Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes Muhammet Demiri istiyo tamamda nasıl biri bilgisi olan varsa paylaşabilirmi..

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muhammet Demir geliyor
      18 Kasım 2010 Perşembe / 12 : 21
      Trabzon, Bursa’da kadro dışı kalan genç golcünün işini bitiriyor
      “Sercan’dan daha iyi” denilen genç yıldız, Federasyona başvurdu ve bedelsiz alınacak

SERBEST KALIYOR

Trabzon, geleceğin yıldızı Muhammet’in işini bitiriyor. Bursaspor’da sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmadığı için kadro dışı bırakılan Trabzonlu genç golcü Muhammet Demir, serbest kalmak için Federasyon’a başvurup olumlu cevap alırken, Bordo-Mavililer’de bunun üzerine bu transferi devre arasında bitirmek için harekete geçti.

EREN DE VAR

Trabzonspor, Federasyon’dan serbest kalma hakkı kazanması beklenen Muhammet ile görüşüp her konuda anlaşırken, Bursaspor ile de nezaket görüşmesi yapacağı belirtildi. Bordo-Mavililer, genç milli takımın kaptanlığını yapan ve “Bursasporlu Sercan Yıldırım’dan bile daha iyi” dilen genç yıldız ile yine Bursa’da kadro dışı kalan sol açık Eren’i de istiyor.

kaynak : karadeniz

http://www.karadenizgazete.com.tr/de...=haber&id=2975
      Haydi bakalım Hayırlısı olsun TRABZONSPOR'umuz için
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yekta'ya kendini ordan kurtar Trabzonspor seni istiyor demişler zaten. Bence aldık diyebiliriz.
        Kim demiş bunu Atakan ?

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Süzen,Yekta ve Muhammed Demir..Bu üçlü iyi olur tabi alabilirsek
          Bu 3 isim ile beraber emenikeyide alalım sezeri tolga zengini zafer yelenide satalım bunların yerine çok fena öldürücü bir kadromuz olur.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Devre arası hareketli geçebilir.

Ki Sung Yueng hamlesi bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Devre arası hareketli geçebilir.

Birtan bu futbolcuyu hiç izleme şansın oldu mu ?

Ben izleyemedim bilgi verebilir misin ?

Yorum

Gökhan Süzen,Yekta ve Muhammed Demir..Bu üçlü iyi olur tabi alabilirsek
                Bu isimleri hiç bir oyuncuyu göndermeden alırsak iki katı bir transfer olur..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu isimleri hiç bir oyuncuyu göndermeden alırsak iki katı bir transfer olur..
                  Yekta için Sezer'i takasta kullanabiliriz aslında
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

Yekta için Sezer'i takasta kullanabiliriz aslında
                    Yok takım uyumunun bozulmaması açısından dedim.. Yoksa..

Sezer hiç bir işe yaramasa bile sonuçta oturmuş bir düzende bulunan bir futbolcu..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok takım uyumunun bozulmaması açısından dedim.. Yoksa..

Sezer hiç bir işe yaramasa bile sonuçta oturmuş bir düzende bulunan bir futbolcu..
                      Yedek kulubesinin sisteminde oturan bir oyuncu
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Muhammed Demir & Hasan Ahmet Sarı & Papy'nin ilk onbirde olduğu bir sezon düşlüyorum seneye...
                        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devre arası hareketli geçebilir.

su adami alirsak, iki tane kurban kesmen gerekir
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayrica sol bekimizdende memnunum
                            dün ismaili gördük, hakan balta zaten iki yildir yoklari oynuyor, caglari alalim diye yönetime demedigini birakmayan taraftar caglarin suan hakanin yedegi oldugunu bilmesi gerekir, santos u fenerliler bile begenmiyor adam bi var bi yok...ee kim kaldi? hasan ali kaldirim...kayseridende adam almasi zor zaten

suanki performanslariyla cale bu ligin en iyi 1-2 sol bekinden biridir
                            cok dogru bir tespit. ne istiyorlar caleden anlamis degilim. önündeki adam isini yaparsa cale cok daha verimli olur.
                            „Choose a lazy person to do a hard job.
                            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                            BILL GATES

Yorum

• Gökhan Töre

Tabata olsam futbolu birakirdim..

almasi zor olsada..böyle genclerin olmasi insani sevindiriyor
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen hangi takimlisin senin dedigin alanzinho ve cale trabzonsporda oynayan oyuncular mi ?????
                                ben Trabzonsporluyum siz hangi "takimlisiniz" athletico madrid olsa gerek?
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X