Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Trabzonspor'dan Bednar'a kanca

Trabzonspor’da yönetimin sezon başında listesinde bulunan Çek futbolcu Roman Bednar’ı yeniden gündemine aldığı öğrenildi.

Süper Ligi'nde liderlik koltuğunda oturan ve devre arasında yapılacak transferler için çalışmalara başlayan Trabzonspor'da yönetimin sezon başında listesinde bulunan Çek futbolcu Roman Bednar'ı yeniden gündemine aldığı öğrenildi.

Uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle transferinden vazgeçilen tecrübeli oyuncu için Teknik Direktör Şenol Güneş geniş çaplı bir araştırma başlatılmasını istediği ve son durumuyla ilgili detaylı bilgilerin kendisine ulaştırılması talimatını verdi. Bonservisi West Bromwich Albion takımda bulunan ve halen Premier Lig'in bir altında yer alan İngiltere Championship'te mücadele eden Leicester City takımında kiralık olarak oynayan Bednar'ın ise kadroya girmekte zorlandığı ve kendisine kulüp aradığı bildirildi."

Yorum

• Güney Amerika filan olmaz herhalde.
      O kadar da aptal olamayız.
      Eğer Fred veya türevi bir adam almayacaklarsa hiç oralara kadar zahmet etmesinler.

Çözümü yakınlarda aramak gerek.
      Jovanovic diyorum.
      Annan diyorum.
      Takas diyorum.
      Ukrayna-Rusya diyorum.
      Menajer önermesi çakma yıldızlara aman diyorum.
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'un, Rosenborg'un Gineli orta saha oyuncusu Anthony Annan'ın transferinde sona yaklaştığı öne sürüldü. Norveç'in Aftonposten gazetesine 24 yaşındaki ön liberoyla Avrupa'dan birçok takımın da ilgilendiğini açıklayan Rosenborg Genel Menajeri Erik Hoftun, "Trabzonspor'la anlaşmaya yakınız. Transfer ocakta bitebilir" diye konuştu.
        valla oyuncunun peşinde olan takımlarda var çıkan bu haberde, marsilya manchester liverpool falan var, o kadar takım sadece izletiyor demekki ,yoksa biz nasıl alalım o kadar iyi takımın arasından... yada menejer uyanık piyasayı kızıştırıyor
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Devre arasi sol bek mevkiisine Malik Fathi alinirsa Caleyle rekabete girebilcek bi oyuncu ve türk statüsünde oynicak yani edekligi sorun olmicak sezon sonuna kadar orasi öyle idare eder bence...

Medyada gecen takasalari yapabilirsek müthis is yapmis oluruz herhalde...
          Alanzinho-Annan ; Teofilo-Jovanovic takaslarini yapip bide genc bi gurbetci forvet getirirsek pek sorun kalmaz...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güney Amerika filan olmaz herhalde.
            O kadar da aptal olamayız.
            Eğer Fred veya türevi bir adam almayacaklarsa hiç oralara kadar zahmet etmesinler.

