kahlenberg-pogrebnyak.....kanoute - emana......vs.vs.vs
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecumaya kadar teo yu beklemek ? saçma, bu adam dönsede üst düzey bir golcü alınmalı ! teo nun geri dönüşü takımı olumsuz etkiler, o psikolojik sorunları olan adamı takımımda görmek istemiyorum, eminim şenol hocada böyle düşünüyordur.
hem bu adam bizi bir kere yari yolda birakti, gelir bizi tekrar birakirsa ne olur halimiz
teo´ya güvenilmez
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mehmet Akyüz'ü alırız inşallah.
Tavşanlı'lı bir arkadaşıma demiştim seneye Akyüz bizde diye ama erken olursa elbette daha güzel olur.
Hem Trabzonlu hemde iyi bir golcü.En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 18:00.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecristaldo metaliste gidiyorçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 # Osvaldo'
Yorum
-
Nerde Kovacevic gibi pivot santrafor, Hami gibi şutör, Fatih gibi teknik, Bierhoff gibi hava toplarına hakim? Şaka maka Voltran'ı aramak gibi birşeyTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir başka örnek necati ateş daha komple bir forvet riski ve uyum sorunu yaşama ihtimali daha az.Hiç olmazsa ne performans sergileyeceğini az çok tahmin ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Akyüz'ü alırız inşallah.
Tavşanlı'lı bir arkadaşıma demiştim seneye Akyüz bizde diye ama erken olursa elbette daha güzel olur.
Hem Trabzonlu hemde iyi bir golcü.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Akyüz'ü alırız inşallah.
Hem Trabzonlu hemde iyi bir golcü.
Yorum
-
bu arada türkiye kupasinda besiktasla macimizin tarihi 26 aralik galiba.
ayni hafta fenerle ligde derbimiz var...
transferler bu maca yetismesinde bakalim ozaman sampiyonluk nasil uzaklasmaya basliyor... adamlar zaten fener macina ortami gerip galibiyet alma derdinde...
Yorum
Yorum