Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yekta Kurtuluş Milli Takımın aday kadrosunda.

Yönetim şimdiden Kasımpaşa ile masaya oturması gerekiyor ..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Alanzinho nun haberlerinin doğruluk derecesi ne kadar? Ayrıca Teo yu futbolu olarak beğenen bir kişiyim.Fakat bundan sonra faydası olmayacağına göre iyi bir santrafor alınmalı diye düşünmekteyim.

Yorum

• Bursaspor dan da Muhammet in çok iyi bir tercih olacağını, Almanya da henüz vitrine çıkmamış genç arkadaşların takip edilmesinin de yararlı olacağı kanısındayım.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonra sat Teo & Colman'ı al Brandao'yu.
          sen transfer başlığına bir daha yazmazsan takım için daha yararlı olur. yabancısız takımız neredeyse. iskeletimizi oluşturan önemli isimler için bunlar bu başlıkta yazılmamalı. cale glowacki alanzinho jaja colman 5 yabancı var. 10 hak varken. jaja colman çok çok üst düzey oyunculardır. 10 yabancı hakkı varken bunlardan biri olmayı alanzinho tebikide hakeder diye düşünüyorum. kaliteli yabancı hamlesi yapmak için yabancı göndermek zorunda değiliz. takımın kalitesi yükseldikçe sırıtan isimler tabiki gönderilecek. örneğin cale, sezer badur gibi. başka gönderilecek isim göremiyorum gerekte yok zaten. onur tolga serkan egemen giray mustafa ferhat ceyhun barış ataş selçuk colman engin yattara alanzinho burak umut jaja burada 17-18 isim var. bunlar da gönderilmesi gereken isim görmüyorum ben. kadro 23 22 kişi olur. alınabilecek isimlerin bu 18 17 kişiyle bir alakası yok. burada oyuncu isteyin ama şu adamların hakkını verin. birini almak için birini satmak zorunda değilsin. unutmayın ki bu büyük başarının en büyük sebebi KADRO İSTİKRARIDIR!

Yorum

• devre arası bir sol bek ve bir forvet yeterli olacaktır(teo nun artık klubumuzle bir bağlantısı yoktur diye kabul ediyorum ve böyle olması gerekir diye düşünüyorum). diğer isimler yaza en güzeliyle halledilir jaja gibi.

Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim tanıdığım tek nnan kofi annan o adamda işe yaramaz bu yararmı bilemiyorum
              Anthony Annan da zaten Kofi Annan'ın yeğeni

Takas olacaksa ben aynı takımdan Markus Henriksen'i tercih ederim

Valerenga'dan da Harmeet Singh
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen transfer başlığına bir daha yazmazsan takım için daha yararlı olur. yabancısız takımız neredeyse. iskeletimizi oluşturan önemli isimler için bunlar bu başlıkta yazılmamalı. cale glowacki alanzinho jaja colman 5 yabancı var. 10 hak varken. jaja colman çok çok üst düzey oyunculardır. 10 yabancı hakkı varken bunlardan biri olmayı alanzinho tebikide hakeder diye düşünüyorum. kaliteli yabancı hamlesi yapmak için yabancı göndermek zorunda değiliz. takımın kalitesi yükseldikçe sırıtan isimler tabiki gönderilecek. örneğin cale, sezer badur gibi. başka gönderilecek isim göremiyorum gerekte yok zaten. onur tolga serkan egemen giray mustafa ferhat ceyhun barış ataş selçuk colman engin yattara alanzinho burak umut jaja burada 17-18 isim var. bunlar da gönderilmesi gereken isim görmüyorum ben. kadro 23 22 kişi olur. alınabilecek isimlerin bu 18 17 kişiyle bir alakası yok. burada oyuncu isteyin ama şu adamların hakkını verin. birini almak için birini satmak zorunda değilsin. unutmayın ki bu büyük başarının en büyük sebebi KADRO İSTİKRARIDIR!
                Benim herkesin düşüncesine saygım var. Doğrudur, yanlıştır ama her yoruma saygı gösteririm.

Siz yorumuma saygı göstermeyebilirsiniz birşey diyemem.. Ama hiç kimse hiç kimseye '' Sen bir daha buraya yazma, yazmasan iyi olur '' vs.. gibi şeyler söyleyemez.

Burası kimsenin tapulu malı değil..
                *

Mesajıma gelince.. Daha önceki mesajları okursanız Rosenborglu Annan ile bizim Alanzinho'yu takas etmeden bahsettik.. Ben de Annan gelirse Colman'ı satarız ondan gelen parayla Brandao'yu alırız demek istedim.

