Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş bi transfer yapsakta onu konuşşsak herkes taktı Selçuga adamın keyfi yerinde bi sorun yok...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      napıyoki 2 oprta açar 1şut çeker 10 ortanın 1i isabet eder . bu selçuk abartmayalım.
      Şaka mısın sen? 10 orta açıp,20 şut çeken, yaptığı 10 ortanın 11 i isabet eden bir dinamo yazsana şuraya....

Yorum

napıyoki 2 oprta açar 1şut çeker 10 ortanın 1i isabet eder . bu selçuk abartmayalım.
        Yapma lütfen oyunculara bu gözle bakarak oyunculara güvenimizi azaltırsak vay bizim halimize.Selçuk'un takıma sağladığı katkıları görmezden gelmek yani böyle 10 ortasının 1 i tutar gibi tabirler ile oyuncuları gözümüzde küçültmüş ve yıprtamış oluruz sadece.Bence sen 3 senedir Selçuk'u iyi izlememişsin abi misal geçen yaptığımız Wolsburg maçımız hiç mi dikkatini çekmedi o maçtaki orta saha eksikliğimiz yada en net örnek dün oynadığımız Konya Şekerspor olacaktır 2.yarı adamlar bizi ezdiler resmen defans sürekli açık verdi atağa zor çıkıyorduk sürekli bizim orta sahamızdalardı.baskı baskı baskı bunların nedeni Selçuk'un yokluğu oldu orta sahada topu tutacak güzel pas atacak bir oyuncu olmadığından dolayı kötü futbol sergiledik.
        En son B61 tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 17:59.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          500000 euro için o kadarcık diye hitap ediyorsunuz ya anlamıyorum 1 trilyon para diyorsunuz yahu ömrüm boyunca çalışsam o parayı kazanamam biraz para miktarlarına dikkat edelim

500 000 € cuk derken kulüp için küçük para dedim kendi cebim için demedim bendede yok o kadar para merak etme.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka mısın sen? 10 orta açıp,20 şut çeken, yaptığı 10 ortanın 11 i isabet eden bir dinamo yazsana şuraya....
            öyle biri yok dünyada. ancak şunuda kabul edelim selçuk o kadar da ağam şağam bi oyuncu değil mücadele ediyor top kesiyor fakat serbest vuruşlarda isabet oranı düşük. şampiyonluk istiyorsak alternatif olmalı. sakatlandımı eyvah dememeliyiz.
            2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yapma lütfen oyunculara bu gözle bakarak oyunculara güvenimizi azaltırsak vay bizim halimize.Selçuk'un takıma sağladığı katkıları görmezden gelmek yani böyle 10 ortasının 1 i tutar gibi tabirler ile oyuncuları gözümüzde küçültmüş ve yıprtamış oluruz sadece.Bence sen 3 senedir Selçuk'u iyi izlememişsin abi misal geçen yaptığımız Wolsburg maçımız hiç mi dikkatini çekmedi o maçtaki orta saha eksikliğimiz yada en net örnek dün oynadığımız Konya Şekerspor olacaktır 2.yarı adamlar bizi ezdiler resmen defans sürekli açık verdi atağa zor çıkıyorduk sürekli bizim orta sahamızdalardı.baskı baskı baskı bunların nedeni Selçuk'un yokluğu oldu orta sahada topu tutacak güzel pas atacak bir oyuncu olmadığından dolayı kötü futbol sergiledik.
              barış ataş yada sezer bu yükü kaldıramadığı için baskı yedik. bu nlar gitmeli..

Yorum

öyle biri yok dünyada. ancak şunuda kabul edelim selçuk o kadar da ağam şağam bi oyuncu değil mücadele ediyor top kesiyor fakat serbest vuruşlarda isabet oranı düşük. şampiyonluk istiyorsak alternatif olmalı. sakatlandımı eyvah dememeliyiz.
                Tabiki alternatif olmalı ama Selçuk'u nasıl bu kadar kolay yok sayabiliyorsun.O kadar da ağam şağam bir oyuncu bana selçuk gibi kaç tane bizim takımda oynayabilecek orta saha çıkarabilirisin.

Yorum

• Colman'sız Selçuk , Selçuk'suz da Colman düşebiliyor musunuz ?
                  Bu sorunun cevabı , yeni transfere ihtiyaç olup olmadığının cevabı aslında .
                  Ben düşemiyorum şahsen .

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tabiki alternatif olmalı ama Selçuk'u nasıl bu kadar kolay yok sayabiliyorsun.O kadar da ağam şağam bir oyuncu bana selçuk gibi kaç tane bizim takımda oynayabilecek orta saha çıkarabilirisin.
                    bak şimdi benim anlatmak istediğimşuu ts 1adama muhtaç olmamalı o gitse bileki bence durmicak.. yeri doldurula bilmeli.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman'sız Selçuk , Selçuk'suz da Colman düşebiliyor musunuz ?
                      Bu sorunun cevabı , yeni transfere ihtiyaç olup olmadığının cevabı aslında .
                      Ben düşemiyorum şahsen .
                      Bende düşünemiyorum Selçuk'suz Colman Colman'sız selçuk düşünülür gibi değil tabiki de ama peki ya bir gün ikiside olmaz ise ne olacak bu 2. bir oyuncu transferinin olması gerektiği yönünde daha açık bir benzetme olmuştur bence
                      En son B61 tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 18:09.

Yorum

Alternatif alalım demek farklı, Selçuka ...ok atmak farklı. Neyse takıl sen kardeşim

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alternatif alalım demek farklı, Selçuka ...ok atmak farklı. Neyse takıl sen kardeşim
                          abi herkesin kendi fikri. saygı duyarım fakat ben böyle düşünüyorum hani genel kuruldan sonra atacaktı bir futbolcunun başkanlaişi olmaz. sadece topunu oynar. o seçilmiş bu seçilmiş ona ne . e hala daha atmadı. artık şüphelenmekte hakkım.

Yorum

• Beyler bizim transfer işi manisa maçından sonra kesinleşir Kahlenberg hocanın tamam demesine bakıyo zaten....

Yorum

• İlk olarak sezgin_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler bizim transfer işi manisa maçından sonra kesinleşir Kahlenberg hocanın tamam demesine bakıyo zaten....
                              bu adam nasıl acaba

Yorum

Şaka mı bu? Hadi atıyorsunuz, Trabzonspor'un maçlarınıda mı seyretmezsiniz.2 senede sadece kullandığı serbest vuruşlardan 20 küsur gol atmışsın.Neyin isabeti be.

Yorum

Çalışıyor...
                                X