Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvete Aek da bu sezon yedek kalan Ismael Blanco bence çok iyi gider.Geçen sene euroleague maçlarında dikkatimi çekmişti.Uzun boylu, yırtıcı ve tekniği iyi olan bir forvet.Ayrıca Yunanistan'da oynuyor oluşu, uyum sorunu açısından da avantaj.Bonservisi çok fazla olmaz diye tahmin ediyorum.

Aynı takımdan Ignacio Scocco da sola gelse süper olur
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forvete Aek da bu sezon yedek kalan Ismael Blanco bence çok iyi gider.Geçen sene euroleague maçlarında dikkatimi çekmişti.Uzun boylu, yırtıcı ve tekniği iyi olan bir forvet.Ayrıca Yunanistan'da oynuyor oluşu, uyum sorunu açısından da avantaj.Bonservisi çok fazla olmaz diye tahmin ediyorum.

Aynı takımdan Ignacio Scocco da sola gelse süper olur
      Scocco AEK'dan 1 Milyon € istemiş AEK verememiş bu parayı sözleşmesi gereği devre arası bonservis ödemeden alınabiliyormuş şuan Benfica ilgileniyor kendisiyle.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Scocco AEK'dan 1 Milyon € istemiş AEK verememiş bu parayı sözleşmesi gereği devre arası bonservis ödemeden alınabiliyormuş şuan Benfica ilgileniyor kendisiyle.
        1 Milyon € biz verebiliriz herhalde Bu adamın bu kadar az para istemesi de garip.Aek nın en etkili oyuncusu (bana göre)

Ismael Blanco ve Scocco transferleri bize şampiyonluk yolunda çok büyük bi adım arttırmış olur.Özellikle Scocco madem sözleşmesi bitiyor ve 1Milyon € istiyor, bu fırsatı değerlendirmek gerekir
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Kulübe email atsak işe yarar mı?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübe email atsak işe yarar mı?
            Neden Abi E-mail atacağız acaba ?
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Scocco'yu kaçırmasınlar diye
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Scocco'yu kaçırmasınlar diye
                Kendi adıma atabildiğim kadar atarım Scocco'yu alacaksak eğer..
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Scocco'yu kaçırmasınlar diye
                  Anladım Abi

Benim hiç izleme şansım olmadı Scocco'yu videosu var mı hiç ?

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anladım Abi

Benim hiç izleme şansım olmadı Scocco'yu videosu var mı hiç ?
                    Bir tane videosunu buldum Youtube'den Aek'daki Scocco'nun

Yorum

• Santa cruz ayrilmak istiyormus. Ilgilensek iyi olur! Kiralasak bile bizi sezon sonu mutlu sona ulastirabilecegini düsünüyorum.

Yorum

• Son durumu nedir bilmem de içeri katedebilen özellikli bir oyuncu. Sanırım Arjantin genç milli de olmuş zamanında Colman gibi

Yorum

Son durumu nedir bilmem de içeri katedebilen özellikli bir oyuncu. Sanırım Arjantin genç milli de olmuş zamanında Colman gibi
                          Arjantin U20 Milli Takımında 12 kere oynamış 3 tane gol atmış Transfermarkt'a göre
                          Ignacio Scocco ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Argentinien ➤ Mittelstürmer ➤ zuletzt bei CA Newell's Old Boys ➤ * 29.05.1985 in Hughes, Argentinien

Yorum

• Yazdıklarımı sahiden okuyormusun ?

bunun ardından demişsin ki Şampiyonluğu getiren faktörlerden belkide sonuncusu kadro ile ilgili olanıdır .
                            Evet öyle söylüyorum , pahalı transferle ve yüksek bütçelerle de takım kurabilirsin , makul paralarla da bir takım kurabilirsin . Sadece 120 milyon euroluk takımlar şampiyon olabilir , 12 milyon euroluk takımlar şampiyon olamaz diye bir kural mı var ?

Bu kadar devasa bütçe farklarına rağmen şampiyonluk sırrı harcanan paraya mı endekslidir ? Yoksa başarıyı getiren faktörler paradan bağımsız değişkenler midir ? Arkadaşın mesajına cevaben ortaya koymaya çalıştığım birinci çelişki bu idi .

Bu senin okuyupta anlayamadığın 1. mesele .