Yoksa durup dururken neden Colman'a öyle birşey söyleyeyim ki..?

Bu takımda Ceyhun var Selçuk var gerektiğinde Barış ve Engin de o bölgede şans bulabilir. Annan da gelirse Colman'ın bu takımda yeri ne olur bir düşünün bakalım?

Bir an oldu ki sanki Anti-Colman demiş gibi lanse edildim.
                En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 20:00.

Yorum

Benim herkesin düşüncesine saygım var. Doğrudur, yanlıştır ama her yoruma saygı gösteririm.

Siz yorumuma saygı göstermeyebilirsiniz birşey diyemem.. Ama hiç kimse hiç kimseye '' Sen bir daha buraya yazma, yazmasan iyi olur '' vs.. gibi şeyler söyleyemez.

Burası kimsenin tapulu malı değil..
                  *

Mesajıma gelince.. Daha önceki mesajları okursanız Rosenborglu Annan ile bizim Alanzinho'yu takas etmeden bahsettik.. Ben de Annan gelirse Colman'ı satarız ondan gelen parayla Brandao'yu alırız demek istedim.

Yoksa durup dururken neden Colman'a öyle birşey söyleyeyim ki..?

Bu takımda Ceyhun var Selçuk var gerektiğinde Barış ve Engin de o bölgede şans bulabilir. Annan da gelirse Colman'ın bu takımda yeri ne olur bir düşünün bakalım?

Bir an oldu ki sanki Anti-Colman demiş gibi lanse edildim.
                  yazına saygı göstermedim doğru. ancak burada yazma da demedim. böyle yazacaksan burada yazmazsan takım adına daha yararlı olur diyerek düşüncemi belirtmek istedim. tabikide istersen sabaha kadar milyon kere yazabilirsin beni ilgilendirmez.

şimdi annan'ı alıyorsun diye colman'ı satalım demende mantıksız. bir yandan annan gibi adamı istiyorsun kadronun kalitesini arttırıyorsun bir yandan da colman ı siliyorsun. bu çok yanlış sürekli seviye atlamak istiyorsan annan'ı aldıgında colmanda olur selçukta olur ortasahanda. böyle düşünmek zorundayız artık takımın kalitesine bizimde ayak uydurmamız gerekiyor. gönderilmek zorunda kalacak isimler colman değilde orada şişkinlik olursa sezer olur barış olur zafer olur. colmana kimse biri geliyor diye gönderilsin diyemez.

---------annan----------
                  --selçuk--------colman--- bak ne kadar mükemmel değil mi? bunu hakediyoruz biz.

para konusunuda gerek yok şampiyon olunca onlarca trilyon kazanacağız. adam almak için yıldız satmak zorunda kalacak bir camia değiliz TRABZONSPORUZ.

annan gibi isimleri isteyelim tabi güzel. ama bu güzel iskeletimizin üzerine isteyelim. ne kadar kaliteli kadro istikrarı o kadar başarı.

Yorum

• Öyle olsun.. Ama ben önümüzdeki sene Colman'ın takımda olmayacağını düşünüyorum. Neden bilmiyorum ama böyle düşünüyorum..

Yorum

Öyle olsun.. Ama ben önümüzdeki sene Colman'ın takımda olmayacağını düşünüyorum. Neden bilmiyorum ama böyle düşünüyorum..
                      düşünme işte gerek yok. kaliteli düşünelim. colman ile selçuk un arkasına annan gibi isimler alacağız jaja nın önüne mükemmel santrafor alacağız bunları düşünelim...vs

Yorum

• selçuk ile colmanın arkasında sezer badurun yerine, 92 li-trabzonlu orhan gülleyi görmeyi çok isterim.
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Gaziantepten defans oyuncusu Dani mükemmel performans sergiledi Fener karsisinda. Hayran kaldim, bu oyuncuyu almamiz lazim
                          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• bugün Colman oynamayınca orta sahada çok silik kaldık, sol bekten ziyade bu bölgeye takviye yapılsa sanki daha iyi olacak... Yekta ise en uygun isim olacaktır....

Yorum

• Rıdvanda aynısını dedi Colmanın yedeği lazım.Calenin yerine mutlaka iyi bir sol bek lazım.Birtane çift yönlü kanat oyuncusu lazım.Teofilo dönmeyecekse forvet lazım.
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gaziantep'de iyi oyuncular var genç.
                                Orhan Gülle, Serdar Kurtuluş, Murat Ceylan...
                                Uzatmadan birisini almak lazım. Dursun kenarda.

Yorum

Çalışıyor...
                                X