Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sakıp aytaç kimdir bilgisi olan varmı izleyen oldumu .ilgilendiğimiz söyleniyor.
    ümit milli maçta izledim 1 kere sol tarafı komple kullanıyor topa ve rakibe biraz sert ama bizim cale'den daha iyidir
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dante'yi bir cok kez yazdim bence cok iyi bir stoper ama biraz zor aliriz. Bundesliga'nin önde gelen kulüpleri ve ayni zamanda Avrupa'dan bir cok takim pesinde. Gladbach'da öyle ucuza vermez bu adami.

Onun yerine Kaiserslautern'den Rodnei düsünülebilir. Asagi yukari ayni stilde özellikde oyuncular. Ikisininde yasi, ülkesi, boyu ayni. Kalite bakimindanda Rodnei bence Dante'den pek kötü sayilmaz ve maliyeti Dante'nin yarisi bile etmez bence.
      Rodnei hakında söylediklerine katılıyorum.
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Fransa liginde kalitesini ispatlamış Auxerenin takım Kaptanı Benoît Pedretti Takımla İplerini koparmış.Futbalski60 Kardeşimizin vermiş olduğu habere göre. Bu tarz futbolcu bizim işimize çok yarayabilir orta alanda tecrübesi ve oyun yapısıyla takımıza çok şey katar ve kazandırabilir.

Yorum

• Deni Alar nasıl bi golcü beşiktaş ilgileniyormuş?
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• 'Bilinçli ve araştırılarak' yapılan her transfere razıyım.

Gurbetçi gençlere yönelmek en mantıklısı.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Deni Alar nasıl bi golcü beşiktaş ilgileniyormuş?
              deni alar gelecek vaad eden bir oyuncu beşiktaşın bu tarz bir transfer yapacağını zannetmiyorum.

Yorum

• Maciej Rybus izleyen izlemiş olan polonyalı sol açık

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maciej Rybus izleyen izlemiş olan polonyalı sol açık
                  Doğum tarihi:1989
                  Pozisyon: Sol Açık
                  Boyu:1,72
                  Uyruk: Polonya
                  Takım: Legia Warszawa
                  Milli Takım: Oynuyor
                  Performans: 11 maç 1 gol 1 asist ile devam ediyor.
                  Özellikleri:Oyun zekası çok iyi ,her iki kantta da oynayabilen sol ayağını çok iyi ve etkili kullanabilen ,teknik ve birebirde etkili oyuncudur.İlerleyen zamanlarda Polonya futbolunun en önemli isimleri arasına girebilir.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doğum tarihi:1989
                    Pozisyon: Sol Açık
                    Boyu:1,72
                    Uyruk: Polonya
                    Takım: Legia Warszawa
                    Milli Takım: Oynuyor
                    Performans: 11 maç 1 gol 1 asist ile devam ediyor.
                    Özellikleri:Oyun zekası çok iyi ,her iki kantta da oynayabilen sol ayağını çok iyi ve etkili kullanabilen ,teknik ve birebirde etkili oyuncudur.İlerleyen zamanlarda Polonya futbolunun en önemli isimleri arasına girebilir.
                    tşk ederim adaş

Yorum

• Rodney gercekten süper bir Stoper ama önceligimiz Golcü olmali.Hele bir Forvet alalim da rahatlayalim
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Uğur Abi Kayserispor'da forma giyen sol bek futbolcusu Hasan Ali Kaldırım kaliteli bir futbolcu sizce nasıl bizim için iyi transfer olabilir mi ? Yaklaşık olarak maliyeti ne kadar olur ?
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğur Abi Kayserispor'da forma giyen sol bek futbolcusu Hasan Ali Kaldırım kaliteli bir futbolcu sizce nasıl bizim için iyi transfer olabilir mi ? Yaklaşık olarak maliyeti ne kadar olur ?
                          iyi bir futbolcu ama kayseriden alacağın maliyete değmez ondan daha iyi ve daha az maliyetle

Malik Fathi

Atila Turan ı transfer edebiliriz.

Kayseri yüklü bonservis ister zaten daha önce oyuncu bize önerilmiş ancak o zamanlar yeterli düzeyde değildi.

Yorum

• Uğur abi var mı böyle ilgilendiğimiz net isimler?

Yorum

• İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uğur abi var mı böyle ilgilendiğimiz net isimler?
                              Var birader olmaz mı ama erken

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Var birader olmaz mı ama erken
                                Uğur Abi Türkiye'den var mı
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X