Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaç maçını izledin? (ciddi bir sorudur )
    Kayseri'den de biliyorum Metin biraz.

Ama alıcı gözle fazla izlememiştim.

2 maçtır uşak bende bir şeyler var diyor.

Biraz araştırdım bundesliga 2'den gelmiş.

A.Achen'den.

2. bir Cenk Tosun olabilir.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Birşeyler olduğu fb maçındaki gol vuruşlarından belli gerçekten.. Takip edilmeye değer..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Eğer Şampiyonlar Ligine gitmek istiyorsak... Serkan bir sezonu sağbekte kesinlikle kaldıramıyor, yani bir sağbek. Kesinlikle bir stoper, banko ya da alternatif fark etmez. Dün de dediğim gibi kesinlikle orta sahada ikili mücadelerde güçlü bir oyuncu lazım. Selçuk-Colman falan ezer geçerler bizi. Düşünsenize Cambiasso, Motta, Zanetti arasına düşmüşler. İleride sola kesinlikle iki yönlü biri lazım. Umut-Burak-Jaja-Alanzinho gibi oynarsak sonuç hüsran olur tabii ki. Her oyuncu topun arkasına geçecek şekilde oynayacak, herkes rakibini kovalayacak bir şekilde oynamalıyız. Buna uygun olmayan oyuncular alınmamalı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kayseri'den de biliyorum Metin biraz.

Ama alıcı gözle fazla izlememiştim.

2 maçtır uşak bende bir şeyler var diyor.

Biraz araştırdım bundesliga 2'den gelmiş.

A.Achen'den.

2. bir Cenk Tosun olabilir.
          2. Cenk Tosun

Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senden başka kulüpte haberi olan var mı peki bu durumdan?
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Ugur abi Samed benim köylüm hatta uzakdan akrabam olur...
              Kendisiylen 1 aydir sohbetim var ve kendisi fanatikmi fanatik bir Trabzonsporlu ama gelicek sezon Bayer Leverkusende kendisi göricez, anlasma saglandi klüble oyuncu arasinda...

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ugur abi Samed benim köylüm hatta uzakdan akrabam olur...
                Kendisiylen 1 aydir sohbetim var ve kendisi fanatikmi fanatik bir Trabzonsporlu ama gelicek sezon Bayer Leverkusende kendisi göricez, anlasma saglandi klüble oyuncu arasinda...
                Samet nereli kardeşim

profesyonel sözleşme mi imzaladı

bizde oynamak istiyor mu

Yorum

• İlgilendiğimiz futbolcu Emana kör olma tehlikesi yaşıyor.

Yorum

Samet nereli kardeşim

profesyonel sözleşme mi imzaladı

bizde oynamak istiyor mu
                    Samed in babasi Bayburtlu annesi ise benim gibi aslen Sürmeneli ama köyümüz Bayburtda...

Evet bu sene profesyönel sözlesme imzalamis, ve suanda Türkiyeyi düsünmiyor...
                    Ama Türkiye´ye gelirse ilk tercihi Trabzonsporu olicakdir...

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Samed in babasi Bayburtlu annesi ise benim gibi aslen Sürmeneli ama köyümüz Bayburtda...

Evet bu sene profesyönel sözlesme imzalamis, ve suanda Türkiyeyi düsünmiyor...
                      Ama Türkiye´ye gelirse ilk tercihi Trabzonsporu olicakdir...
                      Tamam abisi saol 1 hafta önce konuşuldu bu isim

Yorum

Tamam abisi saol 1 hafta önce konuşuldu bu isim
                        Bir girisim düsüniliyorsa yada yapildiysa bende kendisine biraz gaz veririm, ama Almanyadan suan ayrilmayi düsünmiyorlar, hatta suan Leverkusen e tasinmaya basladilar herhalde ailecek...

PS: bu ara Avrupa Sampiyonasi icin Hirvatistana gidicekdi...
                        En son Ali Yerlikaya tarafından düzenlendi; 02.05.2011, 12:35.

Yorum

• Alınacak orta saha ofansif mi olacak defansif mi ?

Yoksa ikisinin ortası mı?

Yorum

• matrix abi senin meslek nedir herşeyden haberin var maşallah
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• (Sebastian Larsson - 03-04-2011 - DHA) İngiltere'de Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki futbolcunun da, ülkesinde yayın yapan gazeteleri Türkiye hakkında bilgi topladığını, Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiğini açıkladı

Bursaspor'un, İngiltere'de Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki futbolcu Larsson ile ilgilendiği, geçtiğimiz hafta yardımcı antrenör Mutlu Topçu'nun bu futbolcuyu izlediği ve teknik direktör Ert [...]
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                (Sebastian Larsson - 03-04-2011 - DHA) İngiltere'de Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki futbolcunun da, ülkesinde yayın yapan gazeteleri Türkiye hakkında bilgi topladığını, Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiğini açıkladı

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/b...gen_59546.html
                                Bu haber eski akın bundan haberimiz var

Yorum

Çalışıyor...
                                X