Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesinliklek kulüple ilgili bi bağlantım yok ben kütahya'da yaşıyorum
    Abicim isim varsa bile sende kalsın söyleme. Sonra buralar heyecanlanıyor mazallah transfer olmayınca sallamaya başlıyorlar.

En iyisi sen kendini hiç rizikoya sokma.

Yorum

• İngiliz gazetelerinde cıkan haftaya Jov. Trabzonspor a kıralanabilir haberlerinden sonra burada bir transfer war benden soylemesi gibi ya tutarsalar a girmeyelim... tabiiki gorsmeler var.. Bugun Yekta icin bile gorusulebilir.. bunun gibi kac futbolcu daha.. o yuzden bırakın bu ayakları... su an suprız beklesek bi tek Jovanovic olur.. o da sırf kalitesinden dolayı vize alır Senol Hoca dan

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abicim isim varsa bile sende kalsın söyleme. Sonra buralar heyecanlanıyor mazallah transfer olmayınca sallamaya başlıyorlar.

En iyisi sen kendini hiç rizikoya sokma.
        Mevkisinide mi söylemesin
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• abiler suan liverpoolun premiere league de maci var ve sizce hangi oyuncu kadroda bile yok----->
          Milan Jovanovic

daha gecen hafta ilk 11 bir oynuyordu ve bu hafta kadroda bile olmamasi ilginc
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• haber daha yeni arkadaşlar kesin olarak bitmedi inşallah biter
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

kesinliklek kulüple ilgili bi bağlantım yok ben kütahya'da yaşıyorum
              Abi oynadığı bölge mevki hakkında bilgilendirir misiniz bizleri
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abiler suan liverpoolun premiere league de maci var ve sizce hangi oyuncu kadroda bile yok----->
                Milan Jovanovic
                daha gecen hafta ilk 11 bir oynuyordu ve bu hafta kadroda bile olmamasi ilginc
                Yani olma ihtimali mi var diyorsun Renktaş

Yorum

haber daha yeni arkadaşlar kesin olarak bitmedi inşallah biter
                  İsime gerek yok mevki,ülke yeter bize.Sakıncası yoksa seni özele davet ediyorum

Yorum

• su Alex i seneye alalım ya.. muthis profesyonel.. sadece CL 'de oynatsak yeter )

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İsa Abi mevkisini desede Abi yeter

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu davet boşuna olur galiba,senin soru gelince dumur oluyor renktaşımız.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• "Ortaam Kim çıkarıyo bunları? kim,kim ? "
                          ( Ulvi Mısırlıoğlu)

Yorum

• forumlarda trabzonun kıralayacagını soyluyor taraftarlar... ve bunu cogu destekliyorlar

Quote:
                            Originally Posted by petefarrelly
                            According to tomorrows mirror Babel is leaving for 8m, Jovanovic on loan to trabzonsbor and we are gonna sign Suarez
                            Apart from Suarez I really like this. Trabzonspor are the leaders in Turkcell Süperlig and if Jova performs there they may offer good money for him.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              forumlarda trabzonun kıralayacagını soyluyor taraftarlar... ve bunu cogu destekliyorlar

Quote:
                              Originally Posted by petefarrelly
                              According to tomorrows mirror Babel is leaving for 8m, Jovanovic on loan to trabzonsbor and we are gonna sign Suarez
                              Apart from Suarez I really like this. Trabzonspor are the leaders in Turkcell Süperlig and if Jova performs there they may offer good money for him.
                              İnş. Satın alma opsiyonlu kiralarız..
                              SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                              ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

Çalışıyor...
                              X