Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Partizan`dan ilgilendigimiz tek oyuncu Cleo degil.

Sirb medyasi Cale´nin yerine sol beke 22 yasindaki Partizanli Aleksandar Lazevski´yi istedigimizi yazmis.

Aleksandar Lazevski ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Nordmazedonien ➤ Linker Verteidiger ➤ zuletzt bei OFK Vrsac ➤ * 21.01.1988 in Belgrad, Jugoslawien (SFR)

Haberi:

Turski Trabzonspor zainteresovan je da dovede levog beka Partizana, Aleksandra Lazevskog, piše “Sportski žurnal”.

Yorum

• Cleo partizan'da yillik 500.000 euro ya oynuyor..750.000 e baglanir bu is..
      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cleo partizan'da yillik 500.000 euro ya oynuyor..750.000 e baglanir bu is..
        Abi demin baska bir haberi tercüme ettirdim internetten. Anladigim kadariyla kendisiyle bircok Avrupa külübü ilgileniyor. Demecinde Partizan´a konsantre olmak istiyorum, sezon sonunda gelecegim icin karari verecem diyor.

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi demin baska bir haberi tercüme ettirdim internetten. Anladigim kadariyla kendisiyle bircok Avrupa külübü ilgileniyor. Demecinde Partizan´a konsantre olmak istiyorum, sezon sonunda gelecegim icin karari verecem diyor.
          Gecen hafta arkadasimla bu oyuncu hakkinda konusmustuk, partizan'in en etkili oyuncusu, seneye sampiyonlar ligi kozumuzu kullanirsak ikna edilebilir.. haberde gecen solbek oyuncu makedon asilli, sirbistan U21'lerde oynamis, ama A milli takim tercihini Makedonya milli takimindan yana kullanmis ( aile baskisi etkili olmus)..
          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• gazeteci haluk ayyıldızın radyosporda biraz önce dediğine göre cleo izlenecek şenol hocada ok verirse alınmaya çalışılacakmış..

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Cleo´ya türkü bile yapmislar anlasilan Altdaki videonun müzigini dinleyin

http://www.youtube.com/watch?v=RiCU6...eature=related

Bu golü 61. dakikada atmış. Altta çıkan yazıda görülüyor. Bir mesaj mı acaba
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/tr/g...ler_53635.html alternatif için alınabilir aslında _?

Yorum

• Neymiş bu Cleo böyle. Golleri de fena değilmiş.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Altıdore bir aralar çok konuşulmuştu burada. Sonra Jaja'yı almıştık. Şimdi de konuşulan isimlere bakıyorum, yine ters köşe olacakmışız gibi geliyor. Ama bu sefer gerçekten bir santrafor almamız gerek.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu golü 61. dakikada atmış. Altta çıkan yazıda görülüyor. Bir mesaj mı acaba
                      Teofilo da 61'de atmıştı süper kupa finalinde. İsim benzerliği de var. Bir mesaj mı?

Yorum

• Bu Cleo benim kafama yattı..

Şota'yı hatırlatıyor golleri bana

Ama basına bu derece erkenden sızan yabancı oyuncu aldığımızı hiç hatırlamıyorum..

Son dakikada bambaşka biri gelir eminim..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• cleo nun videoları süper Alınırsa süper olur
                          Şimdi kesin tüpçüde talip olur demedi demeyin
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Bu Cleo bize gelmez onu söliyim..bu adamı 4 milyon euroya bırakmazlar..artı gelse bile partnerlerini (Umut ve Burak) görünce nereye geldim ben diyebilir..
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Cleo bize gelmez onu söliyim..bu adamı 4 milyon euroya bırakmazlar..artı gelse bile partnerlerini (Umut ve Burak) görünce nereye geldim ben diyebilir..
                              Seni görse yeter Armağan.
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Cleo biraz tuzlu olur bizimkiler için ama Jaja'dan sonra yabancı vizyonumuzdaki değişikliğin devamı olur alınılabilirse..

Yorum

Çalışıyor...
                                X