şimdi madem iş böyle olsaydı her sezon ligde 10 takım şampiyonluk yarışı içine girerdi.madem kadro o kadar önemli değil biz niye ikinci ligden 250.ooo TL'lik oyuncuyu alıyoruz? niye kontratı bitmiş iki tane görev adamı ,fizik gücü yüksek iki yabancı alıyoruz ? yani kadro sonuncu değilmiş demek istedim sana.bununda bir çelişki olduğunu ifade ettim sende diğer mesajında:Çelişki falan yok . İlk örnek Bursaspor örneğidir , geçen sezon şampiyon takımın adı da Bursaspor'dur . Trabzonspor'a oranla çok daha zayıf bir takıma sahip olmalarına rağmen şampiyon olabiliyorlarsa , oturup bunun sebeplerini sorgulamak gerekir . dedin
                            Kendi kendine çelişiyorsun . 18 takımın her biri transfer yapıyor . Transfersiz yeni sezona giren var mı ? Yok . Peki hepsi aynı işi yapıyorsa neden sadece 1-2 si başarılı olabiliyor ? Benim sordurmaya çalıştığım soru da ilk mesajdan itibaren bu dur . İster 250 binlik ister 25 milyonluk oyuncu olsun çeşitli kriterlere göre başarılı olma riski de vardır , başarısız olmada . Trabzonspor tarihinin en pahalı transferleri aynı zamanda en fiyasko transferleridir .

O fiyasko transferlerin başarılı olabilme ihtimalleri de varmıydı ? Teorik olarak evet . İşte ben de o teoriden bahsediyorum .

Okuyupta idrak edemediğin ikinci mesele bu .

bize oranla zayıf bir takım bir sezonda 3-4 Futbolcusunun değerini ikiye katlatıp 6-7 oyuncusuna sınıf atlatmış bir takımdı.yani kadrosunda bir oluşum ve güç artışı söz konusuydu.bunların ifadesinde birkaç cümleyle yine sana bir şey göstermek istedim sen bana :Şampiyonluk idari başarı(hem yönetimde hem teknik konularda doğru taktik doğru aksiyon), federasyon ile ilişkiler ve taraftarın motivasyonu ilgili bir konudur . Ligde Bursaspor'un kadro kalitesine ulaşabilecek-ulaşmış-daha ilerisinde 6-7 kulüp var . fikrini savundun.
                            Kağıt üzerinde daha zayıf bir takım kriterini market değerine endekslemek son derece sakat bir düşüncedir , modern futbolla zerre bağdaşmaz . Ama hadi senin söylediğinin üzerinden hareketle ; Bursaspor 6-7 oyuncusuna nasıl sınıf atlatmıştır , işte sana onun formülünü vermişim . Bu çocuklar , bir çoğu altyapıdan yeni çıkmış tecrübesiz , bir kısmı Anadolu kulüplerinin vasat futbolcuları nasıl bir araya geldiğinde şampiyonluk başarısı üretmişler ?

Bir takımı , takım yapmayı başaramazsanız isterseniz 1000 milyonlarca tl harcayın . Takım olgusu oluşturma , kadronun sahip olduğu avantajları ve dezavantajları iyi analiz edebilmek modern futbolun giriş cümlesidir . Görmeyen gözlere son dünya kupası bile merhem olamamışsa daha kafayı çarpacak çok duvar var demektir .

sana geçen sezon neredeydi bu kulüpler diye sorduğumda çok alakasız bir cevap vererek bana bu sezonki takımların durumundan bahsettin ayrıca galatasaray ve gaziantep gibi 2 takımıda bu örneğe kattın.şimdi sorarım sana gaziantep ve galatasaray hele ki bu sezon ne yapmışlar ki Bursaspor'un geçen sezonki şampiyonluk yarışındaki futbol düzeyine geldiklerini göstermişler.
                            Yani nasıl daha açık anlatabilirim bilemiyorum : Bu takımlar onca para harcamasına rağmen ellerindeki kadroyu neden kullanamıyorlar diyorum . Sen bana hala hikaye okuyorsun .

Eğer kadro kalitesi tek başına şampiyonluk için yeterli bir kriter ise bu 6-7 takım neden şampiyon olamıyor , zaten bende tam bunun üzerinde duruyorum ? Aç bak anlayana kadar tekrar oku . Şampiyonluk paraya mı endekslidir , yoksa idari başarıya mı , temel sorum budur ve bu söylememim yıllardır devam etmektedir . Amacımız bunun nasıl bir denge olduğunu iyi analiz edebilmektir .

hadi BJK'yi saymıyorum onlar sadece son haftalarda düşüş yaşadılar ama devam edecek gibi bu düşüşte.bundan ziyade daha büyük maç kazanamayan FB'de geçen sezonki Bursa'dan daha iyi oynuyor sana göre.belki öyle olabilir ama 3 sezon önce bizde büyük maçları kazanamıyorduk ama şampiyonluk yarışındaydık.
                            Anlamadığın için başka hikayelere gidiyorsun haliyle... Bunlar benim yazdıklarıma karşılık düşen ifadeler değil .

o zaman niye kazanamıyorduk ? kadromuz oturmadığı veya eksiklerimiz olduğu için mi yoksa Ersun Yanal kötü olduğu için mi yada federasyonda lobimiz olmadığı için
                            İnsan kendi eliyle tekrar yazdığı bir alıntıyı bu kadar mı anlar ?

