Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ülkede o bölgede en iyiler kimler Selçuk ve Emre diyoruz dimi. İkiside top saklayan oyuncular. Belkide bu yüzden iyilerdir. Bu yüzden Avrupa'dan talep görüyorlar. Bence o bölgenin oyuncusunda aranan ilk özellik top saklama olmalı. Tabi ki Serdar abinin dediği gibi farklı bölgelerdeki sorumlulukları baz almak hata olabilir ama Colman'ın top saklamada zayıf olduğu çok bariz belli oluyor.
    Top saklayamaması çok bariz ama hiç olmassa topu ayağına çok bulaştırmadan topu atabiliyor yada bir topu kaptırdı diyelim rakipten topu alması bir harika
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja gibi madde koydursun o zaman. Bence bilmediğimiz başka sebepler var, şu anki durum hiç mantıklı değil.
      Şartlar lehine geliştiği için durumdan istifade ediyor olmasını yakıştıramıyorum . Futbolcu , beklentilerini dile getirirken net olmalı , en azından tutarlı olmalı .

Yorum

• Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum Ceyhun teknik açıdan yoksun demek sadece komik olur..

Yavaşlığına gelirsek evet yavaştır ama bunu oynuyarak atlatabilir,Selçuk da ilk geldğinde gayet ağır çıtkırıldım bir futbol oynuyordu Şimdi ki gelişimi ortada...

Ben Ceyhun'un her türlü yeteneğe sahip olduğuna inanıyorum tek sorun bunu ortaya çıkartabilmekte..

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Kardesim Ceyhun 3 senedir Trabzonsporda oynuyor.Gelisme = 0
          çok kısır bir açıklama birde şunu bir açıklayın neden ceyhun bir iki maç oynadığında hemen milli takıma alınıyor? kalitesizliğinden değil heralde ben hala aynı düşüncedeyim ortasahamızı 3leyip jaja efendiyi sola yakın oynatmalıyız da ne bileyim ben barcelona gibi yapalım bir bakmışsın messi solda bir bakmışsın iniesta solda bir bakmışsın villa solda ama oyuna başlarken solda oynayan oyuncu pedro futbol bu yöne doğru gidiyor artık defans bloğu hariç diğer oyuncular her şeyi yapabilmeli....ceyhun-selçuk-colman
          poetricus

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum Ceyhun teknik açıdan yoksun demek sadece komik olur..

Yavaşlığına gelirsek evet yavaştır ama bunu oynuyarak atlatabilir,Selçuk da ilk geldğinde gayet ağır çıtkırıldım bir futbol oynuyordu Şimdi ki gelişimi ortada...

Ben Ceyhun'un her türlü yeteneğe sahip olduğuna inanıyorum tek sorun bunu ortaya çıkartabilmekte..
            Selçuk bize yanlış hatırlamıyorsam 3 sene önce geldi yada 2 sene önce her neyse,Selçuk çok fazla gelişim gösterdi dedin abi doğru Selçuk zamanla çok değişti peki,Selçuk ile aynı zamanda bir takıma dahil olan oyuncu neden gelişmiyor o da 3 sene önce geldi o da 3 sene önce he diyebilirsin ki Ceyhun daha geç gelişiyor diyebilirsin.ama 3 sene bir oyuncuya gelişmek için yeter de artar bile...
            En son B61 tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 16:34.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok kısır bir açıklama birde şunu bir açıklayın neden ceyhun bir iki maç oynadığında hemen milli takıma alınıyor? kalitesizliğinden değil heralde ben hala aynı düşüncedeyim ortasahamızı 3leyip jaja efendiyi sola yakın oynatmalıyız da ne bileyim ben barcelona gibi yapalım bir bakmışsın messi solda bir bakmışsın iniesta solda bir bakmışsın villa solda ama oyuna başlarken solda oynayan oyuncu pedro futbol bu yöne doğru gidiyor artık defans bloğu hariç diğer oyuncular her şeyi yapabilmeli....ceyhun-selçuk-colman
              Peki abi Ceyhun Türk Milli Takımına seçildi orda neler yaptı??

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Barcelona gibi oynamak için rakiplerinin de Barcelona gibi olması lazım

Bir zamanlar Ben de Barca sistemiyle oynuyalım,Ortayı 3'lüyelim diyordum ama rakipler açısından düşlününce ortayı 3'lemek bizim takıma sadece zarar verir..

2. yarı lider olmamızın da etkileriyle rakipler tamamen kapanıcak sistemi bozarsak çok çok zorlanırız...

Fakat Avrupa maçlarında ortayı 3'leyerek oynarız diye düşünüyorum..

Yorum

• degerli renktaslarim bence
                  1.Ceyhun Milli Takimi biraz zor görür
                  2.Ceyhun bizim Pas trafigimize uygun degil
                  3.Teknigi ayni Hüseyin
                  4.Paslari zaten rezalet 2 pas yapamiyor
                  4-3-3 oynamak istiyorsak eeh iste Kahlenberg gelecekmis ;D
                  En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 16:35.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    degerli renktaslarim bence
                    1.Ceyhun Milli Takima biraz zor görür
                    2.Ceyhun bizim Pas trafigimize uygun degil
                    3.Teknigi ayni Hüseyin
                    4.Paslari zaten rezalet 2 pas yapamiyor
                    4-3-3 oynamak istiyorsak eeh iste Kahlenberg gelecekmis ;D
                    Bu kadar basiit senle aynı düşüncedeyim sonuna kadar abi

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selçuk ağır dönüşleri sebebiyle ilk 17 maçta 10'a yakın kritik top kaybı oldu .

Savunma önde olduğu için ve hücum elemanlarımız futbolcusunu takip ettiği için bir ikisi hariç ciddi problem olmadı . Colman , Selçuk'tan daha ağır bir futbolcu değil . Colman'ın en büyük handikapı hepimizin bildiği üzere hızlanma problemidir . Dripling ile oyuncu geçmeye müsait değil buna rağmen bu zayıf yönünü saha içinde gizlemek yerine ciddi top kayıpları oluyor . Selçuk , özellikle son bir yıldır müsait olmadığı pozisyonda topla katetmemesi de dikkat çekici . Bu sebeple neredeyse top kaybetmeyen bir futbolcu görünümü kazandı .

Hazır yeri gelmişken yeniden altını çizelim , orta alanda "mutlak suretle" dripling yeteneği olan ve içeri katedebilecek oyuncuya ihtiyaç var . Mevcut kadro içinde , Engin Baytar'ın o bölgede denenebileceğini düşünüyorum .
                      Alanzinho..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selçuk bize yanlış hatırlamıyorsam 3 sene önce geldi yada 2 sene önce her neyse,Selçuk çok fazla gelişim gösterdi dedin abi doğru Selçuk zamanla çok değişti peki,Ceyhun ile aynı zamanda bir takıma dahil olan oyuncu neden gelişmiyor o da 3 sene önce geldi o da 3 sene önce he diyebilirsin ki Ceyhun daha geç gelişiyor diyebilirsin.ama 3 sene bir oyuncuya gelişmek için yeter de artar bile...
                        Ben de işte bunu anlatmaya çalışıyorum ya Selçuk da ısrar edildi gelişim gösterdi,Ceyhun da ısrar edilmedi gelişim gösteremedi...

Şuan ki performansıyla bile Zorlu müsabakalarda ilk 11'de ortaya yazılması gereken bir isim..

Ceyhun'un açık takımlara karşı çok iyi,kapalı takımlara karşı berbat oynadığı ortada Bunun sebebi Ofansif yönünün geliştirememiş olması Bunu da oynuyarak kazanıcaktır..

Giray'da ki,Serkan'da ki,Egemen'de ki gelişim hepsi oynamalarından kaynaklanıyor..

Yorum

• Yardımlaşmayı arttırırsak Colman o bölgede oynayabilir.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bundan sonra pek transfer olmaz herhalde. Konya Torku maçıne Brozek kardeşler alınmamış kadroya. Bundan sonra alacağın adam ne zaman oynamaya başlayacak sanki..

Yorum

• Sırtı rakip sahaya dönükken alınan topun doğru yere doğru zamanda aktarılma %'si ile yüzü rakip sahaya dönükken alınınan topun doğru yere doğru zamanda aktarılma %'desi de önemlidir.
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barcelona gibi oynamak için rakiplerinin de Barcelona gibi olması lazım

Bir zamanlar Ben de Barca sistemiyle oynuyalım,Ortayı 3'lüyelim diyordum ama rakipler açısından düşlününce ortayı 3'lemek bizim takıma sadece zarar verir..

2. yarı lider olmamızın da etkileriyle rakipler tamamen kapanıcak sistemi bozarsak çok çok zorlanırız...

Fakat Avrupa maçlarında ortayı 3'leyerek oynarız diye düşünüyorum..
                                bursamaçı 3-0 ortasaha ceyhun-colman-selçuk...halada deriz en iyi oynumuzdu diye....
                                poetricus

Yorum

Çalışıyor...
                                X