Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sansimiza küselim benim kiz kardes tatilde olmasaydi simdi yarin baktirirdim sardi sener nereye nezaman hangi koltukta hangi pilot hangi hosteslerlen ucucagini ama tatilde iste

Yorum

• Eren Derdiyokun Türkiyede herhangi bir Takimda oynamasi özel nedenlerle Imkansiz.
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        onuda bilmiyoruz ki yarınki seferlere baktık Almanya uçakları daha fazlaydı Grafite'den başladık stuttgart vs vs en son ibisevic dedik

alemsiniz haa

çççççç
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sansimiza küselim benim kiz kardes tatilde olmasaydi simdi yarin baktirirdim sardi sener nereye nezaman hangi koltukta hangi pilot hangi hosteslerlen ucucagini ama tatilde iste
          vallahi bizimde üst kattaki komşunun kızı thy'de bilmem ne görevliside sorsam günahını vermez.ama THY ile mi uçuyor onu bilmiyoruz
          9 # Osvaldo'

Yorum

• bi bizim tanıdık yok haa öksüz kaldık
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eren Derdiyokun Türkiyede herhangi bir Takimda oynamasi özel nedenlerle Imkansiz.
              niye?

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                vallahi bizimde üst kattaki komşunun kızı thy'de bilmem ne görevliside sorsam günahını vermez.ama THY ile mi uçuyor onu bilmiyoruz
                Bizim başkanın nesi eksik Wozniacki'den?
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Gol kralı alıp gelmesinde

Yorum

• bu arada Ahmet Agaoglu hangi oyuncuyla ilgilendigimizi biliyor gibi bisey söyledi pek iyi duyamadim.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      niye?
                      Herseyden önce Bundesligada daha cok yapacagi isi var, sportif acidan gelmesi sacmalik olur. Sonucta gayet basarili...

----

Ailevi Sebebleri var Eren Derdiyokun. Türkiyede oynamasi imkansiz gibi (diye biliyorum)
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• tamam büyük firma ama uçakta THY ile uçsa nolur uçmasa nolur bir ara Axe Jet vardı onunla uçabilseydik iyiydi
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herseyden önce Bundesligada daha cok yapacagi isi var, sportif acidan gelmesi sacmalik olur. Sonucta gayet basarili...

----

Ailevi Sebebleri var Eren Derdiyokun. Türkiyede oynamasi imkansiz gibi (diye biliyorum)
                          evet o söyledigi lafi unutmayacagim.Neyse bu konuya girmesek daha iyi olur
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Beşiktaş'la yolları ayrılan Fatih Tekke'nin yeni takımı belli oldu...
                            Beşiktaş'la yolları ayrılan Fatih Tekke Trabzonspor'la anlaştı. Dün Trabzonspor'un İstanbul Çekmeköy'de bulunan tesislerinde Bordo-Mavilin takımın teknik direktörü Şenol Güneş'le bir araya gelen Fatih Tekke eski kulübüne geri dönmek istediğini belirtti. Güneş'in tecrübeli golcüye, "Seni yeniden Trabzon'da görmek bizleri mutlu eder. Beşiktaş'la görüş ve aramıza katıl" dediği öğrenildi. Fatih Tekke'nin menajeri Sinan Engin'le görüştükten sonra Beşiktaş'tan resmen ayrılacağı belirtildi.
                            Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşiktaş'la yolları ayrılan Fatih Tekke'nin yeni takımı belli oldu...
                              Beşiktaş'la yolları ayrılan Fatih Tekke Trabzonspor'la anlaştı. Dün Trabzonspor'un İstanbul Çekmeköy'de bulunan tesislerinde Bordo-Mavilin takımın teknik direktörü Şenol Güneş'le bir araya gelen Fatih Tekke eski kulübüne geri dönmek istediğini belirtti. Güneş'in tecrübeli golcüye, "Seni yeniden Trabzon'da görmek bizleri mutlu eder. Beşiktaş'la görüş ve aramıza katıl" dediği öğrenildi. Fatih Tekke'nin menajeri Sinan Engin'le görüştükten sonra Beşiktaş'tan resmen ayrılacağı belirtildi.
                              http://www.kanalturk.com.tr/haber-de...mi-haberi.aspx
                              Balon haber diye düşünüyorum sabahtan beri dönüyor bizim forumu takip ediyolar galiba.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gol kralı alıp gelmesinde

frankfurttan gekası almasın
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X