İlk olarak İsa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho - Yattara - Cale Gönderilsin.Yerine 3 tane yabancı oyuncu alınsın.Alınacak oyuncular avrupa deneyimi olmuş oyuncular olsun.Birazcık paraya kıyılsın.
Barış ataş - sezer badur - zafer yelen Gönderilsin.Yerine Genç ve geleceği olan oyuncular alınsın.Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
Sadece Sol Bek ve Forvet takviyesi kafi gelecektir.
Şampiyonluk için Gabriç'in geri alınması da katkı sağlayabilir.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Geldiğinde kulubede oturmayı sorun etmeyecek,vakti geldiğinde devamlı hazır olacak bir kaç yerli tranferde kadro deriniliği için alınabilir.
Yekta,Gökhan Süzen vb. oyuncularla hiç faydalanamadğımız Sezer,Zafer vb. oyuncularla değiştirilebilir..
Yorum
-
Sezon sonu sözleşmesi sona eren Devic'i devre arası Alanzinho ile takas edemezmiyiz ? Metalist kabul edebilir...
Aynı şekli de Hajduk'a Cale + Gabriç teklif edilerek Striniç istenebilir.
İ.B.B'ye Zafer + Ferhat teklif edilerek G.Süzen istenebilir.
Alternatifimiz çok.
Yeter ki takımı takviye konusunda 96 ve 2004-05 de ki gibi vizyonsuz-ketum olmayalım.
Yapılacak yatırım sadece 3 ay sonra x10 olarak ranta dönüşecek.
Yorum
-
Teofilo gidecekse kesinlikle bir forvet şart. Jaja olsun Burak olsun, en uçta tercih edilmemeli bence. Bu nedenle elde tek Umut kalıyor.
İkinci en önemli transfer bence orta sahaya olmalı. Colman ve Selçuk'un kesinlikle takımda yedeğinin olmadığını düşünüyorum. Oyunu iki yönlü oynayabilen biri kesinlikle gerekli. Yedeklerde Ceyhun, Sezer ve Barış Ataş'ta bu özellik yok.
Gönderilecek futbolcu düşünüyorum kim olabilir. Aklıma sadece Sezer Badur geliyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabibou kim,nerde oynuyor?
Nerde cikti kendisiyle ilgilendigimiz haberi?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
Yorum