medyatrabzon'a inanmanızı tavsiye etmem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Akın İstanbul'dan başka yerde oynamaz.SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
-
Takım istediği kadar iyi gitse de yine en hareketli başlık bu olur sanırım
Alanzinho gönderilip uzun süredir takip edilen,güvendikleri sağlam bir ortasaha alınabilirse alınsın başka türlü yeni bir maceraya girmenin bu seneye katkısı olacağını düşünmüyorum.
Yorum
-
Medyatrabzonun herzamanki gibi kolpa haberi.
Birkere Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte tavan ücreti 1 milyon euro olmaz örnek Yattara 1.8 milyon euro.Yattaranin 1.8 milyon euro aldigi yerde selcuk 1.5 milyonu haydi haydi alir.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak boztepeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke..!
Yorum
-
ben bu sessizliğin iyiye işaret olduğunu düşünüyorum demek ki isimler netleşmedi ya da basına sızdırılmıyor..2 oyuncu alınacak diye düşünüyorum bir de yerli olabilir yekta zaten gündemdeİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
-
İlk olarak kutadgu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekartal gol gol gol!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke bursa eskişehir kayseri 3ünden birine gidiyor kaynak sinan engin tv 8Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
bursa'ya gider bence, ertuğrul sağlam'ın muhafazakar kimliği vs...hüso da orda.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
Yorum