Çözümü yakınlarda aramak gerek.
            Jovanovic diyorum.
            Annan diyorum.
            Takas diyorum.
            Ukrayna-Rusya diyorum.
            Menajer önermesi çakma yıldızlara aman diyorum.
            Teo'yu artık sevmemiz imkansıza yakın,Alan'dan verim alamadık,
            böyle düşünürsek
            Teo-Jova ile
            Alan-Annan ile
            takas yapabilirse bizim transfer işine bakan yöneticilerimiz zaten yüz yılın icraatını yapmış olurlar bana göre.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şöyle boylu poslu, kuvvetli, yedek oturursa küsmeyecek yada yedek oturmayacak kalitede, verkaça girebilen, pozisyon açabilen bir forvet alabilirsek alalım. Şu Glowacki bütün sezon böyle sakat olacaksa bir de stoper lazım. Glowacki'nin aynısından ama sakatlanmayanından olsun mümkünse
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Arkadaşlar hafızası iyi olanlar hatırlar javanoviç sırp ... ve milli maçta bosna ya attığı gol sonrası çentik selamı vermişti.. bu da avrupa da tartışma konusu olmuştu.. Ben şahsen takımımda müslümanları gözünü kırpmadan öldüren sırp milliyetçi birliklerini desteklediğini alenen gösteren bir adamı istemem.. Zira önce Türk üm..
                Aksini söyleyene de bir şey söyleyemem ama ben o adamın gelmesinin klübümüze katkı yapmayacağını, zararı bile olabileceğini düşünüyorum.. (Bizde attığı bir gol sonrası çetnik selamı verirse ne olucak?)
                20+10+20+11 = 61
                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar hafızası iyi olanlar hatırlar javanoviç sırp ... ve milli maçta bosna ya attığı gol sonrası çentik selamı vermişti.. bu da avrupa da tartışma konusu olmuştu.. Ben şahsen takımımda müslümanları gözünü kırpmadan öldüren sırp milliyetçi birliklerini desteklediğini alenen gösteren bir adamı istemem.. Zira önce Türk üm..
                  Aksini söyleyene de bir şey söyleyemem ama ben o adamın gelmesinin klübümüze katkı yapmayacağını, zararı bile olabileceğini düşünüyorum.. (Bizde attığı bir gol sonrası çetnik selamı verirse ne olucak?)
                  kolayı var; keseceğiz yüzük ve serçe parmaklarını onun da istediği olmuş olacak, bizim de...
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devre arasi sol bek mevkiisine Malik Fathi alinirsa Caleyle rekabete girebilcek bi oyuncu ve türk statüsünde oynicak yani edekligi sorun olmicak sezon sonuna kadar orasi öyle idare eder bence...

Medyada gecen takasalari yapabilirsek müthis is yapmis oluruz herhalde...
                    Alanzinho-Annan ; Teofilo-Jovanovic takaslarini yapip bide genc bi gurbetci forvet getirirsek pek sorun kalmaz...
                    Malik'de gec kaldik, suan Mainz'da basarili grafik sergiliyor.
                    ilk 11'de oynuyor.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar hafızası iyi olanlar hatırlar javanoviç sırp ... ve milli maçta bosna ya attığı gol sonrası çentik selamı vermişti.. bu da avrupa da tartışma konusu olmuştu.. Ben şahsen takımımda müslümanları gözünü kırpmadan öldüren sırp milliyetçi birliklerini desteklediğini alenen gösteren bir adamı istemem.. Zira önce Türk üm..
                      Sirplarin yaptigi 3 parmak isareti sadece irkci bir sembol degildir. Tum Sirplar tarafindan benimsenen ve kullanilan bir semboldur. Temeli dinlerine dayanir. Trinity yani bir nevi orthodox dininin 3 sac ayagidir. Father, Son, Holy Sprit. Tanrinin bu uc sekilde gorundugune inanirlar.

Nasil Muslumanlarin inanclari varsa bu da onlarin bir inancidir.

Sirplar bunu ulusal bir sembole donusturmuslerdir cunku bir tek kendilerinin gercek orthodox olduguna inanirlar...

alıntıdır...
                      sürmene

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malik'de gec kaldik, suan Mainz'da basarili grafik sergiliyor.
                        ilk 11'de oynuyor.
                        Abi basarili grafik sergiliyor dedigin bu sezon 3 mac yapmis 2 si onbirde onlarda son 3 haftada yani...

Yani istedikden sonra bizi tercih edicegini tahmin ediyom sonucda Fuchs gibi bi elemanin yedegi herhalde son zamanlarda Fuchs sol aciga alindi Malik de bekde sans buluyor ama ikna edilmicek bi durum yok bence, zaten Spartak Moskovanin mali onlari ikna etmek lazim...

Yorum

• Al Alan'ı ver Annan'ı...
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• alan-annan takası devre arasında yapılmamalı.bir yanda yüzde yüz verim alamasakta,takıma uyum sağlamış alanzinho,diğer tarafta uyum sorunu yaşayabilecek annan.

her türlü alanzinhonun sezon sonuna kadar kalması iyidir.ki bence alanzinho annandan daha iyi.
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Güney Amerika belki Fred olur
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güney Amerika belki Fred olur

adamlar şampiyonda oldu,gelir bize bide burda şampiyon olur bi sezon içinde iki şampiyonluk görmüş olur inşaallah
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X