Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yunus Emre şimdi de Gökdeniz Karadeniz acaba mı diyor?

"Acaba flaş transferlerden birisi Gökdeniz Karadeniz mi Diyorum ve araştırmaya koyuluyorum"
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Boateng İyi oyuncu ama 4 miyon eurodan bahsediliyor.Çocuk problemi de olabilir

Shalkenin satışa çıkardığı Antony Annan ı alırım 1.5-2 milyon euroya
      annan satıştamı abi yaa
      yeni gitmişti oraya.
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2,5'a almislar. Boatenge'e 4 verecegine ona veririz daha iyi
        İzlediğimde Schalke'ye transfer olmamıştı .

Çok beğenmiştim . Schalke'ye gidince hele hele o rakamlara gidince baya üzülmüştüm .

Geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum o yüzden o paralara gelir mi diye soruyorum ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Şenol Güneş kurulu takımı iyi yöneten bir hoca,ancak iş takım kurmaya gelince ...... Bence önümüzdeki sene yarı yolda bırakır
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Bonservis bedeli ode > adam yap > kendini gelistirsin > milli olsun > bedavadan oteki taraftan gitsin Bizansa
            twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğur senin verdiğin devre arası Şenol Hoca listesinin ilk sırasında Annan yok muydu?
              E hali hazırda böyle bir durum ortaya çıkmışken düşünülmüyor olması garip değil mi?
              ben vermedim Annan alınacak isimlerden biriydi evet.

kafaları karışmıştır yığınla oyuncu arasından
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Spor Toto Süper Lig'in ardından transfer dönemi çok hızlı başladı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, Orhan Sam ve Mustafa Pektemek için Gençlerbirliği'nin kapısını çaldı.

Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'in iki oyuncu için toplam 6 milyon avro teklif ettikleri öğrenilirken, İlhan Cavcav'ın 9 milyon avro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Ilhan Cavcav ne yaptin sen oyle ya . 9 milyon euro mu?

http://sporzin.com/?sayfa=haber&alt=haber_detay&id=3720

emenikeye 9 mil € ödeyen, bunlara da 9 öder kanimca.
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

Boateng İyi oyuncu ama 4 miyon eurodan bahsediliyor.Çocuk problemi de olabilir

Shalkenin satışa çıkardığı Antony Annan ı alırım 1.5-2 milyon euroya
                  Annan da su problem var,adam illa Büyük lig diyor.Schalkeye isteksiz geldi.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• umut bulut transfer olmus fransaya ntvspor simdi dedi

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yunus Emre şimdi de Gökdeniz Karadeniz acaba mı diyor?

"Acaba flaş transferlerden birisi Gökdeniz Karadeniz mi Diyorum ve araştırmaya koyuluyorum"
                      Gemek istemiyor abi biz konuştuk

Galatasarayın teklifini reddetti sezon başında

Yorum

Yunus Emre şimdi de Gökdeniz Karadeniz acaba mı diyor?

reklam peşinde abi ya, araştırma dediğin gizli olu, borozanlarla söylemezsin, emin olunca da cıkar budur budur budur dersin, hiç hoşlanmıyorum o çocuktan.
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğur 1,5 - 2 'ye bırakırlar mı ?
                          Birakirlar.Adamlar Magath enkazini temizlemeye calisisyorlar.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Gemek istemiyor abi biz konuştuk

Galatasarayın teklifini reddetti sezon başında
                            Uğur yönetimin ya da Şenol Hocanın bir isteği var mı bu konuda?
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Wijnaldum olur mu acaba ?

Georginio Wijnaldum, 34, Hollanda ➤ Al-Ettifaq FC, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 11 Kas 1990, Rotterdam, Hollanda
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Uğur yönetimin ya da Şenol Hocanın bir isteği var mı bu konuda?
                                yok Abi hele Sadri Başkanın döneminde imkansız

Bana göre yıldız değil ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X