Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Partizan yurtdışına gidiyor
    2010/12/24. - 14:25

Ocak 28 Antalya, Diamond Hotel kampa girecekler
    antalyada 4 hazırlık maçı oynayıp dubaiye gidecekler
    yalnız resmı siteleri bu olması lazım görünüşe bakılırsa bu
    haber dün yapılmış fakat hazırlık maçları tarigini düzgün yazmamışlar

2010/01/30. Partizan - Dinamo (Bucuresti)

2010/2/2. Partizan - Toronto (Kanada)

2010/4/2. Partizan - Sturm (Graz)

2010.6.2. Partizan - Slavija (Sofia)

Yorum

• Avrupa'da 30 yaş üstü olan, tutunamamış oyuncuları alacağımıza Jaja, Colman tipi oyuncular alalım. Genç olsun, ilerde para etsin.

Yorum

• Yönetimde Nevzat Şakar varsa transfer falan beklemeyelim, bu adamın ismini duyunca aklıma nedense hep kemer sıkma politikası geliyor.

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/ Bu siteden takip ediyorum haberleri. Cleo haberinide yazmışlar.Kaynaklar artmaya başladı hadi hayırlısı..

Yorum

• fm 2011 de cleonun özelliklerini uçurmuşlar ajax 11.5 milyon euroya transfer etmiş benim oyunda
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence budur
              Mustafa ne olur bana Cleo'nun bir kaç maçını izledim ondan böyle düşünüyorum de..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Arkadaşlar son durum nedir ?

Ayrıca duyumcu olduğunu ilan eden bir arkadaş bir gelişme paylaşacaktı dün gece . Ne oldu bir haber var mı ordan ?

Kesinleşen bir son durum var mı ?
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mustafa ne olur bana Cleo'nun bir kaç maçını izledim ondan böyle düşünüyorum de..
                  2 Arsenal maçı ve videolar.

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar son durum nedir ?

Ayrıca duyumcu olduğunu ilan eden bir arkadaş bir gelişme paylaşacaktı dün gece . Ne oldu bir haber var mı ordan ?

Kesinleşen bir son durum var mı ?

Yorum

• adamlar 4 istiyorsa bizimkiler 2.5tan başlamıştır pazarlığa
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer toplantısı İstanbul’da

Güneş, dün İstanbul’a gitti, asbaşkan Şakar’da bugün gidiyor.

Transfer toplantısı İstanbul’da Şener, Şakar Güneş toplanıyor

Güneş, dün İstanbul’a gitti, asbaşkan Şakar’da bugün gidiyor. Transfer İstanbul’da masayla yatırılıyor.

Trabzonspor’da forvet transferi için çalışmalar sürüyor.Ligin ikinci yarısı için takıma takviye yapmayı planlayan bordo mavililer transferi İstanbul’da masaya yatıracaklar.

Teknik direktör Şenol Güneş dün İstanbul’a giderek başkan Sadri Şener ile bir araya geldi.

Asbaşkan Nevzat Şakar da bugün İstanbul’a giderek, başkan Şener ve teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelecekler.

Başkan Şener, Asbaşkan Şakar ve teknik direktör Şenol Güneş İstanbul’da bugün yapacakları görüşmede transferdeki rotayı belirleyerek girişimlere başlayacaklar.

Bordo mavili kurmaylar yeni transferleri ikinci yarı hazırlık kampına yetiştirmek için yoğun mesai harcayacaklar.

Haber Kaynağı :

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=72349
                        Şu haber metnini yazanı ıslak odun ile dövesim geldi başlığı yazıp bıraksa yeterdi aynı kelimeleri uzata uzata haber yapıyorsunuz okumak işkenceydi.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yani ? Ne anlama geliyor şimdi bu ?
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Trabzon’a Santiago Yakışır
                            Tarih: 25.12.2010 08:53:18

Lig ikincisi Velez Sarsfield’de bu sezon krallık yaşayan 30 yaşındaki deneyimli golcü ikna edilirse ikinci yarıda Trabzonspor’un ilacı olacak.
                            Sır Gibi Saklandı

Kadrosunu özellikle forvet transferi yaparak güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un bir numaralı golcü adayının Arjantinli Santiago Martin Silva Olivera olduğu ortaya çıktı. Yardımcı Antrenör Ünal Karaman’ın Şenol Güneş’e verdiği listenin ilk sırasında yer aldığı öğrenilen bu oyuncu için “ Çok deneyimli ve etkili, kulübünde iyi para kazanıyor. İkna edilebilirse büyük iş başarmış oluruz” ifadelerine yer verdiği belirtiliyor. Sır gibi saklanan bu isim için menajerinin Türkiye temsilcisi önünüzdeki günlerde Arjantin’e gönderilecek.

Taka

Yorum

• martinez'i en çok ben isterim ancak santrafor değil..
                              poetricus

Yorum

• İlk olarak pEjMuRdE_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon’a Santiago Yakışır
                                Tarih: 25.12.2010 08:53:18

Lig ikincisi Velez Sarsfield’de bu sezon krallık yaşayan 30 yaşındaki deneyimli golcü ikna edilirse ikinci yarıda Trabzonspor’un ilacı olacak.
                                Sır Gibi Saklandı

Kadrosunu özellikle forvet transferi yaparak güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un bir numaralı golcü adayının Arjantinli Santiago Martin Silva Olivera olduğu ortaya çıktı. Yardımcı Antrenör Ünal Karaman’ın Şenol Güneş’e verdiği listenin ilk sırasında yer aldığı öğrenilen bu oyuncu için “ Çok deneyimli ve etkili, kulübünde iyi para kazanıyor. İkna edilebilirse büyük iş başarmış oluruz” ifadelerine yer verdiği belirtiliyor. Sır gibi saklanan bu isim için menajerinin Türkiye temsilcisi önünüzdeki günlerde Arjantin’e gönderilecek.

Taka
                                tank derler kendisine e almışken martinezide alsınlar...

burak-----jaja---martinez

---tank-----
                                poetricus

Yorum

Çalışıyor...
                                X