İlk olarak muk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
-
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamun Aleyküm Renktaşlar Son Gelişmeler Neler Kısa Bi Bilgilendirme YaparmısınızTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Selçuk konuşmasak...teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Selçuk konuşmasak...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
bu yapılanmayı, umuyorum ki iyi yönetebiliriz1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
:İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, Serkan, Giray ve Burak takimda kaldi
Yorum
-
İçimde Selçuk ağacı çıktı. Git de rahatlayalım uşakForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamun Aleyküm Renktaşlar Son Gelişmeler Neler Kısa Bi Bilgilendirme Yaparmısınız
Bugün bende az önce gördüm Umut'un Touluse ike anlaştığı haberleri vardı kulübümüz yalanladı.Alttaki linkden yalanlamaya bakabilirsin
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Şenol Hocamızın açıklamaları oldu alttaki linkden ayrıntılara bakabilirsin
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, Serkan, Giray ve Burak takimda kaldiyokmu bir gelişme ya
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Selçuk konuşmasak...
giden yönetimlere giydiriyoruz
teknik adamlara giydiriyoruz
bizi satan (yalan söyleyerek) oyunculara da giydirmek hakkımız
kendi açımdan eğerki türkiyede başka takıma giderse selçuğu hep konuşurum onunda kulağı kaşınır
egemen daha adam onun yanında
en azından yalan söylemedi
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, Serkan, Giray ve Burak takimda kaldi...........
Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAleykümselam Bilal
Bugün bende az önce gördüm Umut'un Touluse ike anlaştığı haberleri vardı kulübümüz yalanladı.Alttaki linkden yalanlamaya bakabilirsin
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Şenol Hocamızın açıklamaları oldu alttaki linkden ayrıntılara bakabilirsin
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&r=1&hid=93012
Yorum
Yorum