Herkes Muhammet Demiri istiyo tamamda nasıl biri bilgisi olan varsa paylaşabilirmi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet Demir geliyor
18 Kasım 2010 Perşembe / 12 : 21
Trabzon, Bursa’da kadro dışı kalan genç golcünün işini bitiriyor
“Sercan’dan daha iyi” denilen genç yıldız, Federasyona başvurdu ve bedelsiz alınacak
SERBEST KALIYOR
Trabzon, geleceğin yıldızı Muhammet’in işini bitiriyor. Bursaspor’da sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmadığı için kadro dışı bırakılan Trabzonlu genç golcü Muhammet Demir, serbest kalmak için Federasyon’a başvurup olumlu cevap alırken, Bordo-Mavililer’de bunun üzerine bu transferi devre arasında bitirmek için harekete geçti.
EREN DE VAR
Trabzonspor, Federasyon’dan serbest kalma hakkı kazanması beklenen Muhammet ile görüşüp her konuda anlaşırken, Bursaspor ile de nezaket görüşmesi yapacağı belirtildi. Bordo-Mavililer, genç milli takımın kaptanlığını yapan ve “Bursasporlu Sercan Yıldırım’dan bile daha iyi” dilen genç yıldız ile yine Bursa’da kadro dışı kalan sol açık Eren’i de istiyor.
kaynak : karadeniz
http://www.karadenizgazete.com.tr/de...=haber&id=2975
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta'ya kendini ordan kurtar Trabzonspor seni istiyor demişler zaten. Bence aldık diyebiliriz.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Süzen,Yekta ve Muhammed Demir..Bu üçlü iyi olur tabi alabilirsekTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arası hareketli geçebilir.
Ki Sung Yueng hamlesi bekliyorum.
Ben izleyemedim bilgi verebilir misin ?
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Süzen,Yekta ve Muhammed Demir..Bu üçlü iyi olur tabi alabilirsekDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isimleri hiç bir oyuncuyu göndermeden alırsak iki katı bir transfer olur..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta için Sezer'i takasta kullanabiliriz aslında
Sezer hiç bir işe yaramasa bile sonuçta oturmuş bir düzende bulunan bir futbolcu..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok takım uyumunun bozulmaması açısından dedim.. Yoksa..
Sezer hiç bir işe yaramasa bile sonuçta oturmuş bir düzende bulunan bir futbolcu..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arası hareketli geçebilir.
Ki Sung Yueng hamlesi bekliyorum.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrica sol bekimizdende memnunum
dün ismaili gördük, hakan balta zaten iki yildir yoklari oynuyor, caglari alalim diye yönetime demedigini birakmayan taraftar caglarin suan hakanin yedegi oldugunu bilmesi gerekir, santos u fenerliler bile begenmiyor adam bi var bi yok...ee kim kaldi? hasan ali kaldirim...kayseridende adam almasi zor zaten
suanki performanslariyla cale bu ligin en iyi 1-2 sol bekinden biridir„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Gökhan Töre
Tabata olsam futbolu birakirdim..
almasi zor olsada..böyle genclerin olmasi insani sevindiriyor[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen hangi takimlisin senin dedigin alanzinho ve cale trabzonsporda oynayan oyuncular mi ?????[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum