Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Devre arasında Transfer Yapmalıyız...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• kaleci onur la sözleşme yeniledik mi? zira hala tff sitesinde mayısta bitecek gibi gözüküyor!!!

Yorum

• İlk olarak ertek_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaleci onur la sözleşme yeniledik mi? zira hala tff sitesinde mayısta bitecek gibi gözüküyor!!!
        Tff'nin sitesinde oyuncu hareketlerine bir gözatarsanız..

Sözleşme yenileme gözüküyor 2013 yılına kadar...
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• - Devre Arası İçin Düşünülen İsimler Varmı Acaba...2 İsim Geçiyor Ama
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yekta iyi olur.. nokta transfer derken yüksek meblağlar ödeyip (5-10M € arası) bir transfer yaparsak ikinci yarı dibi boylarız.

bu açıdan yekta iyidir, hem dengeleri bozmaz hemde takıma direk oynayabilecek bir oyuncu kazandırmış oluruz..

benim gönlümden bir de gökdeniz geçiyor ama sanırım hayalden öteye gitmez..
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• Ben bu Devic işine iyice inanmaya başladım. Sol kenar oyuncusu kim olabilir acaba..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• - Sol Bek Önceliğimiz Olmalı Bence ...

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yekta iyi olur.. nokta transfer derken yüksek meblağlar ödeyip (5-10M € arası) bir transfer yaparsak ikinci yarı dibi boylarız.

bu açıdan yekta iyidir, hem dengeleri bozmaz hemde takıma direk oynayabilecek bir oyuncu kazandırmış oluruz..

benim gönlümden bir de gökdeniz geçiyor ama sanırım hayalden öteye gitmez..
                  Neden hayal olsun ki?
                  Sozleşmesi bitmesine 1 sene kaldı Takımında da son haftalarda oynuyamıyor Bence istedikten sonra yapılabilicek bir transfer tabi eski sorunları hala devam etmiyorsa..

Yorum

• Senol Hoca Defanslan fazla oynamaz.O is Sezon sonrasina kaldi.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Solbek lazım şöyle lider takıma yakışır cinsten.Ayrıca en büyük transferlerimizden birisi Selçuk,Egemen ikilisi ile sözleşme yenilememiz olur.Forvet hattında transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.Solbek lazım birde Selçuk İnan'ın mevkisine bir alternatif lazım.

Yorum

• - Bu İvan De Souza Antepteki mi ? Ben Hiç İzlemedim Bu Elemanı , Ama İsmini Çok Duyuyorum

Yorum

• Braafheid B.Münih'te kadro dışı bildiğim kadarıyla, sol bek için düşünülebilir en fazla 2 milyon € olur fiyatı. Sol kanat için FCK'daki Vingaard ve Hollanda Ligi'nde önemli işlere imza atan Verhoek düşünülebilir. Hepsi de bütçemize uygun isimler.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• Bu Devic dediğiniz eleman pas atabiliyor mu, verkaç yapabiliyor mu, duvarpasında duvar olabiliyor mu?
                            Ben böyle şeyleri görmeyi istiyorum biraz da

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Devic dediğiniz eleman pas atabiliyor mu, verkaç yapabiliyor mu, duvarpasında duvar olabiliyor mu?
                              Ben böyle şeyleri görmeyi istiyorum biraz da
                              TAm adamı

Yorum

• Önce Brandao sonra Devic bence..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Çalışıyor...
                                X