Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emenike biraz çabuk stoper gördüğü zaman etkili olamıyor. Antep ve Bursa maçlarında kötüydü mesela. Aldığı her topu "Çabukluğum ve hızım var şu adamı geçerim" diye gidiyor. Bize geldiğinde her topu öyle alıp gidemeyeceğini düşünüyorum. Dar alan dediğim zaman Eskişehir maçında Umut'un kaldığı dar alandan bahsediyorum. Emenike'nin böyle bir imtihanı Karabük'te vermesi imkansız. Ben tahminimi söylüyorum sadece. Dün Niang bile etkili olamadı Belediyeye karşı sırtı dönük olarak. Büyük takımda oynamak çok farklı. Karabükte bütün topları ona atıyorlar rahat iş. Bize gelince önde basacak, sırtı dönük oynayacak, pas alışverişlerini yapacak, hava toplarını alacak, ön direk arka direk bilecek

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emenike biraz çabuk stoper gördüğü zaman etkili olamıyor. Antep ve Bursa maçlarında kötüydü mesela. Aldığı her topu "Çabukluğum ve hızım var şu adamı geçerim" diye gidiyor. Bize geldiğinde her topu öyle alıp gidemeyeceğini düşünüyorum. Dar alan dediğim zaman Eskişehir maçında Umut'un kaldığı dar alandan bahsediyorum. Emenike'nin böyle bir imtihanı Karabük'te vermesi imkansız. Ben tahminimi söylüyorum sadece. Dün Niang bile etkili olamadı Belediyeye karşı sırtı dönük olarak. Büyük takımda oynamak çok farklı. Karabükte bütün topları ona atıyorlar rahat iş. Bize gelince önde basacak, sırtı dönük oynayacak, pas alışverişlerini yapacak, hava toplarını alacak, ön direk arka direk bilecek
      Geçen sene takımlar kapanıyordu Karabük'e. Oradada fazlasıyla attı gollerini Herneyse zaten benimde idealimdeki forvet Emenike değil. Ancak ligimizde alışmış olması, devre arasında gelecek başka yabancı forvetin alışmasının uzun sürecek olması, 23 yaşında olması gibi etkenlerle transfer edilmesi olumsuz olmaz bence.

Yorum

• Şu tarz oyuncu lazım, yok bu tarz oyuncu lazım. Şu özelliği iyi olsun yok bu özelliği iyi olsun. Brandao lazım işte arkadaş.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 2. ligden topçu öneriliyor.Umarım yönetimde bu vizyona sahip değildir.Yoksa şampiyonlar liginde heba oluruz.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Devre arasında Emenike tranferi yapılabilecekler arasında en iyisi olur.
            En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 28.11.2010, 12:58.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2. ligden topçu öneriliyor.Umarım yönetimde bu vizyona sahip değildir.Yoksa şampiyonlar liginde heba oluruz.
              O oyuncuyu dikkatli inceleseydin adamin Kac sene Italya Seria a da oynadigini görürdün ordanda Bi Manchster City Macerasi var 13 Mio Euroya.

Ne yazikki bilmedigim bazi nedenlerden dolayi Patlamayi bi türlü yapamadi.Yasi da 27 yaslida degil.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kayseri-Galatasaray maçını izlemiştimde o bitik Zalayeta bile topları hiç boşuna harcamıyordu. Her zaman havadan yada yerden arkadaşlarına atıyordu topu.

Yorum

• Mehmet Ekici'yi transfer etmeliyiz
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Rosenborg Stabaek'in teknik direktörü ile anlaşmış yeni sezon için. O da Alanzinho transferinin olabileceğini söylemişti duruma göre geçen haftalarda. Bu konu atlanmamalı bence. Alanzinho'yu göndereceksek en kârlı alışverişi Rosenborg ile yapabiliriz bence. 2 bekide çok iyi mesela ikiside İsveç milli takımındalar. Bunun yanında herkesin tanıdığı Anthony Annan bizim için muhteşem bir transfer olabilir.

Yorum

• Mehmet Ekici
                      Uğur Boral
                      Fabian Ernst
                      Ignacio Scocco
                      Emmanuel Emenike
                      Harmeet Singh
                      Orhan Gülle
                      Şahin Aygüneş
                      Oscar Wendt
                      Markus Henriksen
                      ...
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.11.2010, 12:51.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Orhan Gülle'yi ilk defa izledim. Dünkü maçta çok iyi oynadığını düşüyorum. Bariz nasıl topçu olduğunu az çok gösterdi.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 1-İbisevic
                          2-Bryan Ruiz
                          Forvette kapısını çalıcağım ilk iki isim.

Yorum

• Edit.......
                            YOU'LL NEVER WALK ALONE
                            OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1-İbisevic
                              2-Bryan Ruiz
                              Calmamiz gerekenmi calicagimizmi... ???

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1-İbisevic
                                2-Bryan Ruiz
                                Bryan Ruiz'i Wolfsburg alamadı biz nasıl alalım. Biraz daha gerçekçi hedeflere yönelmeliyiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X