İlk olarak mda61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonlu olmak bir şereftir !
-
İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozmayalım canım, Nasıl olsa 96 da,2005 te ,2008 de bozmadık ve şampiyon olduk değil mi? Takımda Umut a mı bel bağlayacağız forvet te, yok sa forvet lazım değil mi? Engin dedin de Engine ne kadar güvenebilirsin? İyi oyuncu ama ilerde geçenlerde yaptığı gibi bir hareket te bulunup kadro dışı kalırsa, hadi kalmadı diyelim ya sakatlanır sa , kimi oynatacağız merak ediyorum ?
Ayrıca sorunun cevabı şu, Engin sakatlanırsa, orda Yattara oynar, Alanzinho oynar, Hiç olmadı Colman oynar, oda olmadı Jaja oynar. Gabric geri çağırılırsa da Gabric oynar. Benim ortasahada bir sıkıntım yok. Tek dileğim, Selçuk-Colman ikilisine sağlam bir alternatif ve İyi bir yabancı forvet.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer yapabiliriz ama bu risk taşır. Takımın dengesini bozabilir. Yapılacak en mantıklı hareket, Bir yerli ortasaha, bir yabancı forvet, bir de Gabric'i geri çağırmak olur bence. Çünkü arkadaşım, bu tipler sorunlu tiplerdir Fred falan. Brezilyalı adama kesinlikle karşıyım. Forvetimiz Balkanlardan yada Gürcistan, Rusya gibi ülkelerden gelirse bize yarar sağlar.
Ayrıca sorunun cevabı şu, Engin sakatlanırsa, orda Yattara oynar, Alanzinho oynar, Hiç olmadı Colman oynar, oda olmadı Jaja oynar. Gabric geri çağırılırsa da Gabric oynar. Benim ortasahada bir sıkıntım yok. Tek dileğim, Selçuk-Colman ikilisine sağlam bir alternatif ve İyi bir yabancı forvet.Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
Anthony Annan için Rosenborg - Bayer Leverkusen maçına scout gönderdiğimizi futbolcunun menajeri açıklamış. Ne kadar doğru bilinmez"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Annan Ankaragücü'ndeki Weeks gibi bir adam. Bize defansı güçlü ama atağı da hatırı sayılır bir oyuncu lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Colman-Selcuk iyi oynuyorlar bu ikilide kolay kolay bozulmaz ama ayni isi yapabilecek birisi daha lazim cünkü sakatlik, formsuzluk, yorgunluk vs. birsürü seyler var rekabet yaratabilecek birisi lazim.
Birisi alindigi zaman hoca orayi 3 lü yapacagini sanmiyorum o yönde bir düsüncesi yok bence....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Arevalo Rios daha önce de yazmıştım. Uruguayı dünya kupasında takip edenler bilir. Boyu kısa ama güçlü ve hücumu çok seviyo, topu ayağında fazla tutmadan ileriye aktarabiliyo. Değeri 1 milyondu galiba ama şimdi 3 milyon olmuş...
Yorum
-
jovanoviç muhabbeti ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle bir takas olursa bizim çok karlı çıkacağımız kesin jovanoviç çok iyi bir oyuncu mücadeleci sol forvet olarak oynar o tarz bir adama zaten ihtiyacımız da var...annana gelince de alan ile takas formülü ile olacaksa orda da karlı olacağımızı yoksa bizim para veripte alacağımızı düşünmüyorum..ama genel olarak bizim sadece forvet oyuncusuyla transferi kapatacağımızı düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozmayalım canım, Nasıl olsa 96 da,2005 te ,2008 de bozmadık ve şampiyon olduk değil mi? Takımda Umut a mı bel bağlayacağız forvet te, yok sa forvet lazım değil mi? Engin dedin de Engine ne kadar güvenebilirsin? İyi oyuncu ama ilerde geçenlerde yaptığı gibi bir hareket te bulunup kadro dışı kalırsa, hadi kalmadı diyelim ya sakatlanır sa , kimi oynatacağız merak ediyorum ?Ağasarlı_61
Yorum
-
bu takima hangi sartlar da olursa olsun forvet lazim 1 tane direk oyniyacak 1 tanede paf dan gelecek bir forvet sart. Umut güzel kosuyor falan ama eksik.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi transfer şart ancak öyle sola forvete ortasahaya oyuncu almak hem de ara transferde hem riskli hemn mantıksız bizim şuan ara transferde sadece santrafor oyuncusu almamız acil gerekli diye düşünüyorum 3-4 oyuncu alıpda takımın ahengi bozulmaz örnek gecen sezonki pursa devre aarası kaç transfer yapmış bir bakmak lazım...Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmenike için başkanları 8 milyon Euro verene veririz demiş.. Emenike'yi severim isterimde buna çüşş derim ancak..Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
Yorum