Semih iyi bir forvet. Ben gelmesini isterim ama Aykut hocanın bırakacağını sanmıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Serkan (+ backup transfer) - Egemen - Giray (Glo) - Cale (backup transfer)
Burak - Jaja - Engin
Alanzinho (transfer)
Umut - Elmander
Yorum
-
semih-ceyhun takasının düşünülmesi gerektiğini defalarca dile getirdim üstüne uğur boral'da alınabilirse tadından yenmeyecek bir takas olmuş olur.
en iyi yerli kadro hali hazırda zaten bizde bir de bu hamlelerle müthiş bir Türk Takımı oluruz...
not: semih maç kondisyonu kazanabilseydi (ki bu ancak oynayarak olur) H.Şükür ve Tekke'den sonra ülkenin en büyük santraforu olurdubazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka dimi bu??az sonra yenisini yazacagim buraya.
''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesemih-ceyhun takasının düşünülmesi gerektiğini defalarca dile getirdim üstüne uğur boral'da alınabilirse tadından yenmeyecek bir takas olmuş olur.
en iyi yerli kadro hali hazırda zaten bizde bir de bu hamlelerle müthiş bir Türk Takımı oluruz...
not: semih maç kondisyonu kazanabilseydi (ki bu ancak oynayarak olur) H.Şükür ve Tekke'den sonra ülkenin en büyük santraforu olurduNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesemih'i umut'a tercih etmem.
milli takımda umut oynuyor artık, semih değil.
umut'a ayıp ediyoruz hâlâ.
adam bu sene gol de kaçırmıyor o kadar.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
..............................Umut................ .................
Jovanovic..................Jaja................... .......Burak
.................Annan...............Selcuk....... ..............
Cale...........Egemen..............Giray.......... ...Serkan
...............................Onur............... ..................TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Ben ''Golcü ŞANSI''na inanırım ve bu meret Semih'te bolca var...Şu an gelsin hayır demem özellikle fener'e karşı giriştiğimiz şampiyonluk mücadelesinde Semih çok daha farklı bir mücadele gösterecektir diye düşünüyorum,birşeyleri göstermek isteyecektir...Semih alınırsa sola Jovanoviç ve ortaya da Kahlenberg hamleleri işimizi rahatlıkla görür diye düşünüyorum...Hem kadro olarak mücadele gücümüzde bir düşüş olmaz hem de fizik olarak çok daha iyi bir takım oluruz..İleri de Jaja,Burak,Semih ve Jovanoviç gibi 4 tane seri ve belli bir fiziğin üstünde ki oyuncular rakipler için ciddi sorunlar çıkaracaktır...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin'in oyun stilini İniesta'ya çok benzetiyorum tek fark pas zamanlaması =)
Yorum
Yorum