İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli maçta Egemen'in ve Selçuk'un iyi oynamaması ölümcül hatalar yapıp yenilmemiz ümidiyle !
Yorum
-
Kaderin garip cilvesi!
Sivasspor maçında şampiyonluğu getiren gollere imza atan Santos, Selçuk, Alex ve Yobo'nun forma numaralarının toplamı, Trabzon'un plaka numarasıyla aynı
fanatik şerefsizin attıgı başlıga bakın ne alaka yani ne alaka ?
Yorum
-
Sabah 6 da kalkıp işe gidicem hiç üşenmedim 40 sayfa geriden okuyarak geldim.
Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın Selçuk ve Egemen.İnşallah ayağın kırılır müzmin sakat olarak kalırsın.
Nasıl da oynadınız duygularımızla,Karaköyde'ki hayat kadınları bile kendini sizin kadar iyi pazarlayamamıştır.
Pazarlama dersi için tam bir örnek teşkil ediyorsunuz.
Yorum
-
Zokora nasil bir yaauu ben pek bilmiyorum....
yalniz Romaric iyidir her türlü topçu olarak...
1. Romaric yazalim bari
2. Orhan Sam
3. Mustafa Pektemek (bjk alabilir)
4. Gökdeniz Karadeniz
5. hem oyuncu hem çalistirici olarak Fatih Tekke
6. bombamiz Klose olsunTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Her ne kadar umutlu olsam da transfer konusunda, muhtemel yönetim açıklamaları şunlar olacaktır sanırsam.
-Oyuncular ile anlaştık. %70 tamam.
-Eee tabi transfer de son dakika süprizleri olur her zaman için. Henüz tam transfer bitmiş değil.
-Transfer de hata yapmak istemiyoruz. Uzun bir süreç var önümüzde.
-Hocamız kamp içinde eksiklikleri görüp, bize bildirecektir.
-Takım çok iyi. Şuan için transferi dondurduk.
-Büyük takımlar için transfer süreci her zaman devam eder.
.....
.....yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
..............................................Onur / Tolga
Orhan(Serkan)...........Dany(Glo)............Musta fa / *.......Piotr Brozek / *
...............Zokora olsun bari / Ceyhun / *........Colman kalirsa tabii / *.....
Gökdeniz / Gabriç / Burak / *.......................Romaric / Ozan Ipek / Engin
.............................................Jaja kalirsa / *
.............................................Burak / Klose / PektemekEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 02:47.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
__________Onur___________
Serkan___Giray__***____***
_______Colman__***________
Burak__________________***
____________Jaja___________
____________***___________
Glo , Piotr , Pawel , Ceyhun , Ferhat , Sezer , Tayfun , Alanzinho , vasat oyuncular hepsi gönderilebilir.
5 çok iyi transfer artı 3-4 alternatif isim
Colman ve Jaja'nın gitmediğini sayıyorum onlarda giderse hepten battık zaten.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 02:50.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum