İlk olarak sifuni tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak dimentio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerk, Aykut ve Faruk var bu takımda sivrilen...Gaziosmanpaşanın bu jenerasyonu Türkiye Şampiyonu olmuş bir takım...Berk ve Faruk hücum oyuncuları...umarım Berktir bahsi gecen oyuncu...
insallah dedigin gibidir gence yetenekler kazaniriz.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu Dünya'nın her yerinde böyledir. Eğer bir futbolcu ezeli rakiplerden birisine giderse bir daha o kulübe geri dönemez. Sence Emre 33 yaşına geldiğinde sözleşmesi bitiyor olsa Galatasaray alır mı onu? Yada Lazio'dan bir oyuncu Roma'da forma giymiş olsa geri Lazio'ya dönebilir mi? Kamerunlu Eto bile Real Madrid kendisi ile ilgilenirken Barcelonaya sempati beslediğini bu nedenle Real Madrid'de oynamayacağını söylüyor.
Yorum
-
cristaldo velez'de yedek oynuyor juan manuel martinez'i yakından takip ettiğim için iyi biliyorum daha öncede sitede martinez'i yazmıştım teknik kapasitesi çok yüksek genellikle sola yakın oynuyor ve santiago silvaya yardımcı golcü olarak eşlik ediyor ama iddi ediyorum iyi bir forvetle bu ligi sallar , tek forvet oynar mı bilemiyorum şu anda ligde 9 gol 6 asisti var...cristaldo genellikle sonradan oyuna giriyor ve martineze göre daha bir santrafor özellikleri var 3 gol 1 asistle oynuyor santi. silva ise 11 gol 4 aisstle oynuyorpoetricus
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEzeli rakibimiz Fenerbahce`de oynamis 35`lik Washington`a talip olur da Fatih`i istemezsek gülerler bize Muhammed.
Yorum
-
fotomaçtaki habere göre rubin kazandaki noboa ile ilgileniyormuşuz. normalde fotomaça itibar edipte buraya koymam böyle haberleri ancak fotomaçın kaynak gösterdiği haber sitesinde noboa nın ispanya-italya-ingiltere-türkiyeden teklifler olduğunu söylediği yazılıyor.
pek ihtimal vermiyorum bu transfere, gerek maddi açıdan gerek diğer teklifler açısınıdan. ancak olursa selçuk ve colmanla beraber çok iyi bir üçlü yakalamış oluruz.En son danger00 tarafından düzenlendi; 10.12.2010, 18:36.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçükağa, evet hocanın ikinci gidişi....Daha somut diyebilirim bu gidişi.....Hatta üçüncü gidişi.....
Ölümüne ts...Benim demek istediğim şu haberlerin kötü niyetli oduğunu düşünmüyorum...Mesela Cevat Kol....Hani adamla oturup konuşunca bakıyorsun benim kadar Trabzonsporlu....Farklı düşünüyor sadece...Başka bir bakış açısı var....Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakın zamanda mı söyledi bunu ?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum