Devic icin mukavele uzatmakda sikinti yasiyormus Methalist Kharkiv....Trnsfermarkt forumunda bir taraftar yazmis...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok, sadece aşina olduğumuz memleketlerden oyuncu olur.
Hem zaten kışın ortasında sıcak iklimden oyuncu alınmaz.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@asiyürek ne dedim sana ben!..Pişman oldu ama faydası yok..bu arada cavenaghi ve Malik fathi'yi alabilirmiyiz
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman basın yanlış aksetmiş. Habibou konusunda garanti sözü veremem sağı solu belli olmayan bir oyuncu belki çok iyi performans gösterir belki hiçbir şey yapmaz. Şuan kendine çok iyi baktığını söyleyebilirim tamamen futbola verdi kendisini ve bunun meyvesini alıyor. Boyu 1.92 ama boyuna rağmen çok hızlı, sol kanatta da oynayabiliyor bu sene bazı maçlarda sol-forvet oynadı. Topla hızlı adam eksilttiği için Hocası kanatlarda da oynatabiliyor kendisini. Şutları genelde sert ve düz gidiyor hava toplarında etkili bu konuda pek sıkıntısı yok ama çok hızlı oynuyor kendisini frenleyebilse bence çok rahat gol atar o oyuncu, ama zamanında iyi bakmamış kendisine ve eksiklerini daha yeni tamamlıyor. Yattara gibi renkli bir kişiliği var taraftara kendisini sevdirir.
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger sol forvet oynayabiliyorsa gercekten gündemimizde olabilme ihtimali yüksek bunu altini cizmek lazim....... ama bu adamda devic gibi santrafor degil hani bize pivot türünden sirti kaleye dönük oynayabilen ceza sahasinda etkili bir adam lazimdi öylew birini ariyorduk
Bide Jaycee var Eskisehirsporda oda cok iyi oyuncu[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJoaquin Boghossian ve Marc Jano var
Bide Jaycee var Eskisehirsporda oda cok iyi oyuncuPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dedin kardeşim yine aynı konulara girmeyelim ama geçen gün sergen schusterin antreman dışında normal zamanda futbolcuları gördüğü zaman kendisine selam vermeyen futbolcuya selam vermediğini ilişkilerinin zayıf olduğunu ve futbolcularında schusteri pek sevmediğin söyledi.bu adam kalkmış fatihe kafayı takmış sen de kendini haklı çıkarıyosun .senin dediğin fatihe 2 camia da sahip çıkmayacak benim dediğim de fatih ne olursa olsun ne geçerse geçsin fatih tekke bugün bu camianın ferdidir bundan sonra da öyle kalacaktır,Allah ömür verirse beraber görürüz ne olacağını, bu konuyu uzatıpta insanları sıkmanın alemi yok futbol hakkında brşey konuşacaksak da ben burdayım ona varım kardeşim...,[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen begenmiyorsun herhalde buraki ??????????
bu arada, burak sol açık ya da forvet-forvet arkası daha başarılı olur.
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Terim, Advocat, Hiddink ve son olarak Schuster ile anlasamadi Sayin uyumlu Fatih Tekke
Advocat okadar vahim bir sikinti yoktu.
Hiddinkle problem mi yasadi ??
Schuster kendisiyle barisik degilki oyunculariyla iyi anlasabilsin (Sergen takim icin aldigi haber kimse schusterle arasi iyi degil) Adam kendisi problemli...Ayrica ben oyuncu olsam bana o kelimeyi söyledigi an gözünü sisiririm kusura bakmasin schuster kim ya ??
Fakat Senol Hoca ile neden hic sikinti yasamadi ??? Baska hocalarda vardi......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJoaquin Boghossian ve Marc Jano var
Bide Jaycee var Eskisehirsporda oda cok iyi oyuncu
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerimle anlasabilmek icin kölesi olmak gerekiyor veya yalakasi.
Advocat okadar vahim bir sikinti yoktu.
Hiddinkle problem mi yasadi ??
Schuster kendisiyle barisik degilki oyunculariyla iyi anlasabilsin (Sergen takim icin aldigi haber kimse schusterle arasi iyi degil) Adam kendisi problemli...Ayrica ben oyuncu olsam bana o kelimeyi söyledigi an gözünü sisiririm kusura bakmasin schuster kim ya ??
Fakat Senol Hoca ile neden hic sikinti yasamadi ??? Baska hocalarda vardi...Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih zenit ve rubin kazan teknik direktörleriylede ciddi sorunlar yaşadı.
Ya önemli degil gerci alinmamasi gerektigini 2 senedir felan söyleyen benim ama bukadarda yerin dibine sokmaninda anlami yok...Ara dönemde hoca isterse alinir istemez ise alinmaz..
Senol Hoca ile sorun yasadigini bu zamana kadar duymadim okumadim görmedim...En önemliside bu olur zaten gelse bile gerisi beni ilgilendirmez.
Tuafima giden istanbul basini senol hoca söyle böyle ayni insanlar 6-7-8 yil önce söylemediklerini birakmadilar...
Bu forumda Fatih Tekke söyle böyle bilmem ne 3 ay öncesine kadar simdi ise yerin dibine sokmakda bir numarayiz......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
Yorum