Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'a kimler öneriliyor
    25 Aralık 2010 / 12:24
    Transfer sezonu geldi, bordo mavililere hangi isimler önerildi
    Trabzonspor ocak ayı ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmeyi planlarken medyada da her gün yeni bir isim ortaya atılmaya başlandı. Bordo mavililer öncelikli olarak forvete takviye yapmayı planlarken orta saha ve bir da savunmanın soluna isim arıyor
    Ocak ayı ara transfer döneminin yaklaşması ile birlikte bordo mavililer medya aracılığıyla çeşitli isimlerle anılmaya başlandı
    İŞTE MEDYA’DAKİ TRANSFER LİSTESİ.
    YABANCILAR
    Keinast (Strum Grazz )
    Pavone (‘River Plate)
    Cristoldo (Walez Sarzfield)
    Piotr Brozek( Wisla Krakov)
    Pavel Brozek (Wisla Krakov)
    Bakauri ( Lens)
    Rafael ( Goias)
    Annan (Rosenborg)
    Cleo (Partizan)
    Javanoviç (Liverpool)
    Wossen (Genk)
    Pogrebnyak ( Stutgart).
    Kahlenberg ( Wolfsburg)
    YERLİLER
    Yekta (Kasımpaşa)
    Gökhan Süzen (İstanbul. BŞ Bld)
    Serdar Kurtuluş (G.Antep)
    Orhan Şam (‘G.Birliği)
    TAKAS TEKLİFİ
    Teofiloya karşılık - Bacca (Atletico Junior)
    Kahlenberg ve Annan da var
    Önceliği forvete veren Trabzonspor beğenilen orta saha, stoper ve ön liberolar için de düğmeye basıyor.
    Wolfsburg'da oynayan Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Kahlenberg, Rosenborg'un ön liberosu 24 yaşındaki Ganalı Anthony Annan bunlardan bazıları. Yönetim ara transferde olmasa da bu oyuncular için sezon sonunda harekete geçecek. Bu oyuncular dikkatle izlenip rapor edilecek.

İLGİNÇOLANBİZDEBURADABUİSİMLERİTARTIŞIYORUZ,YANİME NEJERLERGÜNDEMİBELİRLİ
    YOR...
    Ortaya Kahlenberg,ileri uca şu ismi zor yazılan Rus,sol bek için Gökhan Saki

şimdilik bunlar favorim,sonra değişebilir,şimdiden söyleyimde ne ayak demeyin
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Pogrebnyak/Kaflenberg/Gökhan Süzen bu takımı şampiyon eder...
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Partizan sırp liginde her sene ilk 2de zaten. O zaman adamlar hiç oyuncu satmazlar, senin mantığınla
        Satarlar ama sezon sonu.Kârlı olduğunu düşünürler,yerine adam hazırlayıp öyle satarlar.Bu transfere bir türlü sıcak bakamıyorum.

Yorum

• bu alıncak forvet kesinlikle avrupadan olacak gibi !

Yorum

• Sirp hirvat takimlarin transfer politikasinin arkasinda fazla mantik aramayi biraktim.Tecrübeliyim bu iste. Manager, Yönetim,Oyuncu/oyuncu yakinlari arasinda cesitli iliskiler var.Para indiragandi yapiyorlar.Bazen dogru adama Para yedirirsen 10 Mio adam olmus bir anda 3-4 Mio.Sirp hirvat arkadaslar cok sey anlatir size.zengin olan Baskanlar görev süresi sonra kat be kat daha zengin olanari normal bi durum.Ancak o kadar bonserviz parasi kazanan takimi görev süresi sonra daha fakir duruma düstükleri cok görülen bi olay.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bence gündemdeki isimlerden hiç biri alınmayacak.

Yorum

• 3.5-4M euro + sonraki satıştan kar payı istiyorlar, İtalyan kulüplerinin adı geçiyor ama sanki bize yönelik ortamı kızıştırmak için yapılan haberler gibi.
                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sirp hirvat takimlarin transfer politikasinin arkasinda fazla mantik aramayi biraktim.Tecrübeliyim bu iste. Manager, Yönetim,Oyuncu/oyuncu yakinlari arasinda cesitli iliskiler var.Para indiragandi yapiyorlar.Bazen dogru adama Para yedirirsen 10 Mio adam olmus bir anda 3-4 Mio.Sirp hirvat arkadaslar cok sey anlatir size.zengin olan Baskanlar görev süresi sonra kat be kat daha zengin olanari normal bi durum.Ancak o kadar bonserviz parasi kazanan takimi görev süresi sonra daha fakir duruma düstükleri cok görülen bi olay.
                  Ama kim ne derse desin o takımlar gibide oyuncu yetişitirip satabilen yok.

Yorum

• Gelişme yok herhalde beklemeye devam......

Yorum

• Cleo Transferine Bitti Gözüyle Bakıyorum Bence Çoktan Anlaşıldı 29 Aralıktada Antalyada Kampta Olacak

---Burak------JaJa------Sol Açık---

-------------Cleo-------------

Bu Durumda Sol Açık A bi adam Lazım Ve Ortasahaya Rekabeti Arttıracak Bir Adam.

Yorum

• Umut -Jaja-Burak

Cleo

Bu şekilde de olabilir Umut'u sağ kanatta kullanabilriz
                        KORE LEE

Yorum

• Stili biraz Marco Delvecchio'ya benziyor.

Yorum

• Trabzonspor’un golcü transferindeki baş hedefi Sırbistan’ın Partizan takımında forma giyen Cleo için resmi teklif yapıldığını Partizan’ın resmi internet sitesi de duyurdu. Sitenin haberinde Trabzonspor’dan 3 milyon EURO’luk bir teklif aldıklarını ancak başka Napoli ve Lazio’dan da cazip teklifler geldiğini, 4 milyon EURO’luk bir bonservis bedeli belirledikleri ifade edildi.

adamlar bızden fazla para koparmak ıcın pazarlık yapıyolar ama bence cleo bıttı
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor’un golcü transferindeki baş hedefi Sırbistan’ın Partizan takımında forma giyen Cleo için resmi teklif yapıldığını Partizan’ın resmi internet sitesi de duyurdu. Sitenin haberinde Trabzonspor’dan 3 milyon EURO’luk bir teklif aldıklarını ancak başka Napoli ve Lazio’dan da cazip teklifler geldiğini, 4 milyon EURO’luk bir bonservis bedeli belirledikleri ifade edildi.

adamlar bızden fazla para koparmak ıcın pazarlık yapıyolar ama bence cleo bıttı
                              - Neye dayanarak Cleo bitti diyebiliyorsun...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Partizan'ın hangi resmi sitesinde yazıyor o haber ? İnsanda azıcık şeref olur bu milleti salak yerine koyuyorlar zor sanki açıp Partizan'ın sitesine bakmamız..

Yorum

Çalışıyor...
                                X