Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senol Hoca Defanslan fazla oynamaz.O is Sezon sonrasina kaldi.
    ben de hücum hattıyla fazla oynayacağını düşünmüyorum, bir solbek alınır ve yarım sezon adaptasyon süreci geçirir.. en sağlıklısı bu olur sanırım
    2014 / 2015
    LOADING....

Yorum

• Bugün izlediğim belediye maçında Emenike gol atamasa da yenilmelerine rağmen bir forvet nasıl olurun kitabını yazdı resmen..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• benim takıma cuk diye oturacağını düşündüğüm solbek adayım Fulham'daki Damien Duff..

31 yaşında ve alınabileceğini düşündüğüm bir oyuncu.

en son Newcastle'dan Fulham'a bu sezon 4 milyon avro ücretle transfer olmuş.

Bu sezon Lig ve Kupada toplam 10 maçta forma giymiş, 1 asisti var.

Bilenler bilir, bilmeyenler için video:

2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben de hücum hattıyla fazla oynayacağını düşünmüyorum, bir solbek alınır ve yarım sezon adaptasyon süreci geçirir.. en sağlıklısı bu olur sanırım
          Defanstan önce Ortasahaya alternativ ve Forvete Alternatif alcagiz kanimca.En Fazla2-3 transfer.Baskan bi Reportaginda okumustum Ortasahaya ve Forvete adam baktiklarina. ya Lig Tv veya Maraton olacakti.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Devic dediğiniz eleman pas atabiliyor mu, verkaç yapabiliyor mu, duvarpasında duvar olabiliyor mu?
            Ben böyle şeyleri görmeyi istiyorum biraz da
            O dedigini umut'da yapiyor. Top duvara atmis gibi geri geliyor. Duvardan eksigi yok.

Brandao ismi nerden hortladi? Cok gecmeye basladi?

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Defanstan önce Ortasahaya alternativ ve Forvete Alternatif alcagiz kanimca.En Fazla2-3 transfer.Baskan bi Reportaginda okumustum Ortasahaya ve Forvete adam baktiklarina. ya Lig Tv veya Maraton olacakti.
              geçen sene bursanın devre arasında izlediği transfer politikası önemli, bu tip bir yol izlenmeli, herşeyden önce takım içindeki arkadaşlık ve maddi denge bozulmamalı, aksi halde şuanda yukarıya çıktığımız hızda yere çakılırız
              2014 / 2015
              LOADING....

Yorum

• gs Servet'in biletini falan kesecekse alalım.Bakmayın son zamanlardaki oyununa ligin en kalite stoperidir bence.

Yorum

• Duff ne zamandır sol bek oldu da haberimiz yok.

Sol bek dediğin Bale gibi olur.

Onun gibiside yok denecek kadar az .
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Duff ne zamandır sol bek oldu da haberimiz yok.

Sol bek dediğin Bale gibi olur.

Onun gibiside yok denecek kadar az .
                    Chelsea'de Sol açık, Newcastle'da solbek oynadı. Sağ açık ve sağbekte de oynayabiliyor.

Bale'i alamazsın ama Duff bir ihtimal

ayrıca Bale'e kadar çıkarsak benim hayalimde Fabio Coentrao ve Benoit Assou Ekotto var
                    En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 23:59.
                    2014 / 2015
                    LOADING....

Yorum

• Orhan Gülle, Muhammet Demir, Aykut Demir, Şahin Aygüneş bunlara ek olarak Gençlerdeki Serkan Çalık da aslında tipik bi Trabzonlu. Hırslı, mücadeleci bir adam, tekniği de oldukça iyi, Engin'e alternatif olabilir. Aslında az kaliteli Trabzonlu yok şu an ligde.
                      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Muhammet Trabzonspor´u secmemekle en büyük hatayi yapar, hemde su an takimin basinda Senol Günes gibi bir Hoca varken. Gerci bizim Yönetim bu transferi ne kadar düsünüyor, o da ayri bir konu

Yekta´yi bir kac mactir izliyorum ama öyle defansiv bir özelligini göremedim! Onu alacagima gider Ibrahim Akin´i alirim.

Ama en önemlisi geriye yaslanip oynayabilecegimiz oyunculari transfer etmek. Duran toplari iyi kullaniyoruz, rakibi ileride hata yapmaya zorluyoruz ama öne gecince tempo yapan takimlara karsi iyi kapanamiyoruz!
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Aykut Demir alınabilir. Ki çok iyi bir transfer olacağına inanıyorum. Defansın her mevkiinde oynayabiliyor, ek olarak defansif orta saha bile oynar. Muhammet'i Avrupa'dan isteyen olduğuna çok inanmıyorum açıkcası. Şu an ses yok ama alınmasını bekliyorum. Yekta ortadan ileriye top taşımakta hiç zorluk çekmeyen bir isim, iyi bir alternatif olacağını düşünebiliriz. Orhan Gülle'ye hayranım açıkcası. Alınması zor ama alınsa ne şukela olurdu..

Defansın göbeği için sigorta isim Anderlecht'in Macar oyuncusu Roland Juhasz.
                          "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama en önemlisi geriye yaslanip oynayabilecegimiz oyunculari transfer etmek. Duran toplari iyi kullaniyoruz, rakibi ileride hata yapmaya zorluyoruz ama öne gecince tempo yapan takimlara karsi iyi kapanamiyoruz!
                            Bu cümleyi pek anlamadım açıkçası ?
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Sol bek ve orta sahaya sağlam bir adam lazım...
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Marko Devic'in sözleşmesi sene sonu bitiyormuş. Marko Devic ile ilgili ayrıntılı yorum yapabilecek olan var mı ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X