Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arasinda golcu sart bu belli...
    Sol acik ve colman-selcuk gibi birisini daha bulursak ideal olur...
    Ilk hedef iyi bir golcu olmali...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bencede golcü almaliyiz 2 sene önce yasadigimiz gibi bir kisirlik yasarsak sampiyonluk yine kacabilir

Yorum

• Teofilo gibi bir forvet alacaklarsa almasınlar daha iyi. Hem yorulmamış olurlar.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kim gelmeli bilmiyorum ama Alanzinho ve Cale gitmeli.Yerlerine üst düzey oyuncular gelmeli.
          Aynen böyle düşünüyorum..

Yattara'yı da bunlara dahil edebiliriz ayrıca..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cale'den sonra herkes gelebilir hacı..Dede bile Carlos gibi gelir. Benziyorda zaten..

Tim de Cler nasıl olur acaba..futbalski Hollanda'yı takip ediyordu neder acaba ?
            Ben yeterli olacağını düşünmüyorum eski temposundan uzak sol bek konusu tamamen Cale'ye bağlı kendisi ne zaman takımdan ayırılırsa o zaman transfer yapılır açıkçası sol bek transferi yaza kalabilir diye düşünüyorum. Van Damme, Wendt (Kopenhag) Safari (Basel), Pocognoli (S.Liege) işimizi görecek sol bekler dört oyuncu da hem hücumda hem defansta etkili ve paslı oyunu benimsemiş takımlarda çok etkili olabliyorlar gelişi güzel bindirme yapan bekler değiller hepsinin de Şampiyonlar Ligi tecrübesi var ama bu oyuncular için erken davranmak lazım özelikle Wendt ve Safari için Bremen, Tottenham ve Lazio gibi kulüpler takipte.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Eksiklik var kadroda oyuncu göndermenin anlami yok sacma yani...

Jaja-Alanzinho gibi 2 forvet arkasi varken ben niye alanzinhoyu gönderiyim anlami yok yani...Alanzinho seneyede kalmali (teklif felan gelir onlar ayri mesele ama satis listesine koymam)...
              Caleyi zaten göndermem teklif gelir gider o ayri ama satis listesine koymam...

Ilk olarak ara dönemde bu takima is bitirici bir golcu lazim...top teknigi iyi olan sirti dönük oynayabilen felan filan...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen böyle düşünüyorum..

Yattara'yı da bunlara dahil edebiliriz ayrıca..
                yattarayla farklı bir sözleşme imzalanabilir.maç başı vs.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Yattara ile sözleşme imzalanmayacak. Kendi görüşüm
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gokhan Tore, Mehmet Ekici, Oguzhan, Muhammed Demir. Bu tur oyunculara yonelmeliyiz. Fazla yabanci'ya karsiyim sahsen.
                    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• lig radyo yorumcusu ali ece 4-4-2 dergisi için bursa alt yapısındaki çalışmaları incelemiş,alt yapı hocalarından biri muhammet ve erenin istanbul takımlarından birine imza atmak üzere olduklarını söylemiş,ne kadar doğru olduğunu göreceğiz artık...
                      ama bize gelmelerini uzak ihtimal olarak görüyorum
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ara transfer de çok transfer yapılmasına ben de karşı olanlardanım. ama şu bir gerçek ki iyi bir santrafor ihtiyacımız açık hele Umut un tek kaldığı düşünülürse ve diğer eksikler için de sezon sonu listesi hazır olmalı ve şimdiden anlaşılmalı bence.. iyi bir sol bek, alternatif bir sağ bek iki yönlü iyi bir orta saha .. herkes Umut un çok koştuğundan dem vuruyor ama hem umut özelliklerinde hem de gol vuruşu iyi bir santrafor bulmak zor değil.. sol açık ya da engin tipinde bir sol açığa da ihityacımız var bence.. ve de 18 dışındaki oyuncularımızı da genç ve çok yetenekli oyuncularla doldurmalıyız ki geleceğin kadrosu kurulurken hazır halde olsun bu genç oyuncular..
                        İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• ----------------------Onur------------------------

serkan--------gle---------yumlu---------?????????

