İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehırvatistanın en pahalı beki yaptığı orta ön direğe zorla gidiyor.
şu adama paranın para zamanında 2.5 milyon euro para verdik
o ligin yıldızlarının değeri 1-1.5 milyon euro iken
tühhhhhh...........
tühhhhhh ki ne tühhhhhhhhhhhh..............Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu beki pek değerli üstad Bali bey alınmadan önce izleyip çok beğenmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.1
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehırvatistanın en pahalı beki yaptığı orta ön direğe zorla gidiyor.
şu adama paranın para zamanında 2.5 milyon euro para verdik
o ligin yıldızlarının değeri 1-1.5 milyon euro iken
tühhhhhh...........
tühhhhhh ki ne tühhhhhhhhhhhh..............
Yorum
-
Aslında beğendi sayılmaz. Bildiğim kadarıyla başkan futbolcuyu izlettirdikten sonra Serdar Bali'yi de alır ona da izlettirir. Serdar Bali de eh işte der Rukavina'ya dünyanın parasını verip alacağınıza (Ne yapacağı belli olmayan bir futbolcu) bu daha ne yapacağını biliyor bari buna verin...
Kendi ağzından hatırladıklarımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ligin yıldızlarının değeri 1,5 milyon euro iken mi? Aynı yıl Modric 24 milyon euroya transfer olmuştu. O ligin parlayan oyuncuları çok rahat 7-8 milyon euroya transfer olabiliyorlar. Cale'yi bende beğenmiyorum. Ama lütfen burada insanları provoke etmeyin.
Alabileceğimiz futbolculardan yaniBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet bilip bilmeden konuşupta sinirimi bozma İbricic, pedro morales vb futbolculardan bahsediyorum
Alabileceğimiz futbolculardan yaniTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi olan olmuş artık yaraları deşmeyelim bence.Ne diyorsun peki bu yaz ayında akıllı transferler yapabilir miyiz ?.Hiç umudun var mı bu konuda.Ayrıca Samaras ismi gündeme gelebilir mi ?
yaptıkları yapacakalrının teminatı diyim sana o zamanBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
Yorum