Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En acısı da halen "sırtı kaleye dönük oynayabilen" bir forvete olan ihtiyacımız...Hava toplarında da etkili olanından...Öyle mi futbalski ? Bir dönem Türk futbolu orta saha sıkıntısı çekiyordu...İbrahim Ege bile idare eder adamdı..Hüseyin baştacı idi...Şimdi santrfor da aynı sıkıntı...Mahalle maçlarında kimse golcü olmuyor mu kardeşim? Mahalle maçları da kalmadı ki
    Aynen Hiddink bile bu tarz bir santrafor bulamamaktan şikayetçi Kazım'ı o yüzden deniyor orda bizde de uzun zamandır bu sorun var ama bu sefer alacağız inanıyorum.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Bursasporlu Eren gs ile anlasmis diyorlar, dogru mu ?
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Valla ben orta kesen solbek istemiyorum , adam geçirmesin yeter , kendi adıma
        Adam geçse de top geçmesin bence Sedat, ne dersin

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En acısı da halen "sırtı kaleye dönük oynayabilen" bir forvete olan ihtiyacımız...Hava toplarında da etkili olanından...Öyle mi futbalski ? Bir dönem Türk futbolu orta saha sıkıntısı çekiyordu...İbrahim Ege bile idare eder adamdı..Hüseyin baştacı idi...Şimdi santrfor da aynı sıkıntı...Mahalle maçlarında kimse golcü olmuyor mu kardeşim? Mahalle maçları da kalmadı ki
          Serkan-Glo-Egemen-Transfer
          ------Colman---Selçuk------
          Transfer----Jaja-----Transfer
          ---------Transfer-----------

Bu dizilişe ne diyorsun Erdal abi?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam geçse de top geçmesin bence Sedat, ne dersin
            - Oda olabilir abi , Şöyle bakınca solbekimizin çalım yemiyeceğini , en azından zor geçileceğini bilirsem daha huzurlu olucam...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ----Selçuk-Colman--
              Gökdeniz-Jaja-Salihovic
              -------Brandao---
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Muhammed, sanırım artık 11 yapmamk lazım...Farklı 11 lere alışmak lazım her anlamda...Ama paramız var deseler ben de oralara birilerini arardım...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• - Bugün şunu düşündüm , tamam 11'i fazla bozmamak lazım , ama bazen kendi sahamızda değişik 11'ler deneyebiliriz , yani rakip bizim 11'i görünce şöyle bir şaşırmalı , soldan gelemediğimizi , sürekli sağdan geldiğimizi herkes biliyor artık ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ----Selçuk-Colman--
                    Gökdeniz-Jaja-Salihovic
                    -------Brandao---
                    Gökdeniz'i hatırlattığın iyi oldu. Ama korkum o ki Gökdeniz büyük ihtimalle transfer edilmez. Biz kamuoyu oluşturmaya çalışsakta bu konu aynen Fatih konusu gibi kulübe zarar verir.

Yorum

• Niang gibi bir golcümüz olsa Jaja ile birlikte ligin anasını ağlatır..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forvete şöyle siyahi, güçlü-kuvvetli bir oyuncu çok iyi olur.. Ogunjmi'yi ve Dembele'yi hiç ama hiç izlemedim ama Habibou'nun birkaç maç özetine baktım güçlü bir oyuncu gibi duruyor.. Vuruşları falan sert,düzgün, '' Tam isabet ''..
                        Dün Habibou Standard Liege maçında yine attı golünü güzel de oynadı şuan iyi bir çıkış yakaladı eğer böyle giderse devre arasında isterler bizimkiler gerçi görüştüğümüz bir oyuncu. Dün oynanan maçta 4-3-3'ün solunda oynadı süratli ve bire birde etkili olduğu için Broos sol kanatta oynattı ve gayet de başarılıydı yanlız benim hala şüphelerim var Habibou konusunda. Ogunjimi de 2 gol attı o oyuncu da potansiyel var fizik olarak iyi olduğu takdirde her takımda oynar.
                        En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 23.11.2010, 00:41.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niang gibi bir golcümüz olsa Jaja ile birlikte ligin anasını ağlatır..
                          Aynen aradığımız golcü Niang tarzı ama nerde...

Bide bu Habibou'nun videosu falan varmı hiç izlemedim nasıl bi futbolcu acaba

Yorum

• Bence şu forvet oyuncusu konusunda fiziksel özelliklerini çok fazla dikkate almayın.Yani öyle çok güçlü,uzun boylu,iri yarı bir adama ihtiyacımız yok.Kaleye sırtı dönük oynabilen lafı artık bir klişe.Bu tip oyuncular hucüm organizasyonlarını çok yavaşlatıyor.Bugün kafa toplarına çok iyi kafa vurabilen bir forvetimiz olsa ne olacak ki?Kaç orta geldi son Eskişehir maçında?

Top kontrolü iyi,topla hızlı,ayağı yere sağlam basan bitirici bir adam bulmak gerek.Saviola Benfica'da neler yapıyor acaba?

Yorum

• Sırtı kaleye dönük forvet : Fernando Llorente
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Pogrebnyak da tam bize göreydi aslında. Zamanında almalıydık onu. Pahalıyada gitmedi yani.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Çalışıyor...
                                X