- Devre arasında Transfer Yapmalıyız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak ertek_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci onur la sözleşme yeniledik mi? zira hala tff sitesinde mayısta bitecek gibi gözüküyor!!!
Sözleşme yenileme gözüküyor 2013 yılına kadar...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
- Devre Arası İçin Düşünülen İsimler Varmı Acaba...2 İsim Geçiyor AmaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yekta iyi olur.. nokta transfer derken yüksek meblağlar ödeyip (5-10M € arası) bir transfer yaparsak ikinci yarı dibi boylarız.
bu açıdan yekta iyidir, hem dengeleri bozmaz hemde takıma direk oynayabilecek bir oyuncu kazandırmış oluruz..
benim gönlümden bir de gökdeniz geçiyor ama sanırım hayalden öteye gitmez..2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
- Sol Bek Önceliğimiz Olmalı Bence ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta iyi olur.. nokta transfer derken yüksek meblağlar ödeyip (5-10M € arası) bir transfer yaparsak ikinci yarı dibi boylarız.
bu açıdan yekta iyidir, hem dengeleri bozmaz hemde takıma direk oynayabilecek bir oyuncu kazandırmış oluruz..
benim gönlümden bir de gökdeniz geçiyor ama sanırım hayalden öteye gitmez..
Sozleşmesi bitmesine 1 sene kaldı Takımında da son haftalarda oynuyamıyor Bence istedikten sonra yapılabilicek bir transfer tabi eski sorunları hala devam etmiyorsa..
Yorum
-
Senol Hoca Defanslan fazla oynamaz.O is Sezon sonrasina kaldi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
- Bu İvan De Souza Antepteki mi ? Ben Hiç İzlemedim Bu Elemanı , Ama İsmini Çok DuyuyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Devic dediğiniz eleman pas atabiliyor mu, verkaç yapabiliyor mu, duvarpasında duvar olabiliyor mu?
Ben böyle şeyleri görmeyi istiyorum biraz da
Yorum
Yorum