Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Okaka'ya ne diyorsun Gökhan.Roma'dan ayrılmak oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor kiralık olarak takıma katsak iyi olur
    Okaka hala gereken patlamayı yapamadı. Bilmiyorum bizde yaparmı. Böyle oyuncuları almak lazım aslında patlamadan yapmadan. Potansiyel var. Tutarsa iyi paraya satarsın. Ama Samaras çok iyi olurdu..Sola Samaras, sağa Scocco. önede Okaka.. Yok artık..

---Selçuk---Colman---

Scocco---Jaja---Samaras

---------Okaka--------

ççç...
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bence Hasan Ali Kaldırım ın gelişimi takip edilmeli. Bu adam son 2-3 maçtır tesadüfen mi iyi oynuyor yoksa hakikaten iyi bir oyuncu mu bunu anlamak bakımından takip edilmeli. Biz de geçen yıl sol bek transferi yaptık sami büyüktopaç sanırım sol bek oyuncusu. Ama alınmıyor işte. Bu oyuncuyu kaçırmamamız gerekiyor. Adam zaten genç. En azından ilerleyen yıllar için sol bekimizi garantilemiş oluruz.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okaka hala gereken patlamayı yapamadı. Bilmiyorum bizde yaparmı. Böyle oyuncuları almak lazım aslında patlamadan yapmadan. Potansiyel var. Tutarsa iyi paraya satarsın. Ama Samaras çok iyi olurdu..Sola Samaras, sağa Scocco. önede Okaka.. Yok artık..

---Selçuk---Colman---

Scocco---Jaja---Samaras

---------Okaka--------

ççç...
        Rüya takım olur çıkardık.Scocco gerçekten yetenekli,Samaras bana göre çok iyi bir forvet Okaka olmasada olur Samaras olarakca
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fabio Coentrao nun tek bacağını bile alamayız..! Önerilen isimler süper ama lütfen gerçekci olalım. Futbolu bilen tek taraftar biz değiliz. Mesela Kayseri Hasan Aliyi bize 3 ten aşağıya vermez. Mesele kendimiz bulmakta böyle topçuları..
          Contrao icin Bayern 15 teklif etti
          30 milyon dan asaga satmayacaklarini acikladi kulübu

Vermaalen gine 7-8 milyon asaga alamazsin

Abilerim boghossian bize olma mi?
          Makukulanin gol attigi ligde o kral olur
          Belki teo takasi bile olabilir

Bide yanina tuncay??
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence Hasan Ali Kaldırım ın gelişimi takip edilmeli. Bu adam son 2-3 maçtır tesadüfen mi iyi oynuyor yoksa hakikaten iyi bir oyuncu mu bunu anlamak bakımından takip edilmeli. Biz de geçen yıl sol bek transferi yaptık sami büyüktopaç sanırım sol bek oyuncusu. Ama alınmıyor işte. Bu oyuncuyu kaçırmamamız gerekiyor. Adam zaten genç. En azından ilerleyen yıllar için sol bekimizi garantilemiş oluruz.
            Sami Büyüktopac 26 transferin yapildigi sezon geldi hatta yeni Yattara olarak lanse edildi
            Kamptan Karadenizspora devrede Akcabatspora kiralik verildi
            Simdi Hollandada 2-3 liginde kiralik oynuyor

Kendisiyle konustugumda ben NEC Nijmegende direk oynuyordum burda rezerv takima gönderildim diyor bana güvenilmedi dedi
            Senol Hoca bana sans verse ne cale kalir ne gabric demisti ama sadece sans tanimalari gerekmis kulübün ona
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sami Büyüktopac 26 transferin yapildigi sezon geldi hatta yeni Yattara olarak lanse edildi

Kendisiyle konustugumda ben NEC Nijmegende direk oynuyordum burda rezerv takima gönderildim diyor bana güvenilmedi dedi
              Senol Hoca bana sans verse ne cale kalir ne gabric demisti ama sadece sans tanimalari gerekmis kulübün ona
              Çok zeki kendileri..

Kaç tane maçını izledim..

Orada nasıl oynatılıyor hayret doğrusu..

Ferhat yanında Evra filan kalır o derece..

Cale'den bahsetmiyorum bile
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Acikcasi hic izlemedim
                Ama geldiginde medyada baya adi geciyordu

Demekki balonmus

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kulubumuz o donem alinan ve kaska goz arasi kimsecikler duymadan cil yavrusu gibi dagitilan oyuncularin kariyerlerini baltaladi malesef.. oynatilmayacagi biline biline sirf transfer yapmis olmak icin yapilmis transferlerden sadece bir tanesi bu arkadas . kimisinin bonservisine milyon odendi bu arkadaslarin ama hicbiri yok iste piyasada...
                  adamlara arifeyi gosterip bayrami gostermedi buyuklerimiz sagolsunlar.. kotudur iyidir bilemem ama bir adami seni Trabzonspor a alicam diye transfer edip kisa bir sure sonra sen bize yaramazsin deyip
                  rezerve takima sepetlemek yanlisin da otesinde gunahtir. gencler icin idol olan bir buyuk kulubun boyle bir politika izlemesi yakisiksizdi , yakismadi.. o oyuncularin kac tanesi acaba karadenizspor da oynamak icin geldi?..
                  unkapani ndaki kotu niyetli yapimcilarin gel seni unlu yapacagim diye genclerin duygularini somurup sonra ayak alti mekanlarda calismaya mahkum etmesinden ne farki var bunun..
                  o donem alinan butun oyuncularin kariyerlerine incir agaci dikti kulubumuz.. insallah beddua etmiyorlardir, insallah ilenmiyorlardir..
                  En son ESER tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 04:07.

Yorum

• Carew !!!
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Carew !!!
                      Keşke..

Muazzam olurdu hakikaten..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ben sezon bası tita tita diye bas bas bagırdım ama herkes burun kıvırdı şimdi adamın performansı ortada top her ayagına geldiğinde tehlike yaratıyo ve skorada etki yapıyo

Yorum

• Forvet için garanti 2 isim vereyim şimdiden bunlar garanti diyorum ama tahminimce öyle olacaktır yani.

Fred & Semih.

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben sezon bası tita tita diye bas bas bagırdım ama herkes burun kıvırdı şimdi adamın performansı ortada top her ayagına geldiğinde tehlike yaratıyo ve skorada etki yapıyo
                            tita bizim aradıgımız topcu tipi degil bizde başarılı olamaz
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Almanya'da yaşayan kardeşlerime ve Abilerime sormak isterim Hoffenhaim'de bir dönem forma giyen Maicosuel hakkında görüşleriniz nedir ?

Yorum

• Samaras bence bizim takıma uymaz. Oyunda pasif bir görüntüsü var
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X