Bu adamlar bu kadar parayı nerden buluyor yahu. Şimdi düşünüyorum kontenjan açmaları gerekiyor. Bunu yaparken de o oyuncuları yollamak için sözleşmelerindeki paraları vermeleri lazım. E gelen oyunculara zaten bi ton para veriyosun. Bu bjknın yaptığı pek iş değil gibi geliyor bana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaslar simao-quaresma ikislini arti guti yi eklersek hangi ruh halde hangi seviyede maclara cikaracak cok merak ediyorum, cok büyük ihtimalle hastaneden topliyip maclara antremanlara cikarmayi düsünüyorlar
Almeida gelse bile saymiyorum adam evli ve 2 cocuk babasi haaa istanbulda bide bu 3 kisi oldugunu hesaplarsak yinede belli olmaz derim...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Arjantin'de çok kaliteli gol silahları var.
Tutsun getirsinler bir tane.
Hem bu Arjantinliler, ne Kolombiyalılara benzer ne de sambacılara.
Bunlar çok daha profesyoneldir onların yanında.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferrari-sivok-fernandes-guti-queresma-bobo-simao-ernst-fink- holosko- zapo - tabata
baska var miydi? bu ne boyle arkadas...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezapo-fink-tabata bucaspora kiralaniyormus dha haberine göre.
tabataya 8 zapoya 4.5 holoskoya 5 ferrariye 4.8 milyon avro bonservis bedeli odediler toplamda 22.3 milyon avro ve daha bunlara futbolcularin aldigi yillik ucretlerde eklenicek..
Ilginc valla.. Dunyada yoktur boyle bi kazik.. Simdi tabataya verdikler 8 milyon avro satsalar maksimum 1.5 milyon avro veren cikar.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Bu arada simao derken transfermarkt forumunda a.madridli taraftarlar simaonun ayrilmasindan menmunlarson 2 senede inanilmaz bir düsüste oldugunu söylüyorlar...
Simao simdi ne güzel oh keyif yapacam diyoroturdugum yerden para kazancagim diyor
Ama bizim ülke iyi transfer der bu transferlere......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Trabzonspor Yönetimi her konuda anlaşmaya vardığı iki futbolcuya devre arası kampında sözleşme imzalatacak. Yabancı golcü transferinde ise son aşamaya gelindiği ifade edildi
İlk devreyi lider bitiren ve bir taraftan takviye için uğraşan Trabzonspor iç transferde de boş durmuyor. Görüşmelere daha önceden başlanan Selçuk ile her konuda anlaşmaya varıldığı belirtidi. Yıldız futbolcu ile devre arası kampında yeni sözleşme imzalanacağı bildirildi. Yönetim Yattara ile de görüşmelerini sürdürürken, önemli bir pürüzün kalmadığı, Gineli futbolcunun da büyük ihtimalle Selçuk ile birlikte imza atacağı kaydedildi. Öte yandan yabancı golcü arayışlarını sürdüren bordo-mavili yönetim önemli mesafeler katederken, Genel Sekreter Hasan Yener, “Hocamız ekibine bir süredir araştırma yaptırıyordu. Şimdi tespit ettiğimiz futbolcu için görüşmelerin son aşamasındayız. Umut’un iyi bir yedeğinin olması çok önemli” şeklinde görüş belirtti.
Kaynak: stargazete.com#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer nası olsa bu puan farkını koruruz mantığıyla,düzgün adamlar alınmazsa gerekli mevkilere 2.yarı çok saçlarımız dökülür ve beyazlar..Avrupa'da da Bursa'dan farksız oluruz..sol bek,forvet çift yönlü ortasaha kalırsa para sağ bek alınmalı...Çünkü Şampiyonlar ligi hiç de kolay değil adamı kevgire çevirirler dışarı çıkamazsın utancından
Yorum
Yorum