Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Madem böyle birşey vardı oynatılmazdı o zaman
    Yönetici niyetini belli eder ama takdir Hoca'nındır o konuda
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sampiyon olmazsak takim dagilir bi 30 Yil daha sampiyon olamayiz demistim... Aynen öyle olacak... Seneye ilk 5 e girmemiz basari olur...
      Var mısın iddiaya?

Bundan sonra geriye adım atmak yok. Şu bir kaç haftayı atlatalım.Sonrası gelecektir. Biraz daha sabırlı olmamız lazım sadece.
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Avrupa'da Türk stoper Ömer Toprak'tan başka o kalitede var mı?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Önce Egemen Sonra Selçukmu Selçuk Haberi Yalan. İlk Transferimiz Zokora Galiba Açıklama Yapmış Zokora , Şampiyonlar Ligi İçin Trabzona Gittim Falan Filan Diye.

Egemen Yerine Granqvist Diyorum. Eğer Yerli İse Ömer Toprak Yada Serdar Kesimal Olabilir.

Yorum

• Yazıldı mı daha önce bilmiyorum ama istediğimiz oyunculardan Engin Bekdemir Kayserispor'a gitmiş.

İyi de olmuş, biz de yedek kulübesinde çürürdü... Veya tribünde.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Egemen in yeri dolar ama Selçuk un yerini zor doldururuz. İnşallah bizde kalır.

Yorum

• Serdar Taşçı'yı alıyormuşuz birde

Yorum

• Selçuk'un gitmesi kimseyi şaşırtmaz ama şu haberin yalan olduğu o kadar aşikar ki buna inananları anlamıyorum. Ne demek Sadri Şener'le görüşme yok. Sadece FB ve GS'nin teklifleri değerlendirilecek. Ne yani biz dış kapının mandalı mıyız? Bizle görüşmeden Trabzonspor defteri yüzde 99 kapandı demekte neyin nesi? Baştan aşağı sallama bir haber...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avrupa'da Türk stoper Ömer Toprak'tan başka o kalitede var mı?
                    serdar taşçı var ama zor

Yorum

• Görende takım dağıldı sanacak.Sadece Selçuk bizim için çok önemli Egemenin yerini rahat doldururuz.
                      .........................Onur

XXX......XXX ..Giray......XXXX....

.........Selçuk.........Colman

Burak...........Jaja..........XXXX....

................XXXXXXX......................

Bence 5 oyuncu tranferi şimdilik yeter

Engin Baytar ve Piotr da konabilir
                      En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 16:58.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Selçuk ve Egemen'in bonservis paralarını yönetimin kendi cebinden ödemesi lazım. Yeni mi geldiler yönetime?
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• egemenin beşiktaşla selçuk inanın gs ile anlaştığı zaten duyulmuştu. iki önemli oyuncumuzu bonservis bedelsiz kaptırdık hemde en önemli rakiplerimize. şampiyon olamayarak 27 yıllık fiyaskoyuda tekrarladık. bana kalırsa ünal aysal modeli gibi başkan sadri şener artık bu işi bırakmalıdır. şenol güneş tek başına çırpınıyo ama nafile. gsden farkımız kalmadı takımın iskeleti tehlikede. şimdide jaja ve colman gibi üst düzey futbolcuları göndermekten bahsediyolar. yazık oldu maalesef şuanda bu kaostan çıkamadık dahada kötüye gitti keşke böyle olmasaydı.

Yorum

• Trabzonspor Trabzonspor Kulubu

Güneş basın toplantısı düzenleyecek: Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yarın (Çarşamba) saat 10.30’da... http://bit.ly/m8PKZ9 #Trabzonspor
                            1967' den beri olduğu gibi
                            SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sampiyon olmazsak takim dagilir bi 30 Yil daha sampiyon olamayiz demistim... Aynen öyle olacak... Seneye ilk 5 e girmemiz basari olur...
                              ne zannediliyordu ki, bjk ve gs nin olmadığı sezonda, bilmem kaç milyon dolarlık ligin marka değeri ve heyacanını üst düzeyde tutmak için, Trabzona biçilen görev ve misyon tamamlanmıştır. şimdi tehlike arz ediyor Trabzonspor dağıtın takımı...

Yorum

• Mahmut Tekdemir iyi midir?

Yorum

Yükleniyor...
                                X