oyuncular hayati öneme sahip değil , kadroda rekabeti arttıracaklarını umut ediyoruz . Yeni transfelerden hangisi için Manisa maçından yada ligin 18. haftası ile birlikte takımın ilk 11'inde değişmez olacağı düşüncesi var ? Hepsi yavaş yavaş takıma adapte oluyor . Bunun sebebi oturmuş bir takımın olması , bu tür bir takımda bir den fazla doğrudan ilk 11'e yerleştirmek için sezon sonu daha uygun bir transfer periyodu . En azından para kaybı riskinin daha az olduğu söylenebilir .

Devre arası alınan oyuncular asıl randımanı ya ligin sonuna doğru ya da gelecek sezonla birlikte vermeye başlarlar . Taktiksel olarak futbolcunun uyumu , öyle fazladan iki hafta kondisyon idmanı ile sağlanması mümkün değildir .

Yorum

Benim bu konuda fikrim farklı .

Alınan oyuncular hayati öneme sahip değil , kadroda rekabeti arttıracaklarını umut ediyoruz . Yeni transfelerden hangisi için Manisa maçından yada ligin 18. haftası ile birlikte takımın ilk 11'inde değişmez olacağı düşüncesi var ? Hepsi yavaş yavaş takıma adapte oluyor . Bunun sebebi oturmuş bir takımın olması , bu tür bir takımda bir den fazla doğrudan ilk 11'e yerleştirmek için sezon sonu daha uygun bir transfer periyodu . En azından para kaybı riskinin daha az olduğu söylenebilir .

Devre arası alınan oyuncular asıl randımanı ya ligin sonuna doğru ya da gelecek sezonla birlikte vermeye başlarlar . Taktiksel olarak futbolcunun uyumu , öyle fazladan iki hafta kondisyon idmanı ile sağlanması mümkün değildir .
                      Farabi abi Yasin Oztekin'i taniyormusun? Genclerbirligi'ne transfer oldu Dortmund'dan...
                      1

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forumlarda trabzonun kıralayacagını soyluyor taraftarlar... ve bunu cogu destekliyorlar

Quote:
                        Originally Posted by petefarrelly
                        According to tomorrows mirror Babel is leaving for 8m, Jovanovic on loan to trabzonsbor and we are gonna sign Suarez
                        Apart from Suarez I really like this. Trabzonspor are the leaders in Turkcell Süperlig and if Jova performs there they may offer good money for him.
                        Liverpool Jova yı versin bize işte ya

Yorum

• jovanovic geliyorsa alanzinho satılıyodur herhalde
                          22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Bir plan-stratejin olmazsa böyle olur. Her şeyimiz spontane. Bırak şapkadan çıkarır gibi transfer ettiğimiz oyuncuları oynatmayı, sözleşme uzatma-kampa geç katılma bonuslarıyla ilk devre dar olan kadromuz genişlemeyi geçtim daha da daralmıştır... tabiri caiz kuş'a dönmüştür.
                            Haftaya lig başlıyor, takımımızın temel taşları olan Selçuk-Colman-Jaja neredeyse 50 gündür maç yapmadılar. Kampın üçüncü günü takıma dahil olan yeni transferleri daha top dürterken görmek nasip olmadı.

Yorum

• Maddox_61,

Bu isim Kahlenberg yada Jovanovic değil demi?
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• ben daha transfer istemiyorum yeterli bu isleyen makineye comak sokmanin anlami yok ,

Yorum

Çalışıyor...
                                X