Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    selçuk gs'ye gidecek orda oynamak istiyormuş

kendimi selçuk un yerine koydumda şuan, düşünüyorum ve... sanırım bende onun yaptığını yapardım, kendi takımım dağıldı dağılacak başkan kayıplarda heyecan bitmiş tuttuğum takımdan teklif var ve gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturmayı amaçlıyorlar, iyide para veriyorlar...

giderdim arkadaş, valla giderdim. arkamada bakmazdım...........
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• selcuk galatasaraya gider

ceyhunda fenere

bu arada semihte galatasaraya giderse hic sasirmayin

galatasaray tehlikeli geliyor

Yorum

• Şenol Güneş, yarın saat 10.30 da Tesislerde Basın Toplantısı düzenleyecek. yunus emre sel
        Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Egemen adam ise 16 noyu giyer...
          61 giyer bu defa

...

Egemen'i bu kadar iyi gösteren önündeki orta alandı . Göreceğiz bu sene .

Piyasada Egemen'den daha iyi stoperler mevcut . Uyum süreci kısa sürecek akıllı bir hamle yaparsak 3 ay sonra kimse Egemen'in adını hatırlamaz .

Yorum

• sadri başkan 40 gün yasını tutsun kaçan şampiyonluğun seneye ilk 8 mücadelesi veririz artık
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Galatasaray Selçuk ile daha önce hiç görüşmedi..Sadece menajeriyle görüştü bugune görüşme sözü alındı..Akşam saatlerinde görüşülecek..
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mahmut Tekdemir iyi midir?
                Trabzonspor ilk 11'inde oynayabilecek kadar iyidir .

Uygun formasyonda rahatça faydalanılabilir .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mahmut Tekdemir iyi midir?
                  Hic begenmiyorum.Saatli Bomba.Mustafayi oynat daha iyi ve yararli.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Serdar Taşçı Trabzonsporlu benim bildiğim kadarıyla.

Hangi takımlısın sorusuna "Hangi takımı tuttuğumu söylemeyeyim ama Artvinliyim. Karadenizliyim yani bu kadarını söyleyeyim" gibisinden bir cevap vermişti.

Ama kendisi gelmek istemez bu yaşta Avrupada oynuyorken..
                    En son Kaan tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 17:07.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne zannediliyordu ki, bjk ve gs nin olmadığı sezonda, bilmem kaç milyon dolarlık ligin marka değeri ve heyacanını üst düzeyde tutmak için, Trabzona biçilen görev ve misyon tamamlanmıştır. şimdi tehlike arz ediyor Trabzonspor dağıtın takımı...
                      altına imzamı atarım.. medya asıl görevine şimdi başlıyo trabzonsporu dağıtmak için ellerinden geleni yapacaklar hatta menajerlik görevi bile üstlenirler o derece.

Yorum

• Şenol Hoca yarın basın toplantısı yaparkene istifa etmesin

dasdnbajskdkas

Yorum

• Serdar Aziz le Giray mükemmel ikili olurdu..

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Hoca yarın basın toplantısı yaparkene istifa etmesin

dasdnbajskdkas
                            yok daha neler.

Yorum

• Mahmut Tekdemir, bu bahsi geçen serdar kesimal ve i.öztürk'ten 2 gömlek üstündür kanımca...
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Der zweite Million-Deal des Deutschen Meisters ist so gut wie fix: Borussia Dortmund darf sich schon mal auf Ivan Perisic (22) vom FC Brügge freuen. Na...

Perisici 5 milyona almislar.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

Yükleniyor...
                                X