İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Valla ben orta kesen solbek istemiyorum , adam geçirmesin yeter , kendi adıma
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn acısı da halen "sırtı kaleye dönük oynayabilen" bir forvete olan ihtiyacımız...Hava toplarında da etkili olanından...Öyle mi futbalski ? Bir dönem Türk futbolu orta saha sıkıntısı çekiyordu...İbrahim Ege bile idare eder adamdı..Hüseyin baştacı idi...Şimdi santrfor da aynı sıkıntı...Mahalle maçlarında kimse golcü olmuyor mu kardeşim? Mahalle maçları da kalmadı ki
------Colman---Selçuk------
Transfer----Jaja-----Transfer
---------Transfer-----------
Bu dizilişe ne diyorsun Erdal abi?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam geçse de top geçmesin bence Sedat, ne dersinTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Muhammed, sanırım artık 11 yapmamk lazım...Farklı 11 lere alışmak lazım her anlamda...Ama paramız var deseler ben de oralara birilerini arardım...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
- Bugün şunu düşündüm , tamam 11'i fazla bozmamak lazım , ama bazen kendi sahamızda değişik 11'ler deneyebiliriz , yani rakip bizim 11'i görünce şöyle bir şaşırmalı , soldan gelemediğimizi , sürekli sağdan geldiğimizi herkes biliyor artık ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----Selçuk-Colman--
Gökdeniz-Jaja-Salihovic
-------Brandao---
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvete şöyle siyahi, güçlü-kuvvetli bir oyuncu çok iyi olur.. Ogunjmi'yi ve Dembele'yi hiç ama hiç izlemedim ama Habibou'nun birkaç maç özetine baktım güçlü bir oyuncu gibi duruyor.. Vuruşları falan sert,düzgün, '' Tam isabet ''..En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 23.11.2010, 00:41.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiang gibi bir golcümüz olsa Jaja ile birlikte ligin anasını ağlatır..
Bide bu Habibou'nun videosu falan varmı hiç izlemedim nasıl bi futbolcu acaba
Yorum
-
Bence şu forvet oyuncusu konusunda fiziksel özelliklerini çok fazla dikkate almayın.Yani öyle çok güçlü,uzun boylu,iri yarı bir adama ihtiyacımız yok.Kaleye sırtı dönük oynabilen lafı artık bir klişe.Bu tip oyuncular hucüm organizasyonlarını çok yavaşlatıyor.Bugün kafa toplarına çok iyi kafa vurabilen bir forvetimiz olsa ne olacak ki?Kaç orta geldi son Eskişehir maçında?
Top kontrolü iyi,topla hızlı,ayağı yere sağlam basan bitirici bir adam bulmak gerek.Saviola Benfica'da neler yapıyor acaba?
Yorum
Yorum