Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Menejer sol açık der alırsın sağ açık çıkar kiralarsın seni şampiyonlukdan eder

tühhhhh

tühhhhhh ki ne tühhhhhhhhhh..............
    Ugur abi Senol hoca kim icin Almanya'ya gitti?
    1

Yorum

hırvatistanın en pahalı beki yaptığı orta ön direğe zorla gidiyor.

şu adama paranın para zamanında 2.5 milyon euro para verdik

o ligin yıldızlarının değeri 1-1.5 milyon euro iken

tühhhhhh...........

tühhhhhh ki ne tühhhhhhhhhhhh..............
      Bu beki pek değerli üstad Bali bey alınmadan önce izleyip çok beğenmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu beki pek değerli üstad Bali bey alınmadan önce izleyip çok beğenmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
        Evet, yanlis hatirlamiyorsam Rukavina icin gitmistik. Ama S.Bali o ayni Tomas Jun gibi olur demisti. Onu alacaginiza Cale'yi alin. Ve alis o alis
        1

Yorum

• Cenk Tosun, Emenike gibi oyuncların ismini buraya yazmayalım bence, yahu Gaziantep'in, Karabükspor'un scoutları bizden daha mı iyi, Pawel'i aldık işte, ne güzel kulübede oturuveriyor.

Yorum

• Kanoute gibi adamlar almamız lazım.1 tane al tam al.

Gelecek vadeden adamları gelecekte almalıyız.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Senin gözlemcilerin bir tane bile Cenk Tosun bulamıyorsa hepsini kov gitsin, bu kadar net, ayrıca Şenol Güneş'in futbolcu portföyü de maalesef sıfır hatta sıfırın altında.

Yorum

hırvatistanın en pahalı beki yaptığı orta ön direğe zorla gidiyor.

şu adama paranın para zamanında 2.5 milyon euro para verdik

o ligin yıldızlarının değeri 1-1.5 milyon euro iken

tühhhhhh...........

tühhhhhh ki ne tühhhhhhhhhhhh..............
                O ligin yıldızlarının değeri 1,5 milyon euro iken mi? Aynı yıl Modric 24 milyon euroya transfer olmuştu. O ligin parlayan oyuncuları çok rahat 7-8 milyon euroya transfer olabiliyorlar. Cale'yi bende beğenmiyorum. Ama lütfen burada insanları provoke etmeyin.

Yorum

• Aslında beğendi sayılmaz. Bildiğim kadarıyla başkan futbolcuyu izlettirdikten sonra Serdar Bali'yi de alır ona da izlettirir. Serdar Bali de eh işte der Rukavina'ya dünyanın parasını verip alacağınıza (Ne yapacağı belli olmayan bir futbolcu) bu daha ne yapacağını biliyor bari buna verin...

Kendi ağzından hatırladıklarım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu Torric Jebrin'e yoğunlaşmak lazım. Ne işi var Buca'da bilmiyorum. Arsenal ve Atletico Madrid ile antremanlara çıkmış, Real Madrid'in listesine girmiş bir oyuncuydu. Hatta Porstmouth Premier ligde iken sözleşmede imzalamıştı.

Yorum

• Yine Bucaspor'dan 1992 doğumlu Civar Çetin'in sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Kupa maçlarında çok iyi performans göstermişti. Alınıp A2 takımında oynatılabilir ya da 1461 Trabzon'a verilebilir. Kesinlikle boş oyuncu değil.

Yorum

• Torric Jebrin'in tekniği çok iyi ama fiziksel açıdan güçsüz.. Kendini geliştirmesi lazım.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O ligin yıldızlarının değeri 1,5 milyon euro iken mi? Aynı yıl Modric 24 milyon euroya transfer olmuştu. O ligin parlayan oyuncuları çok rahat 7-8 milyon euroya transfer olabiliyorlar. Cale'yi bende beğenmiyorum. Ama lütfen burada insanları provoke etmeyin.
                          Muhammet bilip bilmeden konuşupta sinirimi bozma İbricic, pedro morales vb futbolculardan bahsediyorum

Alabileceğimiz futbolculardan yani
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Muhammet bilip bilmeden konuşupta sinirimi bozma İbricic, pedro morales vb futbolculardan bahsediyorum

Alabileceğimiz futbolculardan yani
                            Abi olan olmuş artık yaraları deşmeyelim bence.Ne diyorsun peki bu yaz ayında akıllı transferler yapabilir miyiz ?.Hiç umudun var mı bu konuda.Ayrıca Samaras ismi gündeme gelebilir mi ?
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi olan olmuş artık yaraları deşmeyelim bence.Ne diyorsun peki bu yaz ayında akıllı transferler yapabilir miyiz ?.Hiç umudun var mı bu konuda.Ayrıca Samaras ismi gündeme gelebilir mi ?
                              samaras uzattı kulübüyle olmaz o iş

yaptıkları yapacakalrının teminatı diyim sana o zaman
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu Takima cok iyi bir Golcü alin baska bisey istemiyorum
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X