Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süperligde alınabilecek oyuncuların en başında Mustafa Pektemek geliyor. Bana göre müthiş özellikleri olan bir oyuncu.Para+oyuncu şeklinde bu transferi çözebiliriz.

2. adayım Gökhan Süzen.Sol kanadı komple kullanabilen, sol ayağı çok iyi olan bir oyuncu.Yerli olarak gözümde en iyi sol bek.

3. adayım Dany Nounkeu. Bana göre ligin en iyi stoperi şu anda. Müthiş bir çabukluk ve önsezisi var.Aynı zamanda çok soğukkanlı.En büyük sorunu kendine aşırı olan güveni.

4. adayım Gençlerbirliğinden Orhan Şam. Sağbek sıkıntısı yaşanan ülkemizde Serkan'a alternatif olabilecek en iyi oyuncu Orhan Şam.Defansif özellikleri çok iyi olan ama aynı şeyleri ofansı için söyleyemeyeceğimiz bir oyuncu kanımca.
    Colmandante

Yorum

• Sedat Engin kalır bence...Son kez af çıkar
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Akın ne verirsin mesela Selçuk a yıllık?
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akın ne verirsin mesela Selçuk a yıllık?
          fenev 3 veriyor
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Dışarıyı takip etmedğim için Mustafa Pektemek ve Baros ikilisi bana makul bir hamle gibi duruyor....
            Baros kolay sakatlaniyo abi
            Ama Mustafa Pektemege Asla hayir demem
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• seneye Umut Fransaya, Mustafa Pektemek bize

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Süperligde alınabilecek oyuncuların en başında Mustafa Pektemek geliyor. Bana göre müthiş özellikleri olan bir oyuncu.Para+oyuncu şeklinde bu transferi çözebiliriz.

2. adayım Gökhan Süzen.Sol kanadı komple kullanabilen, sol ayağı çok iyi olan bir oyuncu.Yerli olarak gözümde en iyi sol bek.

3. adayım Dany Nounkeu. Bana göre ligin en iyi stoperi şu anda. Müthiş bir çabukluk ve önsezisi var.Aynı zamanda çok soğukkanlı.En büyük sorunu kendine aşırı olan güveni.

4. adayım Gençlerbirliğinden Orhan Şam. Sağbek sıkıntısı yaşanan ülkemizde Serkan'a alternatif olabilecek en iyi oyuncu Orhan Şam.Defansif özellikleri çok iyi olan ama aynı şeyleri ofansı için söyleyemeyeceğimiz bir oyuncu kanımca.
                Osman tam isabet ben Olcanla Murat Ceylanı da alırım...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Osman tam isabet ben Olcanla Murat Ceylanı da alırım...
                  Valla Cengiz abi Murat'ın son haftalardaki performansını ağzım açık izliyorum. Top kullanma özelliğini geliştirdiği anda çok özel bir oyuncu olacak. Şenol hocanın elinde yoğrulacağını düşündüğünü düşünüyorum.

Olcan için de sana katılıyorum ama Gaziantep'ten oyuncu almak çok kolay olmayacaktır.
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    seneye Umut Fransaya, Mustafa Pektemek bize

abi ne güzel söyledin ya

Yorum

• Ciddi sekilde ilgilendigimiz Oyuncu yokmu?
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla Cengiz abi Murat'ın son haftalardaki performansını ağzım açık izliyorum. Top kullanma özelliğini geliştirdiği anda çok özel bir oyuncu olacak. Şenol hocanın elinde yoğrulacağını düşündüğünü düşünüyorum.

Olcan için de sana katılıyorum ama Gaziantep'ten oyuncu almak çok kolay olmayacaktır.
                        ikisine 5-6 milyon euro verebiliriz diye düşünüyorum... Olcan Selçuk ve Burak'ın zaten genç milli takımdan arkadaşı çok özel bir oyuncu...Murat ise Colman'a en iyi alternatif...

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi ne güzel söyledin ya
                          yanlış anlaşılmasın ben de Umut'çulardanım ama artık ona da bize bir değişiklik şart ...

Yorum

• Bence Burak,Umut,Alanzinho gibi oyuncular hazır değerini bulmuşlarken satılmalı. Alanzinho'yu Araplar alır belki, Burak ve Umut da 5 milyon ve üzeri rakamlara satılmayacak futbolcular değiller doğrusu. Cale,Ferhat,Tayfun,Engin,Glowacki,Ceyhun da satılabilir.

Artem Milevsky Dinamo Kiev de bir türlü istenen patlamayı gerçekleştiremedi. Milevsky, Progbyenak ikilisi hücum hattına. Emana, Biglia ikilisi ortasahaya, Danny de stopere alınırsa + Jaja+Brozekler+Colman ile 9 yabancı olur. Bana kalırsa Colman bile satılabilir mesela ortasahaya Alper gibi bir adam alınırsa.

Yerli olarak benim de ilk adayım Gökhan Süzen. Sağ tarafa Yiğit Gökoğlan. Mümkünse Sezer Öztürk. Eren Albayrak falan gelecek herhalde. Sağ bek için transfere gerek yok bence. Ben Barış Ataş'tan biraz uğraşıyla iyi bir sağ bek yapabileceğimizi düşünüyorum. Serkan-Barış hatta Yiğit Gökoğlan bile sıkışırsak sağ bek oynayabilir.
                            #7 King of Kings

Yorum

Batuhan a bir şans verilmeli mi ki ? Yoksa Engin den sonra bu risk alınmaz mı....
                              Bence Engin ve Batuhan'ın 11'de olduğu bi takım, hocaları Şenol Güneş ise sahada rakibi ezer, soyunma odasında da 4-5 haftada bir arıza çıkarsalar da gayet hadlerini bilirler..
                              Destekçisiyim ben Batuhan'ın gelmesinin..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Burak 5 üzeri :O

Sampiyon olalim.. En az 10 Milyona gider!!

Simdi bilr Tigana 7 veriyor!!

Mustafa Pektemek
                                Batuhan Karadeniz
                                Sercan
                                Mevlüt

3 tanesi alinsa yeter

Yorum

Yükleniyor...
                                X