Burak-------Selçuk--------Colman--------Engin

------------------Jaja-------------

----------------??????????--------

sağbek, stoperler yeterli, solbek şart
                          Sağ açık veya Gabriç , ceyhun ve bir orta saha daha, sol açık(orjinal sol kanat )
                          On numara gol yönü güçlü ve fiziki yönden de yeterli Alanzinho dan farklı
                          Müthiş bir santrafor..
                          Alan-Yattara-Sezer-Cale-Zafer Gönderilmeli bence..
                          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Yıllık 3 milyon liradan ve asgari 8-10 milyon bonservis ile ne olacağı belirsiz bir oyuncu getirmek yerine son sayfaları süsleyen - ve bence en doğru yol olan - yeni jenerasyonun parlak isimlerine yönelmek akıllıca olur .

Oğuzhan'ın gelebilme ihtimali nedir kestiremiyorum fakat bildiğim bir şey var ise kısa sürede taktik ve fiziksel anlamda hazır hale getirilip , hem Trabzonspor'u taşıyan hem de Türkiye'yi tercih ederse milli takımı taşıyabilecek kapasitede , üstelik aile kökleri Trabzon'da olan gencecik bir yıldız kazanırız . Yani maliyeti ile masaya yatırmaya gerek yok . Eğer futbolcu istediği şartları Trabzonda bulursa istediği rakamı karşılayıp bir an evvel takıma kazandırmak gerek . Vizyon sahibi bir yönetim takımın orta sahasında Selçuk-Oğuzhan yapısını düşleyebiliyor olması gerekir .

Aynı şekilde sayısız genç yetenek var . Nicesi yazıldı çizildi . En son vitrine çıkanı İlkay . İlkay iki yıldır bu forumda yazılıyor , şapkadan tavşan çıkmadı .

Dembele konusunda ne yazık ki kimi arkadaşlarımın görüşlerine katılamayacağım . Bulgaristan ligini iyi derecede takip edebilecek imkanlarım var . Devre arasında transfer edilip hemen katkı vermeye başlayacak oyuncu az . Az olanlarında kısa sürede adaptasyon olasılığı az . Tam bir kumar olacaktır.

Devre arası transferi maliyetli iştir . Ayrıca bir o kadar da yanıltıcıdır . Bunu devre arası transferlerinin başarı oranına ve ortalama mal oluşa bakarak rahatça görebiliriz . Madem devre arasında büyük paralar harcanması göze alınıyor , o halde ilgilenilen oyuncular da aynı oranda büyük isimler olmalı . Yahut sezon sonuna kadar verim alınamasa dahi kısa sürede büyük bir futbolcu olma potansiyeli taşımalı .

Muhammet'e ayrı bir parantez açmak gerek . Bu bir fırsat transferidir . Demir ailesinin ne kadar yakın akraba eş dost varsa araya sokulmalı ve futbolcuya da ekonomik olarak iyi şartlar hazırlanarak Bursaspor ile masaya oturulmalı . Sezon sonu çok geç . Aile köklerine önem veriliyorsa ,bu çocuk Trabzonspor'un kalbinde doğdu .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.11.2010, 18:09.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lig radyo yorumcusu ali ece 4-4-2 dergisi için bursa alt yapısındaki çalışmaları incelemiş,alt yapı hocalarından biri muhammet ve erenin istanbul takımlarından birine imza atmak üzere olduklarını söylemiş,ne kadar doğru olduğunu göreceğiz artık...
                              ama bize gelmelerini uzak ihtimal olarak görüyorum
                              acele etmemiz lazım almalıyız bu oyuncuları...o yazıdaki takım büyük ihtimalle fb...bunu bi yerde okumuştum ama asıl olay bu oyuncuları ne suşter ne de hagi izler ve ister sadece aykut kocaman bu futbolcuları takip eder...
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Szymek, Nobreler felan ara dönemde gelip cok iyi isler yaptilar...

Kimse messi felan istemiyor...

1 tane transfer yapilacaksa golcu olmali 2 tane yapma imkanin varsa sol acik (engin tek)..

Kiralik formülü de var dünyada yeterki isteyelim...

Teofilo yerine senol hocamiz kesinlikle 1 golcu isteyecekdir...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X