Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet Gümüs olabilir mi acaba??

Wolfburg altyapisindan Gaziosmanpasaya gelmis.
    Berk, Aykut ve Faruk var bu takımda sivrilen...Gaziosmanpaşanın bu jenerasyonu Türkiye Şampiyonu olmuş bir takım...Berk ve Faruk hücum oyuncuları...umarım Berktir bahsi gecen oyuncu...

Yorum

• Bizim engin simao dan daha iyi oyuncu. Simao süper bir oyuncu değil. :s

Yorum

• İlk olarak dimentio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Berk, Aykut ve Faruk var bu takımda sivrilen...Gaziosmanpaşanın bu jenerasyonu Türkiye Şampiyonu olmuş bir takım...Berk ve Faruk hücum oyuncuları...umarım Berktir bahsi gecen oyuncu...

insallah dedigin gibidir gence yetenekler kazaniriz.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bu Dünya'nın her yerinde böyledir. Eğer bir futbolcu ezeli rakiplerden birisine giderse bir daha o kulübe geri dönemez. Sence Emre 33 yaşına geldiğinde sözleşmesi bitiyor olsa Galatasaray alır mı onu? Yada Lazio'dan bir oyuncu Roma'da forma giymiş olsa geri Lazio'ya dönebilir mi? Kamerunlu Eto bile Real Madrid kendisi ile ilgilenirken Barcelonaya sempati beslediğini bu nedenle Real Madrid'de oynamayacağını söylüyor.
          Ezeli rakibimiz Fenerbahce`de oynamis 35`lik Washington`a talip olur da Fatih`i istemezsek gülerler bize Muhammed.

Yorum

• cristaldo velez'de yedek oynuyor juan manuel martinez'i yakından takip ettiğim için iyi biliyorum daha öncede sitede martinez'i yazmıştım teknik kapasitesi çok yüksek genellikle sola yakın oynuyor ve santiago silvaya yardımcı golcü olarak eşlik ediyor ama iddi ediyorum iyi bir forvetle bu ligi sallar , tek forvet oynar mı bilemiyorum şu anda ligde 9 gol 6 asisti var...cristaldo genellikle sonradan oyuna giriyor ve martineze göre daha bir santrafor özellikleri var 3 gol 1 asistle oynuyor santi. silva ise 11 gol 4 aisstle oynuyor
            poetricus

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ezeli rakibimiz Fenerbahce`de oynamis 35`lik Washington`a talip olur da Fatih`i istemezsek gülerler bize Muhammed.
              İkisi çok farklı şeyler. Mesela Song'da bu takımda oynadı direk Galatasaray'dan gelip ama kimsede bişey demedi. Ama Fatih Trabzonspor'a mal olmuş bir oyuncu olarak Beşiktaş'a gidince Trabzonspor'da bundan sonra forma giyme şansını kaybetti. Hem bence tartışmak boşuna artık insanlar çok sıkıldılar. Bende başında Fatih yazan bir yazıyı görünce gerisini okumuyorum. Açık açık yönetimde Fatih gündemimizde yok demişken neden bahsediyoruz ki Fatih hakkında?

Yorum

• Burada bazı oyuncular çok abartılıyor.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Washington kim lan
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Washington zamanında hastalığı nedeniyle gönderilmemişmiydi fenerden.Böyle isimleri duymaktansa Mehmet yıldız alınsın daha makbul olur .
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Şu Cleo videolara göre müthiş topçuya benziyor..İboviç,Panteliç arası birşey.
                      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• fotomaçtaki habere göre rubin kazandaki noboa ile ilgileniyormuşuz. normalde fotomaça itibar edipte buraya koymam böyle haberleri ancak fotomaçın kaynak gösterdiği haber sitesinde noboa nın ispanya-italya-ingiltere-türkiyeden teklifler olduğunu söylediği yazılıyor.

pek ihtimal vermiyorum bu transfere, gerek maddi açıdan gerek diğer teklifler açısınıdan. ancak olursa selçuk ve colmanla beraber çok iyi bir üçlü yakalamış oluruz.
                        En son danger00 tarafından düzenlendi; 10.12.2010, 18:36.
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Küçükağa, evet hocanın ikinci gidişi....Daha somut diyebilirim bu gidişi.....Hatta üçüncü gidişi.....
                          Ölümüne ts...Benim demek istediğim şu haberlerin kötü niyetli oduğunu düşünmüyorum...Mesela Cevat Kol....Hani adamla oturup konuşunca bakıyorsun benim kadar Trabzonsporlu....Farklı düşünüyor sadece...Başka bir bakış açısı var....
                          Bence kendisi için Trabzonsporlu
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yakın zamanda mı söyledi bunu ?
                            Erdal abiyle konusuyorlardi burda ugur abinin eski mesajlarina bak bulursun
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Gündem karıştı ya. Şimdi gündemdekiler kim?
                              Més Que Un Club

Yorum

• Bu isimlerden hiçbiri olmayacak iddaya girerim
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Çalışıyor...
                                X