Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    romaric umutun arkadasiymis aracilik yapacakmis bizim umut
    Burak bana Umut deme,zaten 1 Hafta kaldi
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ibrahim akın diyorum size başka bişey demiyorumm
      Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

el hamdaoui

o.ipek jaja burak

colman romaric

bu nasil......
        Vallah bunu da begendim. Defansa da bir sag bek ve stoper alinirsa bu is biter.
        Belki Alper, Eren gibi oyuncular alinabilir yedek kulübesi icin.
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Romaric selçuktan iyidir..

Yorum

• İlk olarak joebur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence bizim baskanimiz o olsun fenerinkide sadri baba olsun :d
            aslinda dogru dİyon fener taraftari cok kombİne aliyor ve para da cok:d
            Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Romaric ve zokoranın menajeri aynı...

Yorum

• Romaric ve Zokora gerçekten güzel 2 transfer olur bizim açımızdan.Ama ben illede Ozan İpek diyorum.Ah keşke Kayseriden Ömer Şişmanoğlu'nu alabilsek
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• romaric tamamda bu zokorayi anlayamadim adam tamamen defansif orta saha hemde sert oynuyanindan acaba seneye senol hoca oyun taktigimi degistirecek mi ????

Yorum

• gidiciler:umut,cale,selçuk,ceyhun,egemen,yattara,s ezer,mehmet çakır,ferhat = 9oyuncu
                    durumu belirsiz olanlar:tayfun,brozekler,gabric,serkan,glovacki,en gin,bora = 8 oyuncu
                    kalacaklarnur,tolga,jaja,alanzinho,burak,giray,mustafa,colma n = 8 oyuncu
                    toplam 25 oyuncudan elimizde kesin kalabilecek dediğimiz 8 oyuncu war 9 unua kesin gitti gözüyle bakıyorum 8 durmumu belirsiz oyuncudan 3 tanesi daha gitse giden oyuncu sayısı 12 bu yönetim bu işin altından nasıl kalkacak bu durumdayken bırakın şampionlar ligini uefada gruplara kalmak bile hayal sadece hayal giden oyuncuların yerine kaç tane iyi oyuncu alabilecekki bu yönetim??? merak ediyorum ne olursa olsun hacıosman oğlunu tanımıyorum ama ahmet ağaoğlunu baya tanıdım ahmet ağaoğlu gibi bir başkanım olsun isterdm
                    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ibrahim akın diyorum size başka bişey demiyorumm

olcan adin diyorum.... i akından daha takim oyuncusu skor bazindada cok etkili....

Yorum

• İlk olarak ûamûra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Romaric ve zokoranın menajeri aynı...
                        Emana'nin da menajeri oluyor..
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

romaric tamamda bu zokorayi anlayamadim adam tamamen defansif orta saha hemde sert oynuyanindan acaba seneye senol hoca oyun taktigimi degistirecek mi ????
                          Senol Hoca Anthony Annan i da istiyordu.Ön Liberoyla oynamak istiyor
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Romaric ve Zokora gerçekten güzel 2 transfer olur bizim açımızdan.Ama ben illede Ozan İpek diyorum.Ah keşke Kayseriden Ömer Şişmanoğlu'nu alabilsek
                            Cem, Ozan İpek konusunda bende ısrarcıyım ama onu Bursa'nın elinden almak kolay olmaz bana göre.

Ömer Şişmanoğlu'ndan ziyade bize daha merkez bi santrafor lazım Ömer geniş alan futbolcusu.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ozan ve burak kanat forvet olarak mükemmel olur...olsunda..

Yorum

• Eger ki Trabzonspor bu isde ciddiyse ki ciddi olmasa yanlarinda doktor goturmezler bu oyunculardan en az bir tanesi kesin alindi gozuyla bakabiliriz,ikisi birden alinsa karsi cikan olur mu?yada sadece bir tanesini alicaksak hangisi onceligimiz olmali?

Yorum

Çalışıyor...
                                X