Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu marko devic seyrettim ceza sahasinda baya etkili vuruyor toplara ayrica kisa alanda adamda gecebiliyor kanatlardan iceri girebiliyor defansin arkasina kacabilyior boyuna göre baya hareketli hava toplarida klas ama nokta santrafor degil gibi sirti dönük oynayamiyor gibi sanki bilmiyorum yani tam klasik santrafor degil gibi..... ama ceza sahasi icinde baya etkili bu kesin.....
    Zaten santrafor degil.Teo gibi bisey tek biraz daha hizli ve seri.Jaja lan iyi bi ikiliydi Ukrainada.Jaja hazirliyordu o atiyordu genelikle.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten santrafor degil.Teo gibi bisey tek biraz daha hizli ve seri.Jaja lan iyi bi ikiliydi Ukrainada.Jaja hazirliyordu o atiyordu genelikle.
      hmm..... karar verdim alalim o zaman bende gecer not aldi hayirlisi olsun ne deyim....

Yorum

bu marko devic seyrettim ceza sahasinda baya etkili vuruyor toplara ayrica kisa alanda adamda gecebiliyor kanatlardan iceri girebiliyor defansin arkasina kacabilyior boyuna göre baya hareketli hava toplarida klas ama nokta santrafor degil gibi sirti dönük oynayamiyor gibi sanki bilmiyorum yani tam klasik santrafor degil gibi..... ama ceza sahasi icinde baya etkili bu kesin.....
        Tespitlerin kesinlikle doğru...Sene başında ismi geçtiğinde karşı çıkmıştım tek başına gelirse faydalı olmaz ancak bir pivot santrafor ile çok iş yapar diye...Halihazırda bir pivot santraforumuz olmasa da Jaja'yı tanıyor olması ve birlikte iyi bir ikili olmaları açısından en garanti isim olarak görünüyor...Ikisini Szymek-Zurawski ikilisine benzetiyorum tarz olarak olmasa da uyum olarak o yıl Zurawski'yi almamak bize şampiyonluğa mal oldu umarım bu sefer gereken hamleyi yapacaz ve Şampiyonluk elimizden uçup gitmeyecek...

Yorum

• Jelen aradığımız forvet.En azından bir girişim yapmamız lazım Jelen için.
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Devic çok ciddi bir hamle olur şampiyonluk için. Metalistle halihazırda iyi olan ilişkileri kullanmak zamanıdır diye düşünüyorum. düşünülmesi gereken diğer bir konuda Devic Klübüne ayrılmak istediğini belirtmiş de acaba bu ayrılığın sonunun bize varıp varmayacağı
            En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 28.11.2010, 17:46.

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tespitlerin kesinlikle doğru...Sene başında ismi geçtiğinde karşı çıkmıştım tek başına gelirse faydalı olmaz ancak bir pivot santrafor ile çok iş yapar diye...Halihazırda bir pivot santraforumuz olmasa da Jaja'yı tanıyor olması ve birlikte iyi bir ikili olmaları açısından en garanti isim olarak görünüyor...Ikisini Szymek-Zurawski ikilisine benzetiyorum tarz olarak olmasa da uyum olarak o yıl Zurawski'yi almamak bize şampiyonluğa mal oldu umarım bu sefer gereken hamleyi yapacaz ve Şampiyonluk elimizden uçup gitmeyecek...
              ya aslinda su var aslinda semih diyorduk bir ara ben su acidan istiyordum es es macinda oyunu yikmisiz rakip ceza alanina ama topu ceza alanina indirip arkadaslarina servis yapabilecek veya hani semi bu isi yapiyo cok üst düzey bir adam degil ama arada derede karambolde falan ayagini sokup bir yerlerden gol atabiliyor mac skisinca o yüzden semih diyordum yani o tarzda yani ben istiyorum öyle uzun boylu hava toplarinda etkili yani sirf ceza alaninda son vurusu iyi top tutabilen arkadaslarina servis yapabilen sirti dönük oynayabilen bir adam makukula gibi boghossian gibi falan ama marko devic cok yetenekli klas bir adam birde ukraynali olmasi zaten daha da iyi cünkü sanmiyorum alisma uyum sorunu pek yasamaz ama bu adami alirsak umut zor oynar onuda deyim yani...... su saatten sonra oyuncu secerken cok iyi düsünmek lazim iyi bir 11 miz var takim ici dengeler cok hassas zaten sorunlu futbolcu sayimiz cok.... allah yardimcimiz olsun

Yorum

• roma da Marco Borriello nun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.bu durum bonversini makul seviveyeye düşürebilir mi.? sanki tam aradığımız santrafor gibi geldi bana..

Yorum

• Elmander
                  Milevskyi
                  Carew
                  Cavenaghi

vb. gibi alanında uzman olmuş kişiler gerekli. Ortasahadan forvete akan adamlar yazılıyor daha çok fakat elimizde onlardan çok var. Halis mulis forvet gerekli bize. Bir de Muhammed Demir tabi
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• burda jelen in birkac golü var videodaki ikinci gol cok dikkatimi cekti kesin izelyin cok basit bir gol ama bizim takim bu tip cok pozisyon yakalayor ama hepsini kaciriyor bu tip golde önemli olan futbolcuda olmasi gereken tekk bir özellik var o da timing bu ne yazikki umutta mevcut degil.... avrupali forvetler böyle pozisyonlari gözü kapali atabiliyor ne yazikki...

Yorum

• arkadaslar elano gayseyden ayrilmak istiyormus bence yilin bombasini patlatip elano yu almaliyz onlardan elano senol günesle yepyeni bir sayfa acacaktir kariyerine hatta yattara arti para bile teklif edebiliriz onlara.....

Yorum

• Forumda istihbaratı sağlam kimse yok mu?

Yorum

arkadaslar elano gayseyden ayrilmak istiyormus bence yilin bombasini patlatip elano yu almaliyz onlardan elano senol günesle yepyeni bir sayfa acacaktir kariyerine hatta yattara arti para bile teklif edebiliriz onlara.....

Ne gerek var Elano'ya ?

Kesinlikle boş bir hamle olur.Tabi bu benim görüşüm.
                          Dallas Mavericks
                          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Elano bencede istediğimiz adam değil.. Bize 3 Transfer lazım Solbek.... Ortasahaya alternatif.... Forvet...
                            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumda istihbaratı sağlam kimse yok mu?
                              TAm aklımdakini yazmışın renkdaşım

Valla yönetime yada izleme komitesine yakın kimsecikler yok mu? En azından kim takip ediliyor bir öğrenebilsek

Yorum

• cidden ya bari bi dedikodu olsada onu konuşsak

Yorum

Çalışıyor...
                                X