Kabaca bir formül derlemeye çalışmışım . Ben sana şampiyonluk=eşittir federasyona üye sayısı mı demişim .

Bir bileşkeden bahsediyorum . bunun içinde elbette federasyon ile ilişkilerde var . Ama paydanın diğer paylarınıda görmezsen , çarpıtmış , kendi işine geldiğin gibi yazıyorsun sonucu çıkar .

bu yazını da kırmızıyla ve maviyle ikiye ayırdım.Galatasaray Rijkaard'ı gönderdi niye gönderdi bunu bir düşün.Rijkaard'ın gönderilme sebebi mavi olan yer olamaz.yani istediğin kadar antrene et istediğin kadar motive et istediğin kadar doğru formasyonu geliştir iş yine futbolcuda bitiyor ve bittide değil mi ?
                            Aynı hata , çek bir madde , yaz üzerine . Gs de krizin sebepleri takımdaki kadro zenginliğini yansıtamayan , ve bazı oyuncuları küstüren , takımın gerçeklerine uygun olmayan formasyon tercihi önemli bir sebepti . Ama tek başına bu değildi , adam sezon başında kendi kafasındaki formasyonu sahaya yansıtabilmek için ihtiyacı olan oyuncu modellerini ve tercih listesini yönetime vermiş . Bir tek tanesi alınmamış . Sportif başarısızlıkta yönetim bir tek sorumluluk almamış , tonla idari hatalar entrikalar yaşanmış . Takımın sağlık presoneli ile sorunlar yaşanmış sezonun her döneminde en az 1-2 sakat oyuncu problemi yaşanmış ve personelde pek işten alımlar olmuş vs .

Tüm bu çalkantıların bileşkesi sonucu gs iki yıldır ( belki çok daha uzun süredir ) istikrarlı bir futbol oynayamıyor .

Gs kadrosu kötü bir kadro mu ? market değrlerini toplasan ligin en pahalı takımı .

Bu konu benim çelişkimi değil , ilk mesajımda tepki gösterdiğim düşüncenin sakatlığını ortaya koyar .

...

Velhasıl kelam yine yazdıklarım anlaşılmaz ise , başka bir lisandan konuşmamız gerekecek .

İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teo yu 2-3 milyon dolara sat
                            ceyhun u semih sentürk len takas et
                            alanzinho ve biraz para ya anthony annan i al
                            ve son olarak muhammet demir de transfer et
                            alin size sampionluk
                            mesajına cevaben yazılan , meselenin çıkış noktası olan mesajım .
                            İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maksat Transfer olsun . Şampiyonluk hikaye...

250.000 tl ye ikinci ligden bir oyuncu ,
                            kontratı bitmiş iki tane görev adamı ,
                            Fizik gücü yüksek ve süratli bir iki yabancı
                            Altyapıya destek .

Al sana başka bir şampiyonluk kadrosu .

Bu iş transferle olsaydı fener bjk ve gs nin son yıllarda yaşadıkları kepazelikler yerine şampiyonluk puan bandını 85 civarına taşıması ve avrupa kupalarında nal toplamak yerine puan toplamakla meşgul olurlardı .

Şampiyonluğu getiren faktörlerden belkide sonuncusu kadro ile ilgili olanıdır .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 20:45.

Yorum

• Scocco'yu ben de hiç izlemedim ama son birkaç aydır burda adını çok duydum. Düşüncelerine çok önem verdiğim ve saygı duyduğum abilerimiz de defalarca Scocco'nun alınmasının çok faydalı olacağını dile getirdi.

Mail işine ben de varım. Ama bu oyuncuyu geniş bir şekilde anlatmalı, oyuncunun derdimize deva olduğuna ikna etmeliyiz yönetimi.

Yorum

• Su Joaquini alsak herkezin gönlü olur
                                hem pivot, hem güney amerikali hem asyali
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X