Ortaalana bir Michael Bradley iyi giderdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi son durumu özetleyebilir mi?
Çok Teşekkürler.
Sadri başkan Almanya'ya gidiyor..
Şenol hoca forvet, sol kanat ve orta alan (yanlış bilmiyorsam) olmak üzere 3 futbolcu istemiş..
Şimdilik bunlar.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinop'tan MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK?HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
bizim başkan Almanya'ya mı gidiyormuş ?
bu arada saat 00:00 a doğru yaklaşırken, başlıkta 150 kişi var.. bu taraftar başka nerede var arkadaşEn son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 23:46."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoksa DERDIYOK almaya gidiyor mu`??"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Diego Forlan geleck......;-)
hocam ne yaptın yaa! benim has adamımdır kendisi. İsterdim doğrusu. İsmi bile "ben futbolcuyum" diyor; Maradona gibi. Ayrıca tribün için de kolay: " Forlan, vur lan, vur!"Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitsen ne yapcan başkan vipten girip çıkıyor
nası öğrencez ki yaYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzmir'den EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN
BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK?
Giresun´dan TTTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAABBBBBBBBZZZZZO OOOOOOONNNNNNNNNNNNNN
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim başkan Almanya'ya mı gidiyormuş ?Grafite'den başladık stuttgart vs vs en son ibisevic dedik
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoksa DERDIYOK almaya gidiyor mu`??
Şaka bir yana Eren'in dünya görüşü bizimle ters. O yüzden...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonuda bilmiyoruz ki yarınki seferlere baktık Almanya uçakları daha fazlaydıGrafite'den başladık stuttgart vs vs en son ibisevic dedik
AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğzının duası..
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegrafitenin face i yokmuface derken
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam ne yaptın yaa! benim has adamımdır kendisi. İsterdim doğrusu. İsmi bile "ben futbolcuyum" diyor; Maradona gibi. Ayrıca tribün için de kolay: " Forlan, vur lan, vur!"
Yorum
Yorum