Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence bu takımdan alanzinho ve yattara yı gönderip yerlerine iyi bir forvet ve sezon sonu çok sağlam bir solbek aldık mı on numara olacak....
    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Sol bek lazım diye bağırıyor takım.. Ivan de Souza o golü her türlü atardı..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şenol Hoca'nın oynatmak istediği sistem 4-4-1-1.

Süreç içerisinde Burak-Yattara yerine bir sağ açık,

Cale yerine bir sol bek,

Colman yerine istikrarlı bir ortasaha oyuncusu,

Umut yerine bir forvet alınacaktır...

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ankaragücü Vittek'i bize verir mi?
          Yönetim boyutu nedir bilmiyorum ama bursalılarla aralarında olan diyaloğu da göz önünde bulundurursak Vittek'i bize verme taraftarı olmayabilirler.
          DİK OYNA!
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
          KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• orta saha da engin i kullanabiliriz ama mutlaka iyi bir sol bek ve sol açık alınması gerek ve sağ açıkta burak ın yerine yekta alınırsa harika olur... ve yattara alanzinho dan mutlaka kurtulmanın zamanı geldiğine inanıyorum.. bir de bize sinektan yağ çıkartabilecek bir forvet gerekli.. Jaja ya ayak uydurabilecek bir santrafor..
            cale glo colman jaja ----en az 4 tane süper oyuncu ile senenin takımı için çok iyi iş yapılmış olur..
            İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Bu maç ölçü müdür bilmiyorum ama ortasaha göbeğe de savaşçı bir oyunkurucu da şart görünüyor gibi geldi. Ayrıca bir sinistra, hatta böyle giderse bir dextra da lazım
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim boyutu nedir bilmiyorum ama bursalılarla aralarında olan diyaloğu da göz önünde bulundurursak Vittek'i bize verme taraftarı olmayabilirler.
                Tam olarak Vittek tarzında bir forvet gerekli bize.Ha Vittek olmaz Dembele olur onu bilemem.
                Bordomavi.net

Yorum

• Bu devre arasi yine Fatih Tekke gundem olacak eminim.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu devre arasi yine Fatih Tekke gundem olacak eminim.
                    Muhtemelen ...
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• sol beke hasan ali diyorduma ama son maclarını ızledikten sonra gokhan suzen den baska turk orayı doldurack kapasıtede degil

Yorum

• Fatih demeyin de ne derseniz diyin..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Fatih gereksiz değil elbet fakat, yersiz... Geçen sene gelecekti, şimdi değil...

Şenol hocanın devre arasında gerekli takviyeleri yapacağına inancım tam.
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Bir adam getirelim sadece duvar olsun, pas alışverişleri iyi olsun o bile yeter. Gol atmasada şampiyon oluruz.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Fatih Tekke olsaydı bugün Barış yerine 5 dkda olsa oynasa fena mı olurdu?

Yorum

• Baris Memis yerine oynayabilirdi Karsiyakada
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X