İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya adamlar sabahtan egemen gitti dedi çıktı selçukta gidecek imzalasa imzalardı arkadaşlar kimse kendini kandırmasın yönetim zaman kazanmaya çalışıyor.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen 3 aylık haber.
Yorum
-
Bizim de gizli gizli görüştüğümüz adamlar vardır.
Bilmediğimiz şeyler vardır. Rahat olun renktaşlar heyecanı biten gitmek isteyen adamı tutmanın bir faydası yoktur olamaz da!
Yeni kurulan takım şampiyon olamaz diye kural mı var ?
Peki o zaman neden gelecek sezonun favorisini gs olarak gösteriyor bazılarımız?
Nedendir bilmem bu transfer sezonundan çok umutluyum her ne kadar Şenol Hoca'nın portföyünün dar olduğunu bilsem de içimde çok net adamlar alınacağının seneye de şampiyonluğa oynayacağımızın inancı var!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Karadeniz Gazetesi'nde böyle bir haber var aslı var mıdır? (Varsa adam haklıdır)
Selçuk’un asıl koptuğu an!
Selçuk’un transferinin zora girmesinde Ocak’ta Antalya’da yapılan görüşmede transfer komitesi üyesi bir yöneticinin “İmza atmazsan ikinci yarı yani 6 ay oynamazsın” yönünde tehdit vari açıklamasının etkili olduğu, tecrübeli oyuncunun bu sözler üzerine “Bu sizin iyi niyetli olmadığınızı gösteriyor” diyerek masadan kalkmasına ve krizin derinleşmesine neden oldu.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Egemen'in yerine kimi almak lazım?
Hüseyin Tok?
Kemal Tokak?
Sedat Bayrak?
Mahmut Tekdemir?
...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İstediğin kadar adam al, takımın iskeleti darma duman olmuş , Ş.L.de turu geçmen mucize... Zokora+Romariç+HAmidou alsan ne olur,bu saatten sonra MEssi'yi getirsen ne olur, takım olamadıktan sonra...Bari sağa sola paraları saçıp kulübün geleceğini karartmasınlar! Zaten bu kirli ligde Messiyi getir üzerinde Bordo mavi varsa şampiyon olamazsın!
Ünal hoca önderliğinde Onur-Tolga-Giray-Engin-Mustafa altyapıdan ve gurbetçi gençlerle takviye et, adı sanı duyulmamış ama yıldız adayı olabilecek yabancıları bul...Dortmund misali.. İSterse şampiyon olamasın yeterki bu şerefsizlerin tekerine çomak sokabilecek, onurluca mücadele edebilecek bir takımım olsun!
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradeniz Gazetesi'nde böyle bir haber var aslı var mıdır? (Varsa adam haklıdır)
Selçuk’un asıl koptuğu an!
Selçuk’un transferinin zora girmesinde Ocak’ta Antalya’da yapılan görüşmede transfer komitesi üyesi bir yöneticinin “İmza atmazsan ikinci yarı yani 6 ay oynamazsın” yönünde tehdit vari açıklamasının etkili olduğu, tecrübeli oyuncunun bu sözler üzerine “Bu sizin iyi niyetli olmadığınızı gösteriyor” diyerek masadan kalkmasına ve krizin derinleşmesine neden oldu.
Yorum
-
egemen maddi açıdan hiç zarar vermedi. zaten bonservissiz geldi aynı şekilde gidiyor. ama selçuk giderse para kazandırmadan gitmesi kötü olur.eğer ikiside beraber giderseler;
ersan+zokora bana ikisini de unutturur açıkçası.. futbolcu bu gelir, geçer.. aslında ersan olmazsa şöyle olabilir,,,
çağdaş+romaric+zokora ...
Yorum
Yorum