Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kahlenberg-pogrebnyak.....kanoute - emana......vs.vs.vs
    poetricus

Yorum

• transfer hemde kaliteli transfer şart karabük maçındaki gibi stres yaşamamak için kaliteli kilidi açacak forvet şart !!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cumaya kadar teo yu beklemek ? saçma, bu adam dönsede üst düzey bir golcü alınmalı ! teo nun geri dönüşü takımı olumsuz etkiler, o psikolojik sorunları olan adamı takımımda görmek istemiyorum, eminim şenol hocada böyle düşünüyordur.
        cok dogru
        hem bu adam bizi bir kere yari yolda birakti, gelir bizi tekrar birakirsa ne olur halimiz
        teo´ya güvenilmez

Yorum

• Hemen Yarın Gerçeklestirmeye Başlamalılar Transferi Geç Kaldık Geçç Hala Cuma Deniyor Cleo İçin Umutlandırdılar Milleti. Şimdi İlgilenmiyoruz Diyorlar.

Yorum

• cristaldo metaliste gidiyor
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mehmet Akyüz'ü alırız inşallah.

Tavşanlı'lı bir arkadaşıma demiştim seneye Akyüz bizde diye ama erken olursa elbette daha güzel olur.

Hem Trabzonlu hemde iyi bir golcü.
              En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 18:00.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cristaldo metaliste gidiyor
                Devicin yerine düsünüyorlarmis.Fiyat 2.5 Mio Euro.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• asbaşkanın açıklamaları duymak istediğimiz açıklamalar,ama kampın başlamasına kısa bir süre kaldı ve hoca 3 transfer istiyor ,inşallah insanı beklenti içine soktuktan sonra sadece forvet alarak transferi kapatmazlar..

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla ben cafercan'ı beğeniorum ama bank asya için beğenirim.bilmiyorum bizde yapabilir mi
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Nerde Kovacevic gibi pivot santrafor, Hami gibi şutör, Fatih gibi teknik, Bierhoff gibi hava toplarına hakim? Şaka maka Voltran'ı aramak gibi birşey
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir başka örnek necati ateş daha komple bir forvet riski ve uyum sorunu yaşama ihtimali daha az.Hiç olmazsa ne performans sergileyeceğini az çok tahmin ederiz.
                        Necati transferini ben de destekliyorum...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tavşanlı'lı bir arkadaşıma demiştim seneye Akyüz bizde diye ama erken olursa elbette daha güzel olur.

Trabzonlu Akyüzlerdense Anifalıdır o zaman...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mehmet bildiğim kadarıyla bir kaç takım değişti artık yaşını da aldı, son maçlarında izlediğim kadarıyla çok geliştirmiş kendini uzun boyuna rağmen hızı,tekniği falan çok iyi ama genel itibariyle adam gibi 90 dk izlemek lazım ama kumaşı çok iyi gelecek sene için ciddi biçimde düşünülebilir..

Yorum

• bu arada türkiye kupasinda besiktasla macimizin tarihi 26 aralik galiba.

ayni hafta fenerle ligde derbimiz var...

transferler bu maca yetismesinde bakalim ozaman sampiyonluk nasil uzaklasmaya basliyor... adamlar zaten fener macina ortami gerip galibiyet alma derdinde...

Yorum

• Neden Teofilo Yu Cuma Gününe Kadar Beklicekler Kamp Çarsamba?

Yorum

Çalışıyor...
                                X