Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yürü be Recep Abi Her zaman zevkle okurum seni ama bugün bir başka güzel yazıyorsun

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja Colman Alan dönmemiş haklarında noter tesbiti yapılmış.Alışkanlık oldu bu gelmeme.

Aslında biraz da takımın iyi durumda olmasından faydalanıyorlar...Takım zirvede ve puan farkları iyi...Yönetim ses çıkarmaz diyorlar galiba...Yönetim de işlerin ve futbolcuların moralinin bozulmaması için çok da üzerine gitmiyor futbolcuların anladığım kadarı ile...Alternatifli kadro burada devreye giriyor işte...Colman ve Jaja'nın sağlam bir alternatifi olsa böyle rahat hareket edemezlerdi...Cale'nin performansı yerine transfer söylentilerinin ayyuka çıkmasıyla tavan yaptı mesela ve kampa erken gelmesi de formayı kaybetme korkusu...Sonuçta onun mevkisine bir transfer yapılacak...
      BÜLENT

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2000 li yıllarda bize 2 maçta 9 gol atarak eleyen ve kendi ligi baz alındığında bizden daha başarılı olan bir takımımı pilot takım yapacağız tahmin ediyorum şaka yapıyorsun))):::

Bizim insanımız güzeldir kendi takımımızı en büyük zannediyoruz))):::
        Herhalde şaka yapıyoruz ama bakıyorum bir çoğu hemen atlamış.
        Pilot takım işin şakası ama şu bir gerçekki.
        Polanya Trabzonspor için oyuncu alabileceği,Uyum sorunu olmayan oyuncuların olacağı ilk ülkerden bi tanesi.
        Wisla Pilot takım tabiki olmaz,Ama Wisla ile aralar iyi tutulup iyi oyuncular alınabilir.Neticede Jaja,Teo ya verdiğin paralardan daha az miktara buralardan oyuncu alabiliyorsun.
        Simkowıak Trabzonspora gelmiş geçmiş en iyi yabancılardandı.Kaç para verildi.
        Adamı Futboldan soğutmasa idik şu an hala oynuyordu.
        Benim Şahsi görüşüm Polanya öncelik vereceğimiz ülke olmalı.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• arkadaş kafana silah dayasalar güney amerikadan topçu almayacaksın,dünyanın diğer ucu adamın gelmesi bir dert,gitmesi bir dert...
          bir de brozek kardeşlere atıp tutuluyor,hayır kaç kere izledin de atıp tutuyosun,sırf konuşmak için konuşanlar var..

Yorum

• forvet için mehmet çakır ismi geçiyor bazı yerel medyada.alternatif olarak düşünülebilir umutun yedeği olarak

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yamyamı gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı demişti hatırladığım kadarıyla

hey gidi günler..
              yok onu langeye dedi

Yorum

• şahsi kanaatime göre şampiyonluk yolunda güney amerikalı oyuncularımızın fevri davranıp sorun çıkartması durumlarına karşı mutlaka sağlam alternatiflerinin takıma kazandırılması gerek. Kendilerini vazgeçilmez görmeleri zaten egosu yüksek olan brezilya ve arjantin uyruklu oyuncuların şımarmasına sebep oluyor.

biz şampiyonluk yolunda ilerlerken, birlik, bütünlük ve disipline en çok ihtiyacımız olan dönemde bu adamların böyle davranması beni deli ediyor
                2014 / 2015
                LOADING....

Yorum

• neyse arkadaşlar bu konu uzar gider... imzalar atılmadan hiçbir şeye inanmayın ne brozek kardeşlere ne de cleo ya bunların ne yapacağı belli olmaz...pantelic dediler gittiler son dakika da profiloyu aldılar... yönetimin her şeyi iyi ama bu transfer konusu ve basına, yönetime cevap verme konusunda yetersiz kalıyorlar...

Yorum

• pawel brozek hakketen süper golcü videosunda görünen o. inşallah alabiliriz...
                    181' PARS Squadron

Yorum

• symeki aldıgımızda kim biliyodu ismini ozmnı cok iyi hatırlıyorum. biz symeki gs riberyi fb anelkayı kargalarda almıştı malın tekini. en cok biz faydalandık oyuncudan sonrada gs. fb anelkayı almış isim olarak süperdi ama faydalanamamıstı
                      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• aslında ben başkan olsam takımı toplar 1 golcünün maliyeti 10 tirilyon hiç adam almam oynayın lan şampiyon olun adam başı 1 tirilyon pirim inanınki bu takıma ne forvet lazım olur nede sol bek egemen bille 10 gol atar bu takımda

Yorum

• Buyuk ihtimal brozek kardeslerden daha iyi futbolcularada teklif goturmusuzdur ve onlari bekliyoruzdur..

E tabii bunlari beklerkende ya olmazsa diye illaki yedekte isimleri hazimleri hazir etmemiz lazim..

Eger esas olarak dusunduklerimiz gelmezse alternatifleri yani broek kardesleri aliriz,, Buyuk ihtimal bu boyledir..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu zaten herkesin şikayetçi olduğu bir konu, ama siz transferden direk yönetime atladınız.

Bakın sabah yazdığım bir yazıda dedim ki, Beşiktaş transfer yaptı, ama adamlar yeni yılda kampa gelecek. Yani Transfer yapan ile yapmayan arasında pek bir fark yok. Herkes yeni transferleri ile yeni yılda tanışacak.

Bu arada oyuncunun oynaması konusunda bence biraz da Şenol hoca yüklenilmeli. Adamdan azami fayda sğlamak için gerekirse hazr olmadan oynatmalı. Çünkü 1 puanın bizi şampiyon yapabileceği bir durumdayız şu anda...
                            Şenol Hoca'nın bu değişmez doğruları beni de endişelendiriyor. Mesela şimdi büyük ihtimalle Jaja'yı yedek bırakacak izinsiz ayrıldığı için, ama o adam bize şampiyonluk yolunda çok lazım. Zamanında Luciano formasını yere fırlattığı için Daum'un yüzü mosmor kesilmişti ama maçtan sonra "takımını çok sevdiği için hırsından böyle yaptı" diye demeç vermişti, çünkü takımı şampiyonluk mücadelesi veriyordu ve Luciano takımın temel taşlarından biriydi, sezon sonunda da ilk iş olarak Luciano'yu kapının önüne koymuştu.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• ne gerek war transfere almasınlar
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• neyse size kolay gelsin arkadaşlar...herşey TRABZONSPOR için bunu unutmayın...görüşmek üzere...kenduuze eyi bagınn...

Yorum

Çalışıyor...
                                X