Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortaalana bir Michael Bradley iyi giderdi.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birisi son durumu özetleyebilir mi?
      Çok Teşekkürler.
      Net bir isim yok beklemedeyiz..

Sadri başkan Almanya'ya gidiyor..

Şenol hoca forvet, sol kanat ve orta alan (yanlış bilmiyorsam) olmak üzere 3 futbolcu istemiş..

Şimdilik bunlar..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sinop'tan MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
        İzmir'den EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN
        BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK?
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• yoksa DERDIYOK almaya gidiyor mu`??

Yorum

• bizim başkan Almanya'ya mı gidiyormuş ?

bu arada saat 00:00 a doğru yaklaşırken, başlıkta 150 kişi var.. bu taraftar başka nerede var arkadaş
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 23:46.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yoksa DERDIYOK almaya gidiyor mu`??
              Ağzının duası..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Bence Diego Forlan geleck......;-)

hocam ne yaptın yaa! benim has adamımdır kendisi. İsterdim doğrusu. İsmi bile "ben futbolcuyum" diyor; Maradona gibi. Ayrıca tribün için de kolay: " Forlan, vur lan, vur!"
                Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gitsen ne yapcan başkan vipten girip çıkıyor

nası öğrencez ki ya
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İzmir'den EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN
                    BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK?

Giresun´dan TTTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAABBBBBBBBZZZZZO OOOOOOONNNNNNNNNNNNNN

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim başkan Almanya'ya mı gidiyormuş ?
                      onuda bilmiyoruz ki yarınki seferlere baktık Almanya uçakları daha fazlaydı Grafite'den başladık stuttgart vs vs en son ibisevic dedik
                      9 # Osvaldo'

Yorum

yoksa DERDIYOK almaya gidiyor mu`??
                        Derdiyok bize uymaz kardeş. Bize dertli adam lazım. Baksana bizler öyle, hoca öyle, takım öyle...
                        Şaka bir yana Eren'in dünya görüşü bizimle ters. O yüzden...
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onuda bilmiyoruz ki yarınki seferlere baktık Almanya uçakları daha fazlaydı Grafite'den başladık stuttgart vs vs en son ibisevic dedik
                          grafitenin face i yokmu
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağzının duası..
                            hem bir mili takimda oyniyor, hem de türkceyi de biliyor. aslinda iyi bir transfer olur.

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              grafitenin face i yokmu
                              face derken
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam ne yaptın yaa! benim has adamımdır kendisi. İsterdim doğrusu. İsmi bile "ben futbolcuyum" diyor; Maradona gibi. Ayrıca tribün için de kolay: " Forlan, vur lan, vur!"
                                bende cok isterdim bunu. ama nerdeeeeeee.........

Yorum

Çalışıyor...
                                X