Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCleo partizan'da yillik 500.000 euro ya oynuyor..750.000 e baglanir bu is..
Yorum
-
İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi demin baska bir haberi tercüme ettirdim internetten. Anladigim kadariyla kendisiyle bircok Avrupa külübü ilgileniyor. Demecinde Partizan´a konsantre olmak istiyorum, sezon sonunda gelecegim icin karari verecem diyor.BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Cleo´ya türkü bile yapmislar anlasilanAltdaki videonun müzigini dinleyin
http://www.youtube.com/watch?v=RiCU6...eature=related
Bu golü 61. dakikada atmış. Altta çıkan yazıda görülüyor. Bir mesaj mı acaba21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Yorum
-
Neymiş bu Cleo böyle. Golleri de fena değilmiş.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu golü 61. dakikada atmış. Altta çıkan yazıda görülüyor. Bir mesaj mı acaba
Yorum
-
Bu Cleo benim kafama yattı..
Şota'yı hatırlatıyor golleri bana
Ama basına bu derece erkenden sızan yabancı oyuncu aldığımızı hiç hatırlamıyorum..
Son dakikada bambaşka biri gelir eminim..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Cleo bize gelmez onu söliyim..bu adamı 4 milyon euroya bırakmazlar..artı gelse bile partnerlerini (Umut ve Burak) görünce nereye geldim ben diyebilir..
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
Yorum