Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lütfen Elmander ile temasa gecilsin.
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela kimler abi satılık oyuncular açıklama mı var bu konuda yoksa tahmin mi ?
      Beşiktaş'ta kötü gidişin faturası kesildi Schuster'in hazırladığı rapor doğrultusunda; Holosko, Fink, Ferrari,Tabata ve Fatih Tekke'yle yollar ayrılacak. Ancak kötü gidiş sürerse, planlar değişebilir ve sadece Schuster de gidebilir!
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lütfen Elmander ile temasa gecilsin.
        Liverpool, Newcastle ve Stoke City gibi takipçileri var Elmander'in.

Bolton'un belirlediği bonservis bedeli ise 12 Milyon €.
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaş'ta kötü gidişin faturası kesildi Schuster'in hazırladığı rapor doğrultusunda; Holosko, Fink, Ferrari,Tabata ve Fatih Tekke'yle yollar ayrılacak. Ancak kötü gidiş sürerse, planlar değişebilir ve sadece Schuster de gidebilir!
          Ferrari yararlı olabilir mi bize?.Roma'da iken kritik maçlarda genelde ilk 11 de oynuyordu ve iyide oynuyordu Mexes ile beraber
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Elmander'in piyasası arttı. Zor bir transfer. Tabi olmayacak diye bişey yok olabilirde. Ben yine Brandao diyorum.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• yaz flörtümüz fred e ne oldu, brezilya ligini takip etmiyorum ne durumda acep bilen var mı ?

gerçi o kıta bize yasaktı, dimi ?
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Devre arası taşların yerinden oynaması çok saçma olur, zaten yönetim ve hocanın da böyle bir fantaziye dalacağını düşünmüyorum.

Takıma iki tane alternatif isim alınır ve transfer kapatılır bence. Bu iki isimden biri ortasahaya, biri forvete olur.

Sezon sonu geldiğinde duruma bağlı olarak zaten en az 4-5 transfere ihtiyacımız olacak.

Transferde önceliğimiz sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme yenilemek olmalı...
                En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 28.11.2010, 00:30.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Jelen en iyisi olur bence.Piyasası geçen senenin yarısına düştü tam zamanı
                  Dallas Mavericks
                  .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bryan Ruiz'i Twente'den alabilir miyiz?

Alırsak kaça alabiliriz?

Yorum

• Danimarka liginden Peter Utaka veya Dame N'Doye bizde başarılı olur diye düşünüyorum.

Sizce de olurlar mı ?
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Baskan reportaginda söylediydi ortasah ve forvet bakiyormuslar.Calenin yerine adam anca sezon sonu tabi süpriz bi teklif olmasa.

Forvet sol kanada birisi ve Selcuk Colmana bi yedek.Bu 3 yeter devre arasi.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bryan Ruiz'i Twente'den alabilir miyiz?

Alırsak kaça alabiliriz?
                          kontratinda 12-15 mio Euro getiren alir yaziyor.

Ayni Jajada gibi.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Serdar Kesimal a bir fiyat biçseler ne kadar derler?
                            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jelen en iyisi olur bence.Piyasası geçen senenin yarısına düştü tam zamanı
                              Ben her hafta skor sitelerinden tüm maçların gollerine bakarım kim atmış, asist yapmış diye. Bir ara sürekli Jelen ismi dikkatimi çekmeye başladı. Sonra takip etmeye başladım. Stili bize tam uyacak bir adam. Gerçekten takım oyununa inanılmaz katkısı olur.
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben her hafta skor sitelerinden tüm maçların gollerine bakarım kim atmış, asist yapmış diye. Bir ara sürekli Jelen ismi dikkatimi çekmeye başladı. Sonra takip etmeye başladım. Stili bize tam uyacak bir adam. Gerçekten takım oyununa inanılmaz katkısı olur.

Jelen için tartışılacak tek konu ne kadar bonservis vermemiz gerektiğidir.Ben kalitesini tartışmam Jelen'in.Tek sorun 29 yaşında olması ve Auxerre'nin onun için en kötü 2-3M isteyecek olmasıdır.
                                Dallas Mavericks
                                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Çalışıyor...
                                X