Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kariz Ziani Kayserispor? Doğru mu kesin bu haber?

Eğer doğruysa Kayserispor çok can yakar 2.devre.Nordin Amrabat,Zalayeta,Karim Ziani,Cangele,Santana..

Bu Kayserililerdeki para ve ticaret anlayışı kimsede yok arkadaş

Yorum

• Kayseri toparlanır inşallah bu transferlerle.İstanbul takımlarına mütemadiyen çelme takıyorlar onlara ihtiyacımız var.

Yorum

• kayserispor sezon sonuna kadar kiralamış karim zianiyi ve satın alma opsiyonuda elinde 2.5milyon euro
        karlı iş.

Yorum

• Gercekten Selcuk ve Colman takimda hala alternatifsiz!!!
          Selcuk imzalamadi, Colman en gec sezonsonu yine iyilestirme deyip kapiya dayanacak..simdiden o bölgeye niye adam alinmaz?

Yaptigimiz transferlere bakiyoruz, görünen ileri ucta Umut ile Pawel´in yanyana oynayamayacagi. Mehmet Cakir, Jaja ile Engin´in alternatifi. Aslinda o bölgede en verimli kullanabilecegimiz isim Colman olabilirdi ama onun yerine adam yok!

Bursa ve Kayseri en ciddi rakiplerimiz ve ikisiylede sahamizda oynayacagiz. Buna birde 33. haftada güclenen IBB´yi eklersek! O 3 ezik takiminda bize karsi nasil oynayacaklarini bir düsünün!

Ortada böyle bir tablo varken...bende diyorum ya, Allah Selcuk ve Colman´i nazardan saklasin
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Kayserililerdeki para ve ticaret anlayışı kimsede yok arkadaş
            Adamlar Nordin Amrabat'ı bile beleşe getirdiler neredeyse normal şartlarda hiç bir takım o ücrete alamazdı onu.Biz istesek 6 isterler 4'e çekmek için uğraşırdık.

Yorum

• kayseri ve gaziantep maclari cok önemli!!! cünkü bu takimlar celme takmaya en müsait takimlar!!

Yorum

• Hasan Ahmet Sarı nın sözleşme yenilemesi güzel oldu.
                İnşallah Barış Memiş gibi olmaz sonu.

Yorum

• Bir yerde Süleyman Hurma'nin eskiden Trabzonspor'da da menejer oldugunu okudum. Dogrumu bu?

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir yerde Süleyman Hurma'nin eskiden Trabzonspor'da da menejer oldugunu okudum. Dogrumu bu?

evet dogru

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir yerde Süleyman Hurma'nin eskiden Trabzonspor'da da menejer oldugunu okudum. Dogrumu bu?
                      Süleyman Hurma bir dönem Trabzonspor'da menajerlik yapmıştır ve döneceği yer yine Trabzonspor olacaktır . Kendi pozisyonunda ligin en iyi ve tecrübeli profesyonel futbol menajeri . Kayserispor'un son 5 yılındaki başarıların arkasındaki bir numaralı aktör .

Yorum

• - Kayseriye bak be !!! kimi almış Ziani .Biz alamazdık gerçekten , tek kelimyle Müthiş ....
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kayseri'yi Bursadan ayıran en temel fark transfer mantalitesi . Bunu başarmak için bu düşünceye sahip olmak yetmiyor , futbolcu temsilcisi kişi ve kuruluşlarla beşeri ilişkilerin çok kuvvetli olması gerek .
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.01.2011, 19:42.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süleyman Hurma bir dönem Trabzonspor'da menajerlik yapmıştır ve döneceği yer yine Trabzonspor olacaktır . Kendi pozisyonunda ligin en iyi ve tecrübeli profesyonel futbol menajeri . Kayserispor'un son 5 yılındaki başarıların arkasındaki bir numaralı aktör .
                            Abi bende tam bunu düşünüyordum, kariyeri hakkında bilgi ediniğim dedim, bu bilgiyle karşılaştım. Kendisi Trabzon'lu mu yoksa? Çünkü anladığım kadarıyla ilk bizde başlamış menajerliğe.

Yorum

• Arkadaslar abartmayin yine

Stoch geldi abartildi ziani geldi yine abartiliyor...

Iyi oyuncu ama sanki dünya futbolcusuymus gibi hava yaratmaya gerek yok
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar abartmayin yine

Stoch geldi abartildi ziani geldi yine abartiliyor...

Iyi oyuncu ama sanki dünya futbolcusuymus gibi hava yaratmaya gerek yok
                                - Ziani'yi biz alsaydık bizim Yönetim kadar beceriksiz , ufku olmayan bir yönetim daha olmazdı emin ol
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X