Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Semih iyi bir forvet. Ben gelmesini isterim ama Aykut hocanın bırakacağını sanmıyorum
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onur

Serkan (+ backup transfer) - Egemen - Giray (Glo) - Cale (backup transfer)

Burak - Jaja - Engin

Alanzinho (transfer)

Umut - Elmander
      Şaka dimi bu??

Yorum

• semih-ceyhun takasının düşünülmesi gerektiğini defalarca dile getirdim üstüne uğur boral'da alınabilirse tadından yenmeyecek bir takas olmuş olur.
        en iyi yerli kadro hali hazırda zaten bizde bir de bu hamlelerle müthiş bir Türk Takımı oluruz...

not: semih maç kondisyonu kazanabilseydi (ki bu ancak oynayarak olur) H.Şükür ve Tekke'den sonra ülkenin en büyük santraforu olurdu
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• --------Onur-------
          Serkan--Glo---Egemen-Cale
          -Colman--Selçuk-Engin(Uğur B.)-
          --------Jaja---------
          Umut(Jovanoviç)---Semih
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka dimi bu??
            yanlis yaptim kusura bakma az sonra yenisini yazacagim buraya.
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              semih-ceyhun takasının düşünülmesi gerektiğini defalarca dile getirdim üstüne uğur boral'da alınabilirse tadından yenmeyecek bir takas olmuş olur.
              en iyi yerli kadro hali hazırda zaten bizde bir de bu hamlelerle müthiş bir Türk Takımı oluruz...

not: semih maç kondisyonu kazanabilseydi (ki bu ancak oynayarak olur) H.Şükür ve Tekke'den sonra ülkenin en büyük santraforu olurdu
              bence ceyhun iyi bir alternatif takımda kalmasında fayda var sonradan oyuna girip takımı rahatlatabiliyor. ilk onbirde o kadar başarılı değil o kadar...
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                semih'i umut'a tercih etmem.
                milli takımda umut oynuyor artık, semih değil.
                umut'a ayıp ediyoruz hâlâ.
                adam bu sene gol de kaçırmıyor o kadar.
                Aynen bende öyle diyorum. Ne yani, Umut varken Semih'i mi alcaz?
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• ..............................Umut................ .................
                  Jovanovic..................Jaja................... .......Burak
                  .................Annan...............Selcuk....... ..............
                  Cale...........Egemen..............Giray.......... ...Serkan
                  ...............................Onur............... ..................
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Onur

Serkan (backup transfer) - Egemen - Giray (Glo) - Cale (backup transfer)

Selcuk - Colman

Burak - JaJa - Alanzinho (transfer)

Umut (Elmander)
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Semih 552 Dakikada 7 gol 4 asist ile oynuyor...

79 dakikada 1 gol,50 dakikada 1 gol katkısı ile oynuyor...

Bu alanda neredeyse Niang'ın 2 katı daha etkili olmuş

Tek sorun Semih yırtıcı bi forvet değil...

Yorum

• Ben ''Golcü ŞANSI''na inanırım ve bu meret Semih'te bolca var...Şu an gelsin hayır demem özellikle fener'e karşı giriştiğimiz şampiyonluk mücadelesinde Semih çok daha farklı bir mücadele gösterecektir diye düşünüyorum,birşeyleri göstermek isteyecektir...Semih alınırsa sola Jovanoviç ve ortaya da Kahlenberg hamleleri işimizi rahatlıkla görür diye düşünüyorum...Hem kadro olarak mücadele gücümüzde bir düşüş olmaz hem de fizik olarak çok daha iyi bir takım oluruz..İleri de Jaja,Burak,Semih ve Jovanoviç gibi 4 tane seri ve belli bir fiziğin üstünde ki oyuncular rakipler için ciddi sorunlar çıkaracaktır...

Yorum

• Engin'in oyun stilini İniesta'ya çok benzetiyorum tek fark pas zamanlaması =)

Yorum

• Hücum hattında Semih-Umut ikilisi olan bir takıma karşı rakip sabit 4 adamıyla müdafa yapmak zorunda kalır hele arkalarında JaJa varsa vay hallerine

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Engin'in oyun stilini İniesta'ya çok benzetiyorum tek fark pas zamanlaması =)
                              Bence en büyük fark Engin çok kopuk oynuyor,İniesta 24 saat oynasa maçtan kopmuyor

Yorum

• Şu şartlarda Semih'e hayır demem yanına birde Jovanoviç olursa tadından yenmez...Olaya 17 maçlık bakıyorum ve direk katkıyı sağlayabilecek adam Semih gibi duruyor..

Yorum

Çalışıyor...